Creatura

344 27 4
                                    

Acum sunt intinsa in pat . Nu prea pot dormi . Ma fatai de colo colo . Nu stiu ce sa fac . M-am asigurat ca nimeni nu va intra peste mine si mi-am luat acest jurnal . Acum scriu .

In acest timp , usa camerei mele s-a inchis . Sunt speriata putin . Am sa las pixul jos. M-am ridicat din pat si am mers spre usa .

Am tot tras de clanta , doar ca usa era blocata . M-am uitat prin gaura cheii . Nu se vedea nimic . Am incercat sa aprind lumina . Am auzit-o pe mama spunand :

"S-a luat curentul ! Nu intrati in panica ! A cazut o siguranta ! Merg sa o pun inapoi."

Poate ca m-am plans degeaba pana acum . Chiar s-a intamplat o minune . Vare este minunea ? Pai eu stau inchisa in camera , si nu stiu cine si de ce m-a incuiat , iar in acelas timp s-a si luat curentul .

Nu am ce face acum . M-am intins inapoi in pat . Era intuneric bezna si nu vedeam nimic , asa ca nu mai scriam nimic .

Nu puteam dormi . Ma uitam la ceea ce se afla in camera mea . Ma uitam la tabloul cu familia mea care se afla langa usa .

Cand m-am plictisit de el , mi-am mutat privirea spre biroul meu . El se afla langa patul meu . M-am saturat sa ma tot holbez la biroul meu .

Mi-am inchis ochii . Cand insfarsit am adormit , am simtit o adiere de vant . Mi-am deschis ochii si m-am ridicat in fund .

Aveam o fereastra deschisa . Am cascat si m-am uital la ceas . Era ora 2 dimineata . Cat de odihnita o sa fiu maine ... am sa ma misc cu viteza melcului . M-am ridicat si am inchis fereastra .

Acum in aceasta minune , intra si aceasta fereastra deschisa . M-am intors inapoi in pat . M-am intors cu fata spre perete . Am inchis ochii . Nu am realizat ca usile dulapului meu s-au descis usor .

Hainele mele se miscau usor in interiorul sau . Nu vazusem nimi din toate astea . Cineva a inceput sa le scoata afara fin sifonier . Se aflau toate pe jos . Usile dulapului s-au inchis imediat dupa .

Hainele se miscau spre patul meu . Din ele a iesit un baiat . Avea corpul unui om . Era imbracat intr-o salopeta neagra , iar pe sub ea avea o bluza alba si peste o geaca neagraavea burta cam mare .

Fata sa era acoperita de o masca . Masca lui arata ca masca lui Jason Voothres din Vineri 13 . In mana avea un cutit .

I-am simtit respitatia si m-am trezit . L-am vazut in fata mea . Am inceput sa tip . Mi-am luat perna si am inceput sa il bat cu ea .

"Cine esti tu ?"i-am spus eu .

Il loveam in continuare cu perna . S-a dat putin in spate . Atunci , eu m-am ridicat in picioare si l-am lovit iar . A incercat sa se apere cu cutitul . Dar cand a dat cu el in perna , i s-a rupt .

Era de carton . Cand am vazut asta , m-au oprit din a mai da cu perna dupa acea creatura . M-am uitat mai atent la ochi . Mi se pareau atat de cunoscuti . M-am apropiat mai tare de acea creatura .

I-am dat masca jos si eram mirata sa vad chipul fratelui meu .

"Ce faci , Logan ?"am spus eu .

"Pai ... bine ... tu ?"a spus el .

"Ce incercai sa faci aici ?"

"Incercam sa te speri ."

"De ce ?"

"Spuneai ca vrei sa ti se intample o minune ! Incercam sa te ajut ."

"Ce mai ajutor ! Iesi afara !"

"Imi pare rau ca am dat gres !"

"Maine merg la facultate , iar tu nu ma lasi sa odihnesc !"

A iesit afara . Viata mea chiar eate plictisitoare ."

Alice in tara ororilorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum