8

3.1K 291 201
                                    

Merhaba 

Yine beklettim özür dilerim. Son zamanlar da o kadar şeyle uğraşıyorum ki değil bölüm yazmak kendime zaman ayıramıyorum. Üstüne birde vertigom başlayınca, gelmem uzun sürdü. Artık her bölüme medya, gif eklemeyi düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz ve medya önerilerinize açığım. Uygun bir bölüm varsa önerdiğiniz müziği mutlaka eklerim.

Nasılsınız? Kendinize çok dikkat edin. Havalar soğudu sıkı giyinin. 

Yazım hatalarım olduysa affola, çok fazla bakamadım.

estoesmioy bu bölümü sana ithaf ediyorum çiçeğim, emeğin ve yardımların için teşekkür ederim ❤ Sizde profiline girerek yazdığı fici inceleyebilirsiniz, ben severek okuyorum sizin de beğeneceğinizden hiç şüphem yok.

Bu arada yorum-oyla yapmayı unutmayın olur mu? 

Okuyan gözlerinize sağlık.

SİZİ SEVİYORUM. 

Medya* Zayn- pillowtalk


***

Ne zaman kendimi bulutların üzerinde hissetsem, yere çakılmam da bir o kadar sert oluyordu. Kendimi olmayan şeylere inandırıyordum galiba ya da olmayacak herhangi bir şeye... belki de herhangi birine.

Kendi içimde olayları daima en uç noktada yaşıyordum. Aslında hiç önemli olmayan konulara takılıp günlerce düşünebiliyordum mesela, en önemli konuları da hiç umursamıyordum. Genelde şahıslara veya kişilere takılan biri olmamışımdır hiç ama söz konusu Kim Taehyung ise, ona daima takık bir ruh hastası haline gelmiştim sanırım.

Onunla tanışalı belki de ancak birkaç ay kadar oluyordu fakat onu sevdiğime, onunda beni sevdiğine kendimi öyle inandırmıştım ki, gözüm ondan başka hiç kimseyi görmez olmuştu. Beynim ondan başka hiçbir şeyi, hiç kimseyi düşünmüyor, kalbim yalnızca ritmik bir düzende 'Kim Taehyung.' diye atıyordu.

Fakat bu bile uzun sürmedi. Beni kendi elleriyle, tutamadığım bir hızda bulutların üzerine çıkaran adam, aynı hızla sert zemine çakılmamı da sağladı. Bu sefer sahiden, canım epeyce yandı. 

...

Bir kaç gün önce okula beni görmek için geldi sanıyordum. Oysa ki kasasından kaybolan paradan beni sorumlu tutmak için gelmişti. Üstelik onun şirketinde staj yaparken, en önemlisi onunla yatmışken nasıl bundan beni sorumlu tutabilirdi? Hiç mi tanımamıştı beni?

O gün arabada otururken, bir an bile düşünmeden benden şüphelendiğini gördüm kendi gözlerimle. Bana farklı bakan irisleri, o gün ilk defa şüpheyle bakmıştı. Bunun ağırlığını tahmin edebiliyor musunuz? Edemezsiniz.

Sevdiğim diye sıfatlandırdığınız adamın sizi boktan bir şeyle sorgulamasının ağırlığını anlatacak tek bir kelime dahi yok. Öyle bir dilin olduğunu bile düşünmüyorum, varsa da o dilin benim lügatımda olmadığından eminim. Bende o gün ona açıklama yapmak yerine, arabanın kapısını kıracak bir sertlikte kapatarak yanından ayrıldım.

Bu benim Kim Taehyung'a ilk sırtımı dönüşümdü. 

Sinirden bütün bedenim titriyordu. Dokunsalar ağlayacak denen şeyi yaşıyordum, o kadar doluydum. Sürekli yutkunuyordum. Ağlamamak için dudaklarımı birbirine bastırıyordum. Koca adam, küçük bir çocuk gibi ağlamamak için kendini zor tutuyordu. Oysaki imkansız.

BIG BOSS | TAEKOOKWhere stories live. Discover now