Capitolul 2 - Eu sunt Liam

12 1 0
                                    

Liam POV

"Jurnalule,

Psihologul meu mi-a zis că ar fi bine să îmi scriu gândurile pe foaie și că aș putea începe un jurnal, așa că uite-mă aici. Tot azi a reînceput și facultatea. Ce pot să zic, am o viață plină. Cântatul, actoria și petrecerile alături de amicii mei îmi ocupă prea mult timp și mă secătuiesc de energie. Am vrut să îmi iau zilele, noroc că au intrat ai mei la timp in cameră si au reușit să mă distragă. 

Sunt în anul 2 la facultatea de economie și mai am și vreo 3 restanțe. Sper să îmi fie mai ușor să îmi eliberez gândurile cu tine. Am prieteni, dar nu mă ascultă, iar asta mă face să mă simt așa singur câteodată. Mă simt mai bine momentan așa ca revin cu update-uri mâine. Poate după facultate."

Eu sunt Liam Payne și sufăr de anxietate și am distimie, adică o formă ușoară de depresie. Trebuie să îmi ocup cât mai mult timpul ca să nu ajung să mă gândesc să mă rănesc singur și de asta, pe lângă cariera pe care o am, studiez la cea mai bună facultate din Londra într-un domeniu interesant. Deși azi nu am ajuns pe acolo, mâine sper să ajung.


Da, tu poțiWhere stories live. Discover now