Capitolul II

9 1 1
                                    

   Este duminica, ziua in care eu cu parinti mergem la padure cu cainele meu. Cand ajungem langa padure .Acolo facem un picnic si eu vad ceva in tufis , cand ma duc sa vad nu era nimic si cand ma intorc cu spatele ma i-a un om de mana si ma trage in tufis , cand ma uit era prietenul meu Andrei care a venit cu parinti lui in padure.

-BA , ce naiba faci??

-Te-ai speriat , haha

-Logic ca m-am speriat ce cauti aici?

-Am venit cu parinti mei la un picnic, si te-am vazut asa ca am m-am gandit sa te speri, si a mers :))

-....

-Ce nu mai zici nimic ? :)

- Pei nu am ce sa zic , cand m-am speriat de moarte , cum naiba sa zic ceva.

-No hai ca trebe sa plec , ca ma cheama parinti

-Ok , pa

-Pa

 Ma pun sa manac si ne indreptam spre casa, direct cand ajung acasa ma arunc in pat si stau acolo si stau in pat 3 ore in timp ce dormeam ca porcul.Dupa intra sora mea si ma trezeste ca cica sa vin la masa , si eu am mancat la picnic , cred ca vrea sa ma trezeasca doar.Dupa ies afara cu Andrei  si ajung acasa la 7 seara. Dupa m-am dus si am facut un dus si m-am pus in pat pe telefon si ma uitam la youtuberul meu preferat xSlayder cum se joaca Cs:Go cu iRaphahell.

Dupa doua saptamani 

  Nimic special nu s-a mai intamplat , am fost la scoala in clasa 7 , am mai dat beute pe la prieteni acasa , nimic special. Am auzit da Michael a violat o fata de clasa a 8 si a fost data la stiri . M-am gandit sa ies prin oras cu Andrei la o beuta. Ne-am apropiat de padure si am vazut o caprioara si Andrei desteptul sa dus dupa caprioara sa faca poza . Dupa cat am mers dupa Andrei , am vazut ceva miscandu-se in boschete , eu l-am chemat pe el si prea tarziu , era Michael  mi-a dat un pumn de am lesniat. M-am trezit intr-o camera cu peretii albi si ciment sub mine , eram legat de un pat de spital...............................

To be contiuned.... 

Nu injura pls

Criminalul De Pe Strada BarseiWhere stories live. Discover now