Yakalama

457 24 0
                                    

    Serdar evin önüne geldiğinde ekip otosu onu bekliyordu. Merak ediyordu Juanın nasıl bir oyun oynadığını. Bu adam gerçekten çok zeki diyordu kendi kendine. Kapının önüne geldiğinde ağır kokuyu duydu Serdar. Bu koku Aylayı bulduğunda da gelmişti burnuna. Karıştırıyor olamazdı. Evinde bir ceset vardı.

    

     Eve girdi ve karşısında gördüğü manzara karşısında şok oldu genç dedektif , nasıl bu kadarına cüret edebilmişti diye düşünüyordu. Sinirleri oynuyordu Serdarın. Serdarla birlikte eve gelenlerden biri kusmuştu ceseti görünce. Kapının girişinde karşı duvara asılmış çıplak ve parmakları kesilmiş , ağzı olta ipiyle dikilmiş ve yerler kıpkırmızı olmuştu genç kadının kanından. Kan kaybederek mi ölmüştü yoksa. Eline telefonu alıp olay yeri incelemeyi çağırdı Serdar.

   

      -Serdar bey. Kurban bu evde ölmüş. Zaten yerdeki kana bakarsak bunu anlarız, hala sıcak halde. Ve eve geldiğinde işkence edilmiş haldeymiş.

     "O şerefsizin işini bitireceğim" diye kükredi Serdar. Kendi evine bile girebilmişti katil. Artık o evde kalamazdı. Ama yapacak ilk işi o dev adamı göz altında tutmaktı. Juanla o buluşuyordu bir tek ve büyük ihtimalle cinayetleri birlikte işliyorlardı.

     Serdarın yanında iki mit elemanı daha vardı Yurinin evine giderken. Saat 5e gelmişti. Ne olursa olsun Juanı yakalayacaktı. Evin ışıkları yanmıyordu ve evin önünde Yurinin arabası yoktu.

    

     Yuri Juanın evine girdi. Iki tane bira açtılar. Serdarın aptallığını kutluyorlardı.

     -Yuri çok dikkat et Serdarın şuan yapabileceği tek şey seni takip etmek . Başka hiç bir ipucu yok elinde.

     -Tamam o zaman efendim ben sadece kendi halinde işsiz biri gibi gözükürüm bir süre. Hatta sizinle de irtibat kurmam siz bana haber verene kadar.

     - Tamam Yuri sen şimdi evine geç ve biraz alışveriş yap öyle git,  büyük ihtimalle evinin önündeler. Seni ne zaman ararsam aç, açmazsan acil durum planı yaparım ona göre.

     

     Serdarın kafasında binlerce tilki vardı. Ama en iyi fikir olanı seçmisti. Yuriyi sorguya alacaktı ne pahasına olursa olsun. Her türlü pisliği yapacaktı dev adam'a çünkü bugün o pis ve kanlı elleriyle annesinin mezarına çiçek koymuştu. Serdar ileriden yürüyerek gelen dev adamı görünce çok şaşırdı. Elinde de alışveriş poşetleri vardi. Ama Serdar yemedi bu ucuz numarayı. Yuri eve girdiği an 3 mit elemanı arabadan çıktı...

DEDEKTİFHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin