Hoofdstuk 2

10 1 1
                                    


Nadat de bel ging bij bio liep ik snel naar mijn kluis. Ik pak mijn jasje eruit en wil zo snel mogelijk naar huis. "Haast?" hoor ik achter me. Ik draai me om en zie Luuk lachen. Ik lach en rol met mijn ogen. "Kan je vanavond? Dan kunnen we aan dat gebeuren van bio" zeg ik. Hij schiet en de lach maar verstrakt zijn gezicht als hij ziet dat ik het serieus meen. "Je dacht toch niet dat we dit echt samen gingen doen? Ik maak mijn deel zelf, en dat doe jij ook." Ik doe een klein stapje naar achter. "Ja dat had ik al verwacht. Het was maar een grapje" zeg ik en ik gris mijn jas met me mee en loop snel weg. What a dick.

Eenmaal thuis bedenk ik me wat ik ga doen. Vanavond zouden we uit gaan met de groep. Dat hadden ze vanmiddag besloten. Ik heb er eigenlijk niet zoveel zin in maar ik ga wel mee. Er schijnt ook een nieuw meisje te komen, en ik heb best veel zin om haar te ontmoeten. Sil heeft haar leren kennen. Jip heet ze. Ik word uit mijn gedachte gewekt door de deurbel. Ik loop naar de deur en zie dat Liv daar staat.

"Wat doe jij nou weer hier?!" vraag ik haar verbaasd. "Je moeder appte me dat je alleen thuis was en ook alleen at, dus of ik bij je wilde eten. Ik heb suhiiii!" zegt ze. "Oeh in dat geval mag je wel binnenkomen" lach ik. Liv lacht mee en ze loopt naar binnen.

"Maar heb jij nog plannen voor vanavond? Ik weet dat je Sil eigenlijk wel ziet zitten" zegt Liv terwijl ze een groot stuk sushi in haar mond stopt. "Sil?! Dat was 1 keer gekkie. Maar nee heb nog geen plannen voor vanavond, ik zie het wel. De meeste van onze groep zijn toch gewoon vrienden haha". "Dat is waar. Nou ja we kijken wel wie er vanavond allemaal zijn. In ieder geval heb ik Luuk" zegt ze. Ik probeer een neppe lach op me lippen te vormen. Luuk heeft andere plannen vanavond.

Ik had de groep verteld dat ik alleen thuis was vanavond, dus ze zouden eerst even hierheen komen om wat voor te drinken. "Zullen we nu even opmaken en haar doen? Ze komen al over anderhalf uur!" Schreeuw ik vanuit de keuken. "Prima hoor. Heb jij trouwens mijn stijltang hier? Ik kan hem nergens meer vinden..." zegt ze. "Hm nee heb hem niet gezien, maar we kunnen nog wel even boven zoeken, kom!" Roep ik terwijl ik de trap op ren. Ik heb een groot wit huis, met ook een grote witte trap die naar verschillende kamers leidt. Mijn kamer bestaat uit een twee persoons bed, een grote opmaak plek en een inloopkast.

"Looking good girl!" zeg ik tegen Liv als ze klaar is met haar make up en haar. Precies op dat moment gaat de bel. "O ja dat was ik vergeten te zeggen, Luuk komt iets eerder" zegt Liv. "Oh dat is niet erg, ik doe wel even open" en ik ren de trap af.

"Hey" zegt hij en geeft me een knipoog als hij binnen komt lopen. Ik lach en groet terug. "We zijn boven. Je kan mee of je kan even beneden wat te drinken pakken ofzo. Je weet wel waar het staat" Zeg ik en ik kijk hem aan. "Is goed ik blijf wel even beneden" antwoord hij.

Als Liv en ik klaar zijn gaan we ook naar beneden. Na een kwartiertje is ook de rest van de groep er. Alleen Sil en het nieuwe meisje zijn er nog niet. Na wat glaasjes Bacardi cola verder vraagt Julia of we truth or dare gaan doen. Iedereen stemt in.

"Luuk, truth or dare?" Vraagt Julia. "Truth" weet hij zachtjes uit te brengen. "Ben je wel eens vreemdgegaan?" Ik schrik bij de vraag. Ik verslik me per ongeluk en begin hard te hoesten. Fuck dit was niet de bedoeling. Ik lach een beetje verontschuldigend maar niemand lijkt het echt door te hebben. "Nope nog nooit" antwoord hij schouderophalend. Liv geeft hem een kusje. Gadver.

"Zara truth or dare?" Ik voel me erg aangekeken en antwoord ook heel standaard truth. "Met hoeveel mensen heb je seks gehad?" Vraagt Mark. Liv weet natuurlijk niks van Luuk, dus ik zeg 2 in plaats van 3. De bel gaat en Sil en Jip zijn er ook eindelijk.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 09, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Best Fake FriendWhere stories live. Discover now