hoofdstuk 2. B-Brave?!

1.5K 61 4
                                    

Kim pov
Eindelijk zijn we er. Ik zit in me kleedkamer me te vervelen t duurt nog een uurtje en we zijn hier al fucking 3 uur. Ik besluit maar wat eten te gaan halen. Wat is t toch koud ik pak m'n Chanel sweater ik loop de deur uit terwijl ik m'n sweater aan doe. Tijdens t lopen kijk ik niet uit en bots ik keihard tegen iemand op. Omygad sorry t spijt me uuhh i mean im sorry.

Jai pov
Ik heb zoveel zin in t optreden fucking Chris Brown en Kid Ink komen voor ons optreden en natuurlijk t prachtige dochtertje van Kid Ink Kim. Ze is geweldig in rappen en dansen en ik hou van haar liedjes t is niet zo meisjes achting naja wel maar met haar song style is t geweldig om te luisteren. Ik loop door de gang terwijl ik druk bezig ben met m'n telefoon ( spelletje jump you know verslaveeeend ) ik ben bijna over m'n highscore en BAM ik loop keihard tegen iemand aan en val op de grond m'n mobiel valt en alles is verloren doei highscore NEEEEE in m'n hoofd gaat er iets dood denk ik. Omygad sorry t spijt me uuhh i mean im sorry hoor ik een meisjes stem zeggen ik kijk omhoog en zie fucking freaking KIM staan. Oh t is oké wacht spreek je Nederlands?! Ja ik ben hier geboren zegt ze terwijl ze naar de grond kijkt nog vol van schaamte omdat ze me omver heeft gelopen. Het geeft echt niet zeg ik nog eens. Ik ben Jai zeg ik en ik steek m'n hand uit terwijl ik nog steeds op de grond lig Kim zegt ze als ze me hand aan pakt en me omhoog helpt. Ik kijk naar m'n mobiel kapot allemaal barsten -_-. Oh god je telefoon ze voelt wat in er achterzak hier dit moet genoeg zijn zegt ze en ze drukt 2 briefjes van €50 in me hand. Ach nee joh doe niet zo raar! zeg ik Nee echt neem aan zegt ze ik voel me al schuldig genoeg. Wacht ben jij niet Jai?! Zegt ze met een stem vol ongeloof. Ja dat zei ik net zeg ik lachend. Nee ik bedoel Jai als in Jai van B-Brave. Ooooh jep thats me zeg ik onzeker , want hoe kent zo'n bekend iemand als mij uit t kleine Nederland. Grote fan zegt ze dan fangirlig. Ik lach. Ze lacht terug. Ze is zo aardig.

Kim pov
Jai is echt een lieve jongen hij heeft me op weg geholpen naar de ruimte met al t eten ( heaven 😇 ) nu zitten we samen oreos te eten en te praten over muziek. Ik hoor m'n telefoon over gaan en ja hoor t is Chris. Hey babe waar zit je we moeten zo op hoor ik aan de andere kant van de lijn. Haai ik ben aan t eten kom er aan zeg ik. Wie was dat vraagt Jai met z'n mond vol oreos. Ik lach t was Chris. Omygad Chris Brown?! zegt ie nog steeds met een mond vol oreos. Ja die ja zeg ik nog steeds lachend. Maar ik moet me even omkleden ik zie je zo weer zeg ik terwijl ik opsta. Tot zo zegt ie vrolijk terwijl ie me na zwaait. Wat een leuke jongen is t ook.

Dioni pov
Ik zit met de jongens te wachten in de zaal waar ik zo FREAKING CHRIS BROWN KID INK EN KIM GA ONTMOETEN OMYGAAAAD. Ik schuifel wat heen en weer op m'n stoel. Kill doe even een beetje rustig ja hoor ik Kaj zeggen. Rustig? RUSTIG?! oké rustig pfffff adem in adem uit rustig OKE DIT LUKT NIET. En dan gaat de deur open en ze lopen binnen mijn kant op. Chris en Kid Ink stellen zich voor Dioni zeg ik voorzichtig. En wie is deze mooie dame zeg ik op m'n beste Engels terwijl ik haar naam al lang al weet. Deze mooie dame is Kim zegt ze perfect Nederlands. Ik sta daar echt zovan dafuck? Ik ben hier geboren zegt ze lachend ik ben de taal altijd blijven spreken. Ik wil m'n naam zeggen maar ze is me voor Dioni toch zegt ze met een grote glimlach die me nog blijer maakt ik knik enthousiast. Je achternaam is prachtig ik wou dat ik Spaans was zegt ze. Dan loopt ze door naar de andere jongens wauw zij laat wel eventjes een indruk achter.

adopted by b-brave?!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu