Saplantı 13. bölüm

5.8K 190 6
                                    

Yumuşak bir yatakta yatsam bile üzerime bir ağırlık çökmüştü. Bu gerçekten iğrenç bir duyguydu. Uykum gelmeye devam ediyordu. beynim o kadar fazla ağrıyordu ki uyuşmuş bir halde yatakta yatıyordum. Hastane kokusundan nefret etsem bile bu vücudumdaki iğrençlikle bir hiçti. Gözlerimi zorlukla açtığımda benim yatağımın yanına sandalye koyarak oturmuş kerem ile karşılaştım.

Beni dikkatle inceliyor yüzümün her noktasında oyalanarak bakıyordu. Gözlerimi tam olarak açtığımda Kerem yüzüne bir gülümseme takınarak '' Günaydın'' dedi onun gülümseme tavrında takınsam bile beynim aşırı derece zonkluyor beynimi taş ile ezmişler gibiydi. '' Başım davul gibi'' diye kalkarak başımı tuttum Kerem ayağa kalkarak kollarımdan tutup tekrar yatırdı. '' Dinlenmen gerekiyor.'' diye konuştu. Ciddi bir ses tonuyla pencereden baktığımda aşırı derece güneş vardı.ve bu benim gözlerimi kamaştırıp başımın daha ağrımasına sebep oluyordu.

Maalesef güneş başıma doğru geldiğinde hemen zonklar kafam '' Kim attı kafama bir şey ne oldu bana ya '' diye bağırdım. '' Şışt....  Sakin ol sana taş atan çocuğu buldum. hesabını bizzat ben vereceğim'' diye uyarıcı ses tonuyla konuştu '' Sana teşekkür dileyeceğimi bekleme hepsi senin suçun şuan şimdi senin yanında durmak bile ironi'' diye somurtarak konuştum. Kerem yanıma daha fazla yaklaşarak '' Hep senin yanında olacağım ne yaparsan yap sen bana aitsin bunu değiştirmeye sakın zorlama '' diye geri çekilerek devam etti. ''Ben seni istemiyorum işi daha çok zorlaştırıyor sun bu hallerinle kişilere daha çok zarar veriyorsun bu olmamalı sen çok değiştin'' diye üzgünce konuştum. 

Artık bu durumundan sıkılmıştım. Korkuyorum her zaman ne yapacağı belli olmayan bir tipe dönüştü. fevri davranışları, bencil davranışları bunlardan başlıca konularıydı. '' Benden korkuyor musun?'' diye parmağı ile kendini göstererek konuştu. Hiç bir şey diyemedim sadece ona bakıyordum. Yüzündeki çaresizlik en fenası'' Desene aslı'' diye kollarıyla beni sarsmaya başladı. '' Kerem dur ,'' diye tekrar üzgün ve şok halimle tekrarlasam da durmuyordu. '' Cevap ver bana aslı'' diye tekrar bağırdı. Gözleri dolmuştu. 

Ama boşalmıyor tekrar geriye kaçıyordu. '' Özür dilerim'' diye üzgünce fısıldadım. Kerem geri çekilerek. ''Özür dileme hepsi onun yüzünden senin aklını karıştıran pisliğin teki '' diye ayağa kalkıp başını tutarak bir sağa sola dönüyordu. '' Onunla alakası yok. '' diye sessiz ve sakin konuştum. Ama bana bir bakış atıp tekrar pencereye doğru baktı. '' Onu tanımıyorsun'' diye sakince ama endişeli bir tavır vardı. '' Aynı şeyi o da söylüyor ne tesadüf ''diye kollarımı göğsümde bağlayarak konuştu. Kerem ile konuşurken o arada başım o kadar çok ağrıyordu ki Kerem yanıma bir anda oturup elimi tutmaya başladı. Çekiştirsem bile nafileydi. '' Sen beni tanıyorsun ama onu sadece iki üç gün gördün bu kadar fazla kararlı olma '' diye sakince bana inandırma çabalarına girerek konuştu. '' Seni tanıyamıyorum'' diye başımı sallayarak konuştum bu konuşmanın bir yola varmayacağını ikimizde gayet iyi biliyorduk.Verdiğim cevabı ona hiç hoş gelmemişti. Bir anda kapıyı çarpıp gitmişti. Bende bir derin nefes almıştım. 

.

Eve bir o kadar geç gelsem de annem evde yokmuş. Üstümü hemen değiştirerek salona doğru yol aldım. Evin bu kadar sessizliği gerçekten iğrenç bir duygu dan bir şey değildi.İnsan kendini yalnız hissediyordu. Ama bunlar artık umurumda mıydı? Tabi ki de  hayır Başım fena ağrıyor ve taş vurulan yeri sızlıyor beynim uyuşuyordu. Uyanıkken böyle olmasını istemiyorum. Odama doğru gidip uykumun derinliklerine kendimi teslim ettim.

Arzudan....

Evde yalnız başıma oturuyordum. Annem'ler yurt dışında iş gereği çalışıyordu. Ağabeyim ile ben tek yaşıyorduk. Ağabeyim eve geç gelir. Ben ise evde sıkıla sıkıla oturur edebiyat yaparım Annem'leri 10 aydır görmüyorum. Şimdi ne yapıyorlar hiç bir fikrim yok Kız kardeş olsa fena olmaz mıydı? Kişilerin dedikodusunu yapacağım pijama partisi, yastık savaşı ve sonuna kadar eğlence olmaz mıydı. Ama ne yapalım Koruyucu egoist ukala yakışıklı bir ağabeyim var bu benim için çok fazla Evde şort pijamalarım  askılı tişörtlerim ile çikolata kabını sıyırıp aksiyon filmi izleyip eve heyecan katıyorum. Aman ne heyecan Yeni bir adayda gitti. Zaten niye çünkü ağabeyim yandaşlarından birisi '' Bizim kardeşimize nasıl sulanırsın lan'' diyerek korkutmuşlar yine yalnızım dostlar yalnızım

Evde çikolata yeyip triplenir iken kapı çaldı. Saate baktığımda tam da ağabeyimin geleceği saatler diyerek kapıyı açmaya başladım. Açtığımda kerem ve yandaşlarıyla karşılaştım. Yandaşları derken kerem ve bildiğim kadarıyla adı Oğuzhan olan çocukla beraber gelmişti. Kerem '' Aslı bugün size geldi mi'' diye çenesini kaşıyarak sordu. Oğuzhan'a  baktığımda beni dikkatlice süzdüğünü dikkatimden kaçmamıştı. '' Hayır gelmedi. Hem de sana ne bundan aslının yancısı mı kesildin başımıza '' diye sinirlice konuştum. Kerem yanıma yaklaşarak dibimde konuştu. '' Boyunu aşan cümleler kullanma '' diye fısıldayarak konuştu. 

Doğru vallahi ben 1.65 kerem ve Oğuzhan 87 civarıyla kerem tamam da Oğuzhan dan sana ne '' Hadi ya yok canım Aslı korkuta bilirsin ama beni zerre asla '' diye kineleyeci ses tonuyla konuştum. Oğuzhan bir anda bana yaklaşarak kulağıma fısıldayarak konuştu.''Bu sert kız tavırları bana sökmez'' diye nefesini üfleyerek konuşuyor ürpermeme fazlasıyla devam ediyordu. '' İkiniz defolun gidin! '' diye kapıyı anında kapattım.Salona doğru giderek kendimi koltuğa bıraktım. 

İkisinden de nefret ediyorum pis psikopat suratlı pislikler Onların tavırları bir o kadar korkutucu teninin ürpermesine sebepti. Kendimi sakinleştir mem gerekiyordu. Masadan hemen çikolatamı alarak bir kaşık ağzıma atarak ağzımda tadını çıkartarak ezmeye başladım. Bu insanı rahatlatan cinstendi. Uykum bunu yine ve yine engelliyordu. Keyfim yerine gelirken tekrar bozuluyordu. Odama doğru giderek kendimi yatağın kollarına attım. Bu benim için en iyisi!



SAPLANTI-Bağlanmak Serisi1Where stories live. Discover now