MA-2

32.2K 713 43
                                    

Sabah'ın erken saatinde  uyandım. Genelde de pek fazla uyumam.  4 saat uyku bana yetiyor zaten yataktan kalktığım gibi elimi yüzümü yıkayıp kot bir şort üzerine de mint yeşili kısa kollu bir body  giydim. Rimel,eyeliner ve parlatıcıyla işimi hallederek  ayakabımıda seçtim. En vazgeçilmezim olan siyah convers lerimi giydim.

Evin içine doğru günaydıın diye bağırdım. 
Babacım annecim ecriiin hepsi'nin yanaklarına koca koca öpücükler koyarak kahvaltı masasına oturdum. Çatalımı elime alıp zeytin,peynir yeyip hayali öpücükler eşiğinde kalktım. Çantama telefonumu  atıp. Kapıdan cıktım. Arabama atlayıp okulun yolunu tuttum. Okulumun otoparkına geldiğimde  arabamı park ettim ve  Bizimkilerin yanına gidip alica'nın yanağını kıstırdım (makas almak).
Selam gençleeer nasılsınız bakalım bende iyiyim siz?  Hep bir ağızdan selam azra arkadaşııım dediler.hepsi aynı anda  Tabi sevmediğim bir huy olduğu için inadıma yapıyorlar. Hadi len ordan yurttan sesler korosundan mı cıktınız.

Eee napıyoruz çıkışta (sinema,bowling,painball) karar verin ben bir siyaset bilimine girip cıkınca gideriz. Hadi azra senin de dersin yok mu? Hadi bakalım gençler blok dersten sonra görüşürüz...

MaFya'nın AşkıWhere stories live. Discover now