Ego

335 37 2
                                    

Tuhle kapitolu chci věnovat @KristinaKalvarov :) děkuji moc za komentíky :)



Den Koncertu v LA

Harry


Včera večer jsme přijeli s autobusem do LA, hned na to jsme se ubytovali v hotelu, ve kterém strávíme další dva týdny, mimo tři koncerty tady budeme trávit své volno. 

Přijedou tu i holky, Eleanor už je v letadle, teda podle Louise. Soph přiletí zítra a Pezza se Soph. Niall tady bude sám, holku nemá, nehledá, říká, že by to byla jen ztráta času, teďka je prá moc zaměstnaný tour, že na holku ani nepomyslí. Prý mu to vyhovuje. 

Mě to, že jsem sám teda nevyhovuje v ničem. Byl jsem zvyklý se ožrat, vyspat se s nějakou děvkou a takhle se to opakovalo, už dlouho jsem s nikým nespal, ale to mi až zase tak moc nechybí. Chybí to, že jsem pro někoho důležitý, že mě někdo chce. 

Ona mi strašně snižuje ego. I když né možná záměrně. Nevím jestli na snižování ega je něco špatného, ale nelíbí se mi to. Já byl vždy sebevědomý kluk, který hned věděl co, chce. Ne, že bych byl rozmazlený, ale co nebo spíš koho jsem chtěl, toho jsem taky měl. Rozmazlený jsem nebyl, učili mě, že za všechno co chci se musí nějak pracovat, musel jsem si vydělávat peníze, když jsem něco chtěl. Nebo si to nějak oddřít.

Neustále jsem se snažil a za něco bojoval, nebyl jsem líný, to nikdy. Ale to, že mě holka odmítá a ještě tak dlouho mě přímo ničí.

nejsem na to zvyklý, ano už si pomalu zvykám, ale i tak mi to jde proti srsti.

Chloe mám moc rád, neustále na ní myslím, když ji vidím, nemohu od ní odtrhnout zrak, ale nějak si už ani nedovedu představit, že bychom byl spolu, ona mi tu představu naprosto zničila slovy, že mezi námi nebude nic víc, než přátelství. 

Ano jistě že to bolí a jak, ale pořád lepší než ignorování se a hádání se. Takhle je mi aspoň na blízku.

Jen doufám, že se to změní, že to bude ještě lepší. Chloe pro nás na dnešní večer něco chystá, něco s oblečením. Jsem na to hodně zvědavý. Fanouškům se hodně líbily ty koustýmy z minula. Doufám, že to bude něco pro všechny a ne zase jen pro mě. 

Skupina. Další věc co mi dělá starosti.

Není to už takové jaké to bylo dva roky zpět. Vím, všichni se měníme, ale připadá mi, že se odcizujeme, i když spolu trávíme maximum svého času, sleduji, že ho trávime odděleně, buď jsou zalezlí ve svých hotelových pokojích, nebo v autobuse v postli se zatáhnutým závěsem. 

A když se už sedí v kuchyněce, nebo ve společném prostoru autobusu, tak máme sluchátka a každý si dělá co chce, ano bavíme se, ale už méně. Kluci mi říkají jejich zážotky třeba i s měsíčním zpožděním, kdysi to bylo s hodinovým odstupem. 

Už jsem se asi nějak koukali, unavili se navzájem. 

Bereme se jako samozdřejmost. Chtělo by to něco, co by nás vrátilo zase zpět.

za necelé tři hodiny začíná zvuková zkouška a za nějakých osm hodin koncert, dneska jsem doela dost unavený, v noc jsme nespali, nikdo z nás, byla to nekonečná noční cesta autobusem, těším se na dnešní noc prospanou v hotelovém pokoji, který sdílím s Chloe.

Na začátku tour jsem jí připsal na papír, že bude na pokoji se mnou od te doby ji mám v hotelech u sebe. Je to fajn. 14 dní ji budu mít hned vedle sebe na posteli.

Už ji slyším. 'Ne Harry, jsme jen přátelé, však to víš. Dobrou.'

Nevadí mi to, jen se už pomalu vzdávám.

Harry Styles se začíná vzdávat. 

Sakra


Dobře, tady je další, zase není opravená, moc se omlouvám ale na opravy nemám čas ://

No nic, zase první koment má věnování :) děkuji všem za komenty, votes a hlavně za reads, děláte mi velkou radost :)

Strašně velkou radost mi udělalo i nominovaná na cenu WATTY AWARDS :) nečekala jsem to, děkuji moc :)


Fashion DesignerKde žijí příběhy. Začni objevovat