十四

255 19 7
                                    

Taeyong îl mințise deja pe Lucas, iar dacă acesta avea să afle - și sigur va afla cât de curând, avea să fie rău de tot, dar nici nu putea rămâne așa, ardea fix acum de nerăbdare să-l vadă pe Johnny.

Pentru  a fi sigur că nu e prins, o ia prin spatele casei, luând mai apoi un taxiu, iar când aceasta face colțul străzii, Lucas tocmai ce se întorcea, având un zâmbet jucăuș pe buze, care avea să dispară de îndată ce va vedea camera lui Taeyong goală.

Jognny îl aștepta deja pe acesta, prea nerăbdător, la rândul lui, abia aștepta să-l strângă în brațe, să-l sărute, nu ar fi stricat să treacă și la mai mult. Gândurile lui jucăușe îi sunt întrerupte când taxiul oprește, din mașină coborând Taeyong, Johnny venind foarte fericit spre acesta, îmbrățișându-l, luându-l apoi de mână și trăgându-l în casă, de parcă urma să petreacă o zi nebună.

Nici nu-l lasă să vorbească, de cum intră, îl lipește de  perete, acaparându-i buzele într-un sărut dulce, făcându-l pe Taeyong să scape un mic geamăt.

— Baby boy, dacă credeai că doar vom vorbi tâmpenii, te înșeli amarnic. Baby boy, te vreau acum. Vreau să te fac al meu, doar al meu.

Începând să-i sărute pielea gâtului, lăsând un mic semn, făcându-l pe Taeyong să icnească, punându-și mâinile pe pieptul acestuia, împingându-l.

— Mai ușor, și așa o să fiu mort dacă află Lucas.

— Nu și dacă o să rămâi cu mine, baby boy. Dacă rămâi cu mine, nu se va putea atinge de tine. Nu te mai las lângă el, nu mai vreau să te văd plângând din cauza lui.

Mângâindu-i obrazul, depunând un scurt sărut pe buzele acestuia.

— O să vin cu tine să-ți iei lucrurile și te vei muta la mine. Ce spui?

— Bine.

Taeyong aprobă din cap, ușor nesigur, dar avea să fie mai bine, nu? Lucas se schimbase complet, nu putea să-l învinovățească pentru asta, sigur are și el o parte de vină.

E scos din gândurile lui, când e luat pe sus de Johnny, lăsându-l apoi pe pat.

— Ți-e foame, baby boy. Îți aduc acum ce dorește suflețelul tău.

— Sunt bine.

Zâmbindu-i ușor, privindu-l pe Johnny, arătând chiar drăguț, în aceste momente.

N/A: Vă vine să crede-ți c-am acest capitol în ciornă de un an? posibil să-l refac, dar hai să-l pun așa cum e

Square «Daddy» [NCT edition]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن