3. İstek Haftası "🔚/B"

128 13 9
                                    

[Bölüm başında "🔜/Y(akında)" emojisi görüyorsanız istek haftası bitmemiş demektir. Eğer bölüm başında "🔚/B(itti)" emojisi görüyorsanız istek haftası bitmiştir. Bu nedenle istek yapamazsınız anlamında gelmektedir.]

Selam.

İsteklerinizi bu bölüme yapabilirsiniz. Ağustos ayının üçüncü haftası teslim haftasıdır. İstekleri 'doğru şekilde' yapan 3 şanslı kişinin kapakları 17.08.2018 - 20.08.2018 tarihleri arasında sahiplerine teslim edilecektir.

Aşağıdaki künyeyi doldurmadan önce lütfen bir önceki bölümleri doğru şekilde okuyunuz. Künyenizi yazmanıza rağmen herhangi bir eksik varsa tarafımca haber verilmeyecek ve yorumunuzu dikkate almayacağım. Bu konuda üzgünüm ama dediğim gibi bir önceki tasarım kitabında bu konularda çok üzüldüm. Anlayışınızı rica edeceğim.

En önemli konu; lütfen künyeyi tek ve uzun bir şekilde yorum olarak bırakın. Aşağıdaki künyede bulunan soruları tek tek paragraf şeklinde cevaplamayın. (Çoğunda eksik oluyor, sizin iyiliğiniz için diyorum.)

‼️ 3 kişiyi, tüm kurallara ve doğru künye doldurumuna göre seçeceğim. Lütfen "Ben neden seçilmedim?" gibi mesajlar atmayın. ‼️

Hadi hayırlısı olsun. Umarım hepinize tamda kalbinizden geçen kapakları hediye ederim. i lab u. 💚💚

📝

Hikaye Adı:

Hikaye Türü:

Hikaye Linki:

Yazar Adı:

Hikayeye dair kısa bir özet: [Kapak için fikir edinebilmem gerekiyor. ]

Kullanılacak Model: [Grup dışında en fazla 3 kişi kapakta bulunabilir.]

Kapak üzerinde bulunmasını istediğiniz özel bir şey: [Bir materyal ya da slogan tarzı bir yazı olabilir. ]

📝

Book Cover | Just Summer | PistachioGreen (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin