24- Party Hardy

580 28 1
                                    

Eenmaal in de club te zijn aangekomen, keek Tugba rond. Wat dacht ze, dat Amir ook hier zou zijn? Ze lachte even hardop. Bella keek haar vragend aan maar lachte met haar mee. Ze waren beide veel te aangeschoten. In de club draaiden ze Casanova. Bella pakte Tugba's hand en trok haar mee de dansvloer op. Ze begonnen beide erg sensueel te dansen midden op de dansvloer. De jongens aan de zijkanten zaten ze te bekijken. Één van de jongens maakte oogcontact met Tugba. Ze keek hem gretig aan en begon nog sensueler te dansen. Tugba ging met haar handen langs haar buik naar haar borsten. De jongen lachte naar haar en Tugba lachte terug.


'Kom we gaan shotten!', zei Bella.

'YES!'. Tugba liep achter Bella aan.

Eenmaal bij de bar aangekomen bestelden ze 6 shotjes. Drie per persoon.

'Doe maar van mijn rekening'. Een jongen rond de 20 jaar gaf de barman het geld. Hij gaf de dames een knipoog en stelde zich voor als Quincy. Quincy was een mooie getinte jongen met groene ogen. Bella kwijlde nog net niet zag Tugba.


'Wat attent van je', probeerde Bella zo charmant mogelijk te zeggen.

'Ik ben Bella.' Bella gaf Quincy een hand en moest haar lach inhouden. Nadat de shotjes opgedronken waren, vroeg Quincy Bella de dansvloer op. Tugba zag hoe Bella tegen Quincy aan danste. Tugba schudde lachend haar hoofd en op de bar stoel zitten, als ze nu zou opstaan zou ze vallen.


Het was 04:37 uur in de nacht en Tugba zat Bella te zoeken. Bella appte dat ze bij de wc's was, maar Tugba kon haar niet vinden.

'Hier ben ik!' Een bekende stem hoorde Tugba naast zich, godzijdank het was Bella.

'Hee Quincy vraagt of we even naar zijn huis gaan, kom mee!' Dit leek Tugba geen goed idee.

'Ben je ziek ofso? Je kent hem amper'.

'Kom alsjeblieft! Doe het voor mij! Ik moet nog over Brandon komen weet je nog?'

Tugba zuchtte maar moest stiekem wel lachen om haar vriendin. 'Nou vooruit dan maar'.

LovefeelingWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu