21 - He is Park Baekhyun, my wife. ♥

7K 575 111
                                    

Enrique Iglesias - Beautiful (Ft. Kylie Minogue)

21

Baekhyun sabahın erken saatinde bembeyaz odadaki büyük yatakta doğrulurken son bir haftadır yaptığı gibi ilk başta nerede olduğunu anlamaya çalıştı.

Kocaman bembeyaz bir odadaydı ve yanında üzerinde hiçbir şey olmayan dev eşi başı yastığa gömülmüş bir şekilde uyuyordu. Yorganı üzerinden itip hafifçe diğerinin açıkta kalan omzuna uzanıp küçük bir öpücük verdi. Diğeri hafifçe hareketlenmeye başladığında uyandığını anlayıp bu sefer uzun bedeni kendisine çevirdi. Bu hali güzeldi. Saçları uykulu bir şekilde birbirine karışmış ve gözleri kısılmış bir şekilde ona bakıyordu.

"Baek uyanmışsın."

Ve sesindeki kalınlık bile sabahları Baekhyun'a daha çekici geliyordu.

"Uyandım evet..."

Son günlerde Baekhyun isteklerini söylemektense diğerinin anlamasını daha çok sevdiğini fark etmişti, bu yüzden istek dolu gözlerle bakmak yerine bakışlarını kaçırarak odadaki her yere bakıyordu. Tek istediği, diğerinin onu anlamasıydı.

"Baek..."

Uzanıp küçük bedenini diğerinin sarmasına izin verdi. Bu sıcaklık şöminenin verdiği sıcaklıktan bile daha yakıcıydı. Biraz daha hareketlenip dudaklarını öpmeye doyamadığı dudaklara dokundurdu. Öpmeyip sadece öylece üst üste duruyordu ikisi de.

"Yeollie..."
"Baekkie..."

Gülümseyerek bu sefer öpmeye başladı Baekhyun. Büyük eller vücudunun her yerinde dolaşırken titrememek elinde değildi. Öpüşüne doyamadığı dudaklardan ayırıp ateş gibi yanan bedene dokundurdu dudaklarını bu sefer. Her hücreyi öperken bile farklı hissediyordu.

"Baek... Eğer durmazsan bugünkü davete katılamayacaksın."

Ve Baekhyun durmayı aklının ucuna bile getirmemişti.

Şirince gülümseyerek diğerinin alt kısmındaki nevresimi çekip yere attı. Ne olursa olsun bu görüntüye bakmaya alışamayacaktı. Çıplak beden sıcak bir şekilde önünde yatarken kalbinin yarıştaymışçasına hızlanmasına engel olamıyordu. Uzanıp kırmızı dudaklara bir kere daha yavaşça dokunurken alt tarafını hızlıca bastırdı diğerine.

Ne olduğunu anlamadan kendisini büyük kaslı bedenin altında bulunca kahkaha atarak gülmüştü.

Davet bekleyebilirdi.

...

Chanyeol kıyafet seçerken her zamankinden daha ayrıntılı inceliyordu şimdi. Bugün onlar için önemli birgündü. Baekhyun bu gece büyük bir davetle herkese tanıtılacaktı ve bunun için küçük eşi normalden fazla heyecanlıydı. Chanyeol, annesi ilk defa böyle bir şey olacağını söylediğinde inanamamıştı. Evet, günün birinde annesinin Baekhyun'a alışacağını biliyordu ama bir anda böyle aileye alması şaşılacak derecede hızlıydı.

Gömlekleri için düğmeleri de seçtikten sonra hızlıca arabaya atlayıp eve doğru sürmeye başladı. Hava her zamankinden daha güzeldi. Mavi bulutlar güneşi gizlemeye çalışsa da sarı ışıklar yer yüzüne ulaşıyordu ve bu güzeldi.

Eve geldiğinde arabayı park edip kapıyı açtı. Annesinin geçen haftaki ziyaretinden sonra artık diğer evlerinden çıkıp bu büyük eve taşınmışlardı ve küçük eşinin bu evi ne kadar beğendiğini gözlerinde görmüştü Chanyeol. Annesine bir kere daha içinden teşekkür etti.

"Baekhyun... Baekkie..."

Ayakkabısını çıkarırken diğerine seslendi Chanyeol. Eve gelip de onun yüzünü göremediğinde eve geldiğini anlayamıyordu. Baekhyun onu buna alıştırmıştı çünkü. Her bu kapıdan girdiğinde kendisine koala gibi sarılan bir eşe aşık olmuştu Chanyeol. Yapabileceği başka bir şey yoktu.

COINCIDENTAL MARRIAGEWhere stories live. Discover now