~1~

32 1 0
                                    

Duminica ziua mea preferata,pentru ca atunci imi ocup mai mult timpul cu condusul de masini si motociclete,avea motocicleta,dar aveam si masina mea si inca o masina pentru curse.Aceasta e motocicleta,masina mea si masina de curse(masina mea o folosesc si pentru curse si pentru viata de zi cu zi si cealalta la fel tot pentru curse sau viata de zi cu zi):

Aceasta e motocicleta,masina mea si masina de curse(masina mea o folosesc si pentru curse si pentru viata de zi cu zi si cealalta la fel tot pentru curse sau viata de zi cu zi):

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nu stiu de ce dar simt ca seara asta va fi super,iar prietenii mei imi vor fi alaturi in public,chiar daca ei nu conduc ma sustin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nu stiu de ce dar simt ca seara asta va fi super,iar prietenii mei imi vor fi alaturi in public,chiar daca ei nu conduc ma sustin.Chiar daca is regina si cea mai poulara din liceu si oras nu sunt fitoasa.Chiar si cu prietenii de la curse ma comport super adica la fel cum ma comport cu oricine.In aceasta seara voi alege regele,chiar daca va fi rege nu inseamna ca suntem impreuna inseamna doar ca suntem regina si rege al pistelor.Am cativa candidati si se pare ca vine cineva din California da el nu stie inca de existenta mea,nu stiu de ce da parca am sentimentul ca el va fi rege impreuna cu mine,si cred ca aparitia lui va schimba multe lucruri.O sa ma imbrac in negru complet si lumilile vor fi stinse si el va crede ca sunt rege ca sunt baiat si va ramane masca ca is fata cum au ramas toti.Voi vorbi cu toti sa nu ma dea de gol sa zica toti ca is baiat,pana imi arat eu adevarata identitate.Iar la final vreau sa fac o poza cu impreuna cu regele ca amintire a zilei de azi.

         E seara iar eu sunt pregatita de marea cursa,afara e bezna iar eu cu Andreea si Alex am plecat catre cursa de pe aeroportul abandonat da totusi l-am mai aranjat noi pe placul nostru,al tuturor motociclistiilor.Ajunsi acolo vad ca eram cu totii si toti stiau ce au de zis ,dar baiatul din California nu venise.Am mai stat 2 minute si se pare ca baiatu aparuse.Toti ne-am pus la linia de start,bine inteles ca luminile erau stinse,si numai luminile de la motociclete erau aprinse.Cursa a fost foarte stransa ,bine inteles ca eu am avut locul 1,si se pare ca regele  e baiatu nou din California,a luat locul 2 imi place atitudinea si miscarile lui si am vazut pe comportamneul lui cat e de nervos si si dezamagit ca nu m-a invins,cred ca o sa fie super uimit si umilit  ca l-a invins o fata.

Prezentatoru:Acum se vor aprinde luminile si se va prezenta regele,rugam ca regele sa mearga dupa copertina.

Bine inteles ca m-am dus copertina,apoi luminile s-au aprins,iar eu stand pe motocicleta mea minunata am asteptat  sa traga copertina iar cand au tras-o mi-am dat jos casca si mi-am lasat parul in vant.Baiatul Californian a ramas cu gura cascata.Toti aveau castile date jos,iar baiatu nou chiar e super frumos.

Eu:Eu sunt regina,dar deja stiati asta cu totii inafara de noul baiat.Dupa cum bine stiti,in seara asta voi alege regele pistelor,repet chiar daca eu is regina si voi alege regele nu inseamna ca suntem impreuna intr-o relatie,doar are acel statut.

Californianu:Sunt pur si simplu surprins ca o fata practica asa ceva ,si ca am si fost invins de o fata,eu credeam ca sunt cel mai bun dar se pare ca nu sunt.Kevin Black invins de o fata,sora mea o sa rada de mine.Credeam prima data ca va fi un rege care il voi detrona dar se pare ca nu e asa.

Eu:Ma bucur ca te-am surprins,dar o sa te mai surprind cu inca ceva,am ales ca tu vei fi noul rege Kevin Black,ia stai tu nu te-ai mutat la liceul de aici de arte?Tu si cu sora ta?

Kevin:Ba da,dar de unde stii? Si cu ce o sa ma surprinzi?

Eu:Pai directorul si directoartea adjunct sunt parintii mei,si in acelasi timp cei mai buni si mai mari avocati din New York.Iar eu va voi ajuta pe tine si sora ta sa va integrati in noul liceu si va voi ajuta cu tot ce e nevoie.Si vei ramane surprins cand am hotarat ca tu vei fi noul rege alaturi de mine.A da iar numele meu este Gwen Smith.

Kevin:Si esti si model in New York nu,cel mai mare model?Si wow multumesc  pentru ca ai ales sa fiu eu regele dar de ce m-ai ales fix pe mine?

Eu:Da eu sunt ,a da si apropo sunt si cea mai populara in liceu si oras,da asta e numai un loc,eu ma comport normal cu toata lumea ma comport cum merita fiecare ,si te-am ales pentru ca tu chiar ai talent si ambitie si te pasioneaza si ai si o atitudine super.

Kevin:Multumesc foarte mult,esti chiar super de treaba,mai rar gasesti fete ca tine cu statutul tau si sa se comporte atat de frumos.

Eu:Cu mult drag,multumesc si eu.Presupun ca la fel de bine conduci si cu masina nu?

Kevin:Esti regina si la cursele de masini?

Eu:Da,si de acum  vei fi si regele pistelor de masini,ce zici vrei sa mergem acum in club sau sa facem ceva grafitti?

Kevin:Multumesc pentru tot da iubitul tau ce va zice?

Eu:Pentru ce imi trebuie un iubit,nu am nevoie de cineva care sa isi bata  joc de mine,nu permit asa ceva.A da si vreau sa facem o poza impreuna si apoi sa mergem,sa fie cat se poate de faina.Da iubita ta ce va zice?

Kevin:Pentru ce iubita numa ca sa isi bata joc de mine,nu am nevoie de o asa persoana.Acum hai sa facem poza,si sa iasa bine ca vreau sa o pun in rama.

Eu:La fel si eu.

Andreea ne-a facut poza,a iesit super bine:

Andreea ne-a facut poza,a iesit super bine:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Eu:O doamne,ce.........


CONTINUAREA IN CAPITOLUL URMATOR............

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 11, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Rebelul indragostitWhere stories live. Discover now