Part 1: Op vakantie

3 0 0
                                    

POV EMILIA(EMMA)

"AAAAAAH Nooms help!!!" Roep ik terwijl ik de laatste shirtjes in een hoekje van mijn koffer prop. Naomi scheurt heigend de kamer binnen "WORD ER IEMAND VERMOORD HIER OFZO!!!" Ik lach "Nee ik krijg mijn koffer zo niet dicht, help even drukken aan die kant."

Na wat gedruk en geheig zit die rotkoffer eindelijk dicht. "Wie neemt er ook zoveel spullen mee."zucht Naomi terwijl ze wat zweetdruppels van haar hoofd veegt. "We gaan een paar week weg dus heb je dat nou eenmaal nodig." Zeg ik en plof neer op mijn bed. "We hebben een WAS-MA-CHINE jeweetwel zo'n apparaat waar je kleding in doet om het schoon te maken."lacht Naomi en geeft Tom een kus die net de kamer in komt lopen. "We vertrekken met 10 minuten, want Jess had weer eens honger en wil wat eten omdat ze volgens haar anders zometeen op het vliegveld aankomt als een geest." Zegt Tom en loopt samen met Naomi mijn kamer uit.

Ik zweer je, Jess heeft echt 8 magen ofzo wat zij allemaal wel niet naar binnenwerkt op een dag. Ik sta op en bekijk mezelf in de spiegel. Mijn haar zit in een slordige staart doordat ik op bed heb gelegen en mijn kleding zit een beetje scheef door het gevecht met de koffer. Ik trek alles recht en doe mijn staart goed en loop met mijn koffer en schoenen richting de woonkamer waar iedereen zit te wachten. "Zo die leeft ook." Greinst David. Ik rol mijn ogen en ga naast Jessica zitten. GRRLBBBRR hoor ik ineens. Ik schiet in de lach net zoals Naomi en kom niet meer bij. "Ik zei toch dat ik honger heb." Lacht Jess met ons mee.

Inmiddels een uur later

"LEEETSS GOOO!" Zegt Jess terwijl ze het laatste stukje van haar Mcchicken naar binnen werkt. We zijn inmiddels ergens op het vliegveld in de mcdonalds. We dumpen onze dienbladen en lopen richting de douane en alles wat daarna komt.

"HAAHHAHAH Zag je zijn gezicht toen hij die tampon uit mijn zak haalde tijdens het fouilleren."Grinnikt Jessica en veegt wat tranen weg omdat ze echt hard moest lachen, net zoals ons. "HAHA ja het leek wel alsof hij een spook had gezien." Lach ik "Ik kon de spook niet zijn want ik heb net gegeten."Zegt Jess met een pedoface wat ons alleen nog maar meer laat lachen. "Ja speelkwartiertje over." Zeurt David. Ik haat David zo erg, hij is echt nooit vrolijk ofzo. Vroeger toen Jess en hij net hadden was hij zo gezellig soms en nu gedraagt hij zich echt als een lul. En dan hebben we het nog niet eens over het misbruiken gehad, ik wil hem zo graag klappen maarja ik wil niet weten tot wat hij in staat is.

Inmiddels in het vliegtuig

Ik zit bij het raam gelukkig, kan ik lekker wegdromen. Ik heb mijn oortjes in tot de mensen in het vliegtuig beginnen te praten.

Welkom aan boord, Bedankt voor het kiezen van onze maatschappij.

Heeft u iets nodig vraag het gerust. Bla Bla Bla.

Prettige vlucht toegewenst.

Na dat hele gedoe aangehoord en aangekeken te hebben stop ik terug mijn oordopjes in en leg mijn hoofd tegen de zijkant van mijn stoel en een stukje van de muur. Ze zijn nu aan het taxien.

Eenmaal aangekomen bij de goede baan stoppen ze met rijden en gaan ze daarna ineens keihard rijden en opstijgen. Blijft een erg raar gevoel maar heel mooi om te zien.

"Jij wil ALTIJD eten, doe maar gewoon niet straks word je ook zo'n dik varken." Zeurt David zo hard dat ik het door mijn oordopjes heen kan horen. Ook hoor ik Jess diep zuchten. "Ooo gaan we ook nog zo doen... wees blij dat ik mee ben zit je tenminsten niet steeds met dat." Zegt David en geeft een seintje naar mij. "Ik ga hier niet eens op antwoorden."Zucht Jess. Ik overhandig haar een oortje van mij en we zitten half te dansen in het vliegtuig op Five more Hours van Deorro en Chris Brown. Ik zie David geïrriteerd kijken en ik geniet er heel veel van.

Intercom vliegtuig:

doe allemaal jullie riemen om, over enkele minuten gaan we landen.

(Ik weet niet precies wat ze altijd zeggen in het vliegtuig maar jullie snappen het vast wel)

POV Jessica (Jess)

In het vliegtuig
Oke dit is echt eng he, ik ben nog nooit in het vliegtuig geweest. Maar het komt wel goed, mijn vrienden zijn bij mij. Wanneer we vliegen, grijp ik naar David, maar hij duwt me weg. Uch laat dan ook maar. Ik draai me naar Emma toe en ze glimlacht en begint gekke bekken naar me te trekken. Ik ga tegen David aan liggen en doe mijn ogen dicht. Ineens word er in mijn oor gefluisterd. Ik kijk David met grote ogen aan. En hij kijkt om zich heen, daarna begint hij ineens onder mijn rokje te voelen met zijn handen. Ik schrik en fluister dat hij moet stoppen maar hij gaat gewoon verder. Ik voel me nu echt vies, maar ik kan er ook niks van zeggen. Ik kijk Emma aan en ze geeft me een oortje en samen luisteren we muziek en beginnen we half te dansen in het vliegtuig. Ik voel ineens mijn maag keihard rammelen "Mensen jullie raden het al maar ik heb..."

POV Emilia (Emma)

Inmiddels geland en op weg naar het hotel

"Mensen jullie raden het vast wel maar ik heb..""Honger" kap ik Jess af en lach. "So predicatable." Greinst Tom ook mee. "Hoelang moeten we nog?" Vraag ik aan Naomi, ze pakt haar telefoon en kijkt. "Je hebt zelf ook een telefoon."Zegt David en kijkt met rollende ogen naar me. "Nou kijk die is leeg door het muziek luisteren om jou zeurende bek niet steeds te hoeven aanhoren."Zeg ik en druk mijn tel in zijn gezicht. Jess kijkt me angstig aan. "Nog een kwartiertje." zegt Naomi tussendoor. Ik hoop echt dat het humeur van David beter wordt anders wordt dit een HELE lange vakantie, met nadruk op hele...

HAlootjes, dit is dan hoofdstuk 1. Wanneer de rest online komt is nog niet zeker aangezien ik het best druk heb deze weken. Maar in ieder geval hoop ik dat jullie dit hoofdstuk leuk vonden! :)

Naamloos verhaalحيث تعيش القصص. اكتشف الآن