34.Bölüm

4.2K 328 83
                                    

Özür dilerim bölüm biraz gecikti. Olaylar kafamda tamam ama maalesef yazıya dökemiyorum. Biri nazar değdirdi dimi? Kim yaptı çıksın ortaya. Kızmayacağım söz. Gerçekten. İnanmadınız mı? Tamam. Bende olsam inanmazdım. Neyse cidden şaka bir yana böyle takıldığım oluyor bazen. Kısa zamanda atlatıp yeni bölümü yazmaya hemen başlayacağım. Bakalım ne kadar sürede biter.


Bugün Camilla, Nick ve Angel'in ağzından anlattım. Umarım olmuştur. İyi okumalar.



İthaf:

@ferideyldrm66  (Beddualarından cidden korktum. Daha nereye kadar gidebilir merak konusu. :D Sırf beddua almamak için bu bölümü sana ithaf ediyorum. Güle güle kullan. :D )



Camilla'nın Ağzından


Kızıl saçlarımı sağ tarafta toplayıp aynadaki görüntüme gülümsedim. Her zamanki gibi güzel ve güçlü görünüyordum. Ben kızıl tilkiydim. Beni daha tanımıyorlardı ama elbette çok yakın zamanda kendimi hafızalarına kazıyacaktım. Tabi yaşarlarsa.



Nick'i ikna etmeyi başardığım için önceden tanıdığım bir cadıya gidecektik. Aslında ona bir cadı bulabilirse bağlanma büyüsünü yaptırabiliriz demiştim. Cadıyı maalesef bulamamıştı. Elbette cadıyı öldürmemiştim. Sadece kaçırtıp birkaç gün ortadan kaldırılmasını sağlamıştım o kadar. Yani bunda kötü bir şey yoktu değil mi? Hem eğer Nick kendi cadılarını kullansaydı planımı uygulayamazdım.



Telefonumun cebimde titrediğini hissettiğimde çıkarıp elime aldım. Arayan numara az önceki gülümsememin daha çok büyümesini sağladı.



''Baba?''



''Camilla. Nasıl gidiyor bebeğim ?''



Max, Jenna veya Willy evde olmadığı için rahatça konuşabilirdim. Nick zaten arabada beni bekliyordu.''Gayet iyi şimdi Liz'e gideceğiz. Büyü halledildiğinde her şey yoluna girecek.''



''Güzel. Aralarına rahatça sızabildin mi?''



Kısa bir kahkaha atıp dilimi dudaklarımın üzerinde gezdirdim. ''Kesinlikle. Birkaç güzel söz ve ben masumum görüntüsü işe yaradı. Sen ne yaptın?''



''Bizde Carl ile karşılıklı kahve içiyoruz.''



''Aslan adamların bu kadar dost canlısı olduğunu bilmiyordum.''



''Tüm canlılar kurtları yıkmak istiyor. Başlarında güçlü bir melez var. O giderse kurtları yenmemiz daha kolay olur. Böylece o topraklar bizim olacak. Aslan adamlar da bunu bildikleri için bu işin içine girdiler zaten.''

KIRIK BEYAZ  2Where stories live. Discover now