Capitolul 4

134 17 0
                                    

Perspectiva lui Aiden.

Nu mă pot opri din a mă holba la el.Nu contează cât de mult încerc să-mi iau ochii de la el,nu o pot face.E ca și cum creierul meu nu a acceptat faptul că este perechea mea și se uită la el pentru un fel de indiciu cum că am greși.

El este speriat ,pot vedea asta în ochii săi albaștri care sunt largi cu teamă.Singura emoție pe care am văzut că o posedă a fost ura și asta a fost mereu pentru mine,pe lângă asta Julian a fost un perete rece de piatră.Și totuși el este aici cu spaimă și panică pe fața mea.

"Nu au mai fost niciodată doi bărbați ca pereche în istoria vârcolacilor."Cuvintele tatălui meu s-au infiltrat prin peretele gros de confuzie care îmi înconjoară mintea.

"Nu e posibil.Ei sunt Alfa,ei trebuie să aibă copii ca haitele noastră să supraviețuiască, "Roger,tatăl lui Julian a spus în timp ce merge în cerc neliniștit."Doi Alfa împerechindu-se, haitele,ele se vor uni."

"Asta nu are sens,"tatăl meu a spus în timp ce s-a așezat lângă mine."De ce ar face Zeița Lunii asta?"

"Totul va fi bine.Asta va fi bine,"Roger a spus în o stare de panică."Julian,spune ceva."

El a încercat,gura sa s-a mișcat și s-a închis de câteva ori înainte ca lacrimi să se formeze în ochii săi.E ca o rană de cuțit în pieptul meu,un sentiment nefamiliar care curge în venele mele pentru că el este în durere,lupul meu a plâns să îl ajut dar sunt blocat în propriul loc ca și el.

"Ne vom da seama,doar nu faceți ceva pripit și să vă respingeți unul pe altul,"cuvintele tatălui meu par să mă fi scos din transă,mi-am luat privirea de pe Julian și m-am uitat la el.
Gândul nu mi-a traversat mintea,yeah îl urăsc pe tip,dar dacă îl resping asta ar însemna prăbușirea ambelor noastre haite și îmi pasă de oamenii mei.
Uitându-mă înapoi la Julian,îi văd ochii umplându-se cu îngrijorare,el probabil credea că îl voi respinge.

Perechea ta să te respingă este probabil cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unui lup.Cealaltă jumătate a ta,sufletul pereche,cel care te va iubi ca nimeni altul,spunând că nu îți vor dragostea este suficient să te înnebunească.

"Nu te voi respinge,"am spus,ridicându-mă în timp ce mi-am trecut mâinile prin păr,el a lăsat un oftat ușurat urmat de părinții noștri.

"Asta e un lucru bun dacă te uiți dintr-un anumit unghi,"tatăl meu a spus,făcându-ne pe toți să ne uităm la el de parcă ar fi bolnav.

"Cum poate fi posibil ca asta să fie un lucru bun?",Julian a spus printre dinți.

"Ei bine.Dacă vom uni haitele am deveni cea mai puternică haită nu doar în țară,dar din întreaga lume.Nimeni nu s-ar compara cu noi mai ales cu doi Alfa ca lideri,am fi de neoprit,"el a spus cu lumină licărind în ochii săi care îmi spun că el deja planifică pașii pentru viitorul nostru.

"Tu ai un punct Micheal,"Roger a spus,aceeași lumină în ochii săi."Dacă ei se împerechează și sunt socrul lui Aiden ,noi am fi mai mult decât cei mai buni prieteni.Noi am fi ca și frați!"

Am privit în timp ce ei au continuat să strige și țipe despre prietenia lor în creștere și binecuvântarea pe care Zeița Lunii a trimis-o în calea noastră.

"Vă puteți opri pentru o clipă pentru a ne da seama ce să facem?"am spus serios,furia mea crescând.

"Da,scuze.Încă vom face restul ceremoniei pentru a o completa.Știți voi cu beta,mai marii și conducătorii luptătorilor,"Roger a spus cu un zâmbet.

"Voi doi trebuie să fiți civilizați.Acum mai mult decât oricând haita va avea nevoie să vadă rezistență și unitate,în special de la noii lor lideri.Treceți de ceremonie fără să vă rupeți unul altuia gâtul și vom discuta ce se va întâmpla după."Tatăl meu a spus,uitându-se între noi doi."Puteți face asta?"Amândoi am încuviințat în înțelegere,ei ne-au așezat în primul rând iar apoi au mers pentru a-i anunța pe toți să se întoarcă.

Alpha Mates - Romanian TranslationWhere stories live. Discover now