-20- A Royal Servant

14.5K 1.7K 1.8K
                                    

-20. BÖLÜM-

Evet...

Son 2 bölümde Taehyung'un içine
cin kaçtığı söylemleri bulunmakta ve...
Ne yalan söyliyim doğruluk payı var sanki yani bazıları tahminlerinde haklıydı :):)::):)

Artık siteye giriş yaparken
Destur diyeceksiniz kdkflfög

Yani demem o ki bu bölüm birkaç şey açığa net bir şekilde çıkıyor size artık rahat bi nefes aldıralım
(kısa süreliğine ehehe)

Bi de şey...
Yorum ve oy istiyorum bol bol
💜 Borahae 💜

🍷🍷🍷

~Keyifli okumalar~

***

"Demek buymuş..."

Ellerini sırtında birleşip, böbürlenerek odada yürüyen adam gözlerini dört açmış inceliyordu önünde duranı.

"Evet patron ta kendisi."

Dikey hale getirilip duvara paralel duran yatağa bağlı olan baygın adama yaklaşıp birkaç adım daha atarken, onun düşmüş başını kaldırabilmek için çenesinden kavrayarak yüzünü iyice izlemeye koyulmuştu.

"Daha büyük bir şey beklemiştim doğrusu..."

Tek kaşını kaldırıp, bu sefer yanındaki bilimadamına döndüğündeyse tutsağı kastederek, "İsmi ne demiştin?" Diye sormuştu.

"Denek 01, ismi Yoongi ve... Geldiği yerde gözde bir Alfa kurt idi."

Beyaz önlüğünü savurarak, elindeki not defteriyle beraber patronun yanına adımlayıp tekrardan sıralamaya girişmişti doktor.

"Yani onu seçmemiz isabetli bir karar oldu, gözlemlerime göre oranın hiyerarşisine göre en güçlülerden biriydi ve sadece sakinleşip uyuyabilmesi için bile 20 insanı öldürebilecek miktarda uyuşturucu enjekte edildi, tam da istediğiniz potansiyelde bir canavar."

Aldığı cevapla tatminkâr bir gülüş yüzüne oturmuştu başkanın. Ellerinden biri hala çok güçlü dozlar enjekte edilerek bayıltılmış alfanın çenesindeydi hırsla.

Öyle ki elindeki servetin ihtişamına kapıldığı dakika dikkati dağıldığında, alfanın beklenmedik ani uyanışı ile minik ama keskin kırmızı gözlerle birden karşı karşıya kalmasıyla beraber ağzından bir küfür dökülmüştü refleksle.

Min, dişleri arasından hırlamaya başlayıp sinirle üzerindeki yabancı ellerin üstüne atılmaya kalktığında, bulunduğu dikey yatağa çarmıha gerilmiş gibi elleri ve kollarından bağlı olmakla kalmayıp boynundan bile kayış ve zincirlerle bağlanarak sabitlenmiş bir haldeydi ve bu, onun hareketini kısıtlayarak öne atılmasını engellemişti anında.

Başkan, bir adım geriye doğru irkilirken tıch tıch'lamıştı onu tasvip etmeyen bir tutumla kınarcasına.

"Kime saldırdığına dikkat et seni kuduz köpek."

Alfa Min, zihnine doluşmaya başlayan anlarla beraber artık adada olmadığını kavradığında, başına iş açan ve tüm bunlara sebep olan yabancı insanı hatırlayıp öfkeyle ulumuştu düştüğü duruma.

Internity を Taekook ✓Where stories live. Discover now