KURALLAR 🍁 KÜNYE 🍁 İSTEKLER"

216 11 16
                                    

KURALLAR


✅ En başta Wattpad hesabımı takip etmeniz gerekmekte.

❎ Hesabımı takibe almadığınız sürece hiç bir isteğinize ne yazık ki dikkat edemeyeceğim. (Takip sayımın çoğalma isteğimin en büyük sebebi ileride sizler için güzel sürprizlerim olacak. Bunu mümkün olduğunca çokça fana/okuyucuya iletilmesini istiyorum.)


✅ İsteklerinizi "İSTEKLER" adı altındaki bölümde yapabileceksiniz. [ YANİ BU BÖLÜME!] 

Ben sizlere doldurmanız için künye vereceğim zaten aşağıda. Ama lütfen parça parça paragraflara yorum yazmak yerine tüm künyeyi tek bir yorumda atın. Öbür türlü istekleriniz eksik oluyor, dikkate alamıyorum. Yani sizin iyiliğiniz için koyduğum bir kural.

✅ Hikayeniz en azından tanıtım dışında 1 bölüm yayınlanmış olmak zorunda.


✅ Kitap kapağını aldıktan 3 gün içerisinde kullanmaya başlamış olmalısınız ve kapağı emeğime (materyal arama tasarım yapmanın en zor kısmıdır, büyük vakit alır) saygı adına en az 1 hafta kullanmalısınız.

❎ Eğer 3 gün içerisinde kullanmazsanız, (kontrol edeceğime emin olun) size hediye ettiğim kapağı diğer yazarlara açacak-düzenleyeceğim ve onlar siz hak talep etmeden kullanabilecekler. Bir daha da istek yapma hakkınız bulunmayacak.


✅ Kapağınızı teslim aldıktan sonra tanıtımına "Cover by fistikyesili/Kitap kapağı fistikyesili'ne aittir" yazmalısınız. (Böylece ileride daha çok kişiye ulaşıp kapak konusunda yardımcı olabiliriz. ^^ )


❎ Kapaklarda +18'i ancak ima ya da yazı şeklinde belirteceğim. Yani yazdığınız bxb smut içerikli bir hikaye de olsa edep sınırları içerisinde bir kapak size teslim edilecek.


✅ Eğer kitap kapağı bir sebeple boşa düşer ve siz hakkınızı kaybederseniz, o kapağı başka bir yazarın kullanması için düzenleyeceğim ve yazar kısmına "author" ekleyerek paylaşacağım. İlk yorum atan kişiye düzenleyip teslim edeceğim. Bu yukarıdaki kurallar author yazılı paylaşımlar için de geçerli olacaktır.


✅ Bölüm başlarında "🍁/yaprak" görürseniz bilin ki o kapak teslim edilmiş ve sahibi tarafından kullanılıyordur.


✅ Eğer bölüm başlarında "📦 /kutu" emojisi görürseniz bilin ki o kapak istek sahibinden çıkmış, diğer yazarlara açılmıştır. Böylece bir başkası aynı kapak için istekte bulunabilir.


❓ Anlamadığınız kısımlar için bu paragrafa sorularınızı bırakabilirsiniz. Sizler için cevaplayacağım. Ama lütfen bu kuralları kendim için de koyduğumu unutmayın. Bir önceki tasarım kitaplarımda çok kalbim kırıldı. Ara verdim ama yine de mesaj kutum ve yorumlar hiç durmadığından sizler için geri dönüş yaptım. Lütfen yüzümü kara çıkarmayın, kuşlarım. i lab u.💚 ❓


KÜNYE

📝Hikaye Adı: "SUNBAE (Monsta X - Wonho OC Fanfic)"Hikaye Türü: "Hayran Kurgu (OC)"Hikaye Linki: "https://www.wattpad.com/story/82172975-sunbae-monsta-x-wonho-oc-fanfic"Yazar Adı: "fistikyesili"Hikayeye dair kısa bir özet: [Kapak için fikir edinebilmem gerekiyor. ]"Tamamen uydurmaydı.Onun gay falan olduğu yoktu.Ve...Ava giden avlanırdı. "Kullanılacak Model: [Grup dışında en fazla 3 kişi kapakta bulunabilir.]"Monsta X Wonho ve ayrıca yüzü görünmeyen bir kız olabilir. "Kapak üzerinde bulunmasını istediğiniz özel bir şey: [Bir materyal ya da slogan tarzı bir yazı olabilir. ]"Belki üzerinde OC yazabilir." 📝


İSTEKLER

Yukarıdaki künyeyi tek bir yorum halinde doldurarak kurallar dahilinde bu bölüme atabilirsiniz. ^^


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 26, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Book Cover | Just Winter | PistachioGreenWhere stories live. Discover now