Bölüm-3) Gerçek

221 18 78
                                    

Önceki Bölüm...

Veena yine psikoloji siken bir video çekmiş. Theo bunu izledi. İçinde jann'ı (okulda bir jojuk) tecavüz ettiğini söylüyprdu 8kütüphanede bağlamış ve sikmiş. Ayrıca o gün bu çocuğun kafasını fazla haraket ettirip bayılttılar falan.

-*-*-

Boynumun ağrısıyla uyandım. Elimde kamerayla halının üzerinde sızmıştım. Ve oldukça beklendik bir şekilde boynum felç derecesinde tutulmuştu.

Kamerayı dolabımda, kıyafetlerimin arasına bir yere gizleyip yerden kalktım. Saat kaçtı bir fikrim yoktu. Klaus'a ışıkları açtırdım ve saatime baktım. 6:47. Alarmımın çalmasına yarım saat falan vardı. Normalde yatıp geri uyurdum ama bu boyunla tekrar uyuyabileceğimi sanmıyordum. Masanın üzerindeki telefonumu alıp alarmı kapattım.

Bir yandan Klaus boynuma masaj yaparken bir yandan bildirimlerime bakıyordum. 273'ü Tess ve Cian'dandı, o yüzden direkt görüldü attım zaten hepsi boş muhabbetti. Sınıf grupları, yüzüncü derece kuzenlerimin falan olduğu sülale gurubundan olan bildirimleri atladığımda anca çekirdek aile gruplarına ulaşabilmiştim. Evet, Aile Grupları. Neden iki aile grubumuz olduğuna gelirsek... Açıkçası çok karışık ve açıklaması zor bir olaydı. O kadar karışıktı ki ben de pek anlayamıyordum.

Biri abim, ben, annem ve babamın olduğu gurup; diğeri de Veena, ben, annem ve babamın olduğu guruptu. Abimle Veena... pek anlaşamazlardı, yani asıl mevzuyu ben çok iyi bilmiyordum ama yaklaşık 7-8 yıldır birbirleri için ölülerdi. Öncesinde de yakın değildiler gerçi, çocukken de anca fotoğraflarda yan yana gelirlerdi. Şimdi ise  fotoğraflarda dahi yan yana gelmiyorlardı.

Fakat son 8 yıldır onların aynı ortamı bırakın aynı Whatsapp gurubunda olduklarını dahi görmemiştim. Bu yüzden aile/akraba gurupları hep iki taneydi. Veena'nın olduğu grup ve abimin olduğu grup... Hatta Kraliyet organizasyonlarına bile sırayla katılıyorlardı- bir Veena bir abim diye ilerliyordu bir aralar ama abim tahttan çekildiği için(ve Veena inanılmaz bir hızla taht sırasında yukarı tırmandığı için gözdeydi)  artık her 10 törenden birine anca geliyordu-, açıkçası bu konuda onları kıskanmıyor değildim. Taht sırasında 44.'yken neden hâlâ kraliyet ailesinde sayıldığımı dahi anlamıyordum, törenlere katılmam gereksizdi. Neyse, dediğim gibi bu küslüğün nedenini tam bilmiyordum, annem ve babam da bu konudan fazla bahsetmezdi.

Bildiğim tek şey: 8 yıl önce birgün uyandığımda abim Saray Mektebi'nde yatılı okumaya başlamış ve Veena da... birkaç hafta evden kaybolmuştu. Sanırım bir çeşit aile rehabilitasyonuna, ya da akıl hastanesine falan gönderilmişti. Annemler küçükken kötü etkilenmemem için bana bir şey anlatmamıştı ve ben de yıllar geçmesine rağmen hiç sormamıştım. Açıkçası, şimdi merak da etmiyordum. Şu lanet giresi kameradan sonra başka bir probleme ihtiyacım yoktu.

Oflayıp telefonumu aldım ve mutfağa doğru ilerlemeye başladım. Beynim error mesajlarıyla zonkluyor sanki zihnimde durmadan şu error bildirim sesi yankılanıyordu. Vınk, vınk, vınk... Sonra o sesler böyle bir yankıda toplanıp Veena'nın inleyişlerine dönüşüyor ve benim kulaklarıma kezzap dökesim geliyordu.

Buzdolabına elim uzanmış kaldım bir süre. Jann... Veena'nın bahsettiği şeyi yapmasına imkan yoktu değil mi? Dün Veena ne kadar şüpheli davransa da... Veena, Jann'a tecavüz etmiş olamazdı değil mi?

Yine kendi kendime havaya giriyordum. Öyle bir şey olsa dahi Veena o kamerayı ne zaman bulacağımı asla bilemezdi, bu yüzden Jann'a tecavüzüyle kaydı izleme günlerimin denk gelmesi biraz olasılıksızdı. Ve bahsettiğimiz kişi Veena'ydı. Kendimin bile Jann'a tecavüz ettiğine inanabilirdim ama onun... Veena'nın isteyerek kalp kırdığını bile görmemişken, tecavüz uçuk kaçıyordu. Aman neyse,  bugün Jann'ı biraz yoklardım, hani olmamıştır öyle bir şey de... emin olmak lazım.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 23, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

VEENAWhere stories live. Discover now