4. bölüm "ne işi var bunun burada"

40 16 9
                                    

Merhaba gençlik ilk önce yeni kapağı nasıl buldunuz düşüncelerinizi yorum kısmına bırakırsanız sevinirim :)

Bu arada multimedya da poyraz :D

♣♣♣iyi okumlar♣♣♣

Uyandığımda evim de ki kanepenin üstünde Mert in ve Mina nın bakışları altındaydım. "Uyandı sonunda" iç çekti mert "bir tamamen kendine gelsin sonra konusuruz, şuraya bak mürem balığı gibi duruyo hayla" gulumsedim. Ama agzimdan 'tıı' gibi bir ses cikti gülünce. "Hakketen ya sarhoş gibi güldü baksana" mina mert e bakıyordu. "Sacmama Mina bu mal her zaman öyle gülüyo" Mina Mert un karnına dirseği gecirdi. Kızım benim. "Ben buraya nasıl geldim?" cevap bekler gibi baktım.

Mert Mina ya baktı. "Hakketen nerde bu" Mina eliyle bir dakika hareketi yaparak parmak ucunda mutfağa doğru gitti. Bense hayla saf saf etrafa bakıyordum. Mina geri geldi "Hayla yemek yiyo" Mert gözlerini büyüttü. "Bu da artık insanlıktan çıktı" Merte döndüm. "Kim mutfağımda ve ne yiyo" Mina ve Mert birbirine baktı. "Sakin olucaksın ama" kafamı olumluca salladım. "Seni buraya bir erkek getirdi ve bir kaç bir şey anlattı ganga" Mert bana döndü. "Senin için önemli olan ve sakin olmanı gerektiren konuysa pizzalarını yiyo camış" mutfağa hızlı yürüyerek girdim.

İki pizza kutusuda boştu ve bir kola şişesi de öyle. Ortalıkta bardak göremedim muhtemelen kafasına dikmişti hayvan. Beni görünce gulumsedi ve geyirdi sonra hemen parmaklarıyla ağzını kapattı. "Im sory" Gözlerimi kıstım. "Öküz!" dudağını büzdü ve yapmacık bir şekilde burnunu çekti. Elini daha demin mina nın yaptığı gibi yapıp yüzünü kapattı. "Şu an duygusallaştım biraz. İnanmıyorum küfür etmedin" (sen okuyuculara dua et Poyraz bey :) gözlerimi devirdim. "Doydun mu artık hidebilirsin" kaşlarını kaldırdı. "Yok öyle şey ben bu gece burada kalıcam" allahım san geliyorum ne diyo bu çocuk ya "olmaz" umarım itiraz etmez. "Niye mis o kalıcam iste sen karar veremessin" Mert ve Mina ellerini omzuma koydular. "Sana kolay gelsin arkidişim" Mert ceketini giyip kapıya yoneldi. "Benimde annem şey yapip şey dedi ban o yüzden benimde şey yapamam lazim ganga" kafamı salladım. "Anladım gorusuruz" kaslarini catarak bana bakti. "Neyi anladın?" derin nefes aldım. "Sen demedin mi Annem aradı eve gel hemen yoksa bacaklarını kırarım dedi benimde o yüzden hemen eve gitmem gerek ganga" hayretlerle herkez bana bakıyordu.

"Ne bakıyosunuz be. Siz ikimiz gidecekseniz gidin artik. Sende öyle tipsiz maymun" dudağını ısırdı. Senin dudağinla alip veremedigin ne acaba. "Tipsiz maymun haa" hayvana bak 'haa' nedir ya. "Evet tatlım tipsiz maymun" allahım bide ufo görmüş masum köylü gibi bakmazmı. "Sus söyleme bir daha öyle mazallah çarpılırsın falan" gözlerimi devirdim. "ARKİDİŞLERİM siz artik gidebilirsiniz ben bunu hallederim" ikiside asker gibi basini olumluca salladı. Savaşa gidiyom hakkınızı helal edin yaw. Mert ve Mina evden cikti. O muşmula da oturma odasina yayildi. Geçtim karsisindaki televizyonu kapatım onun oturduğu koltuğun tam önündeki koltuğa yerimi aldım. Bana tip tip baktı. "Amaç?" yemin ediyorum katkısız mal bu çocuk "evimden gitmen için ne yapabilirim acaba?" biraz düşünür gibi yapti. Belki de hakketen düşünüyordu ama bana ne. "Hani yaptiğini taklit ederler ya öyle bir oyun vardır tıpatıp aynısını yaparsin onu oynıycaz birincisin de sen beni taklit ediceksin ikincisinde ben seni kazananın dediği olur kabul mü?" elini uzattı bu hayvana belli olmaz ama başka şansım da yok.

Poyraz' dan ;)

Uzattığım elimi sıktı. Şüpeci bakışlar yolluyo yanlız. "Peki madem ben bir içeri gidip geliyorum" başımı 'eh git madem gibisinden salladım'. Odasına gidip kapısını kitledi. "Manyak bu kız ya" acaba ne yaptırsam da yensem şu sarı çıyanı. Okulunda bir kaç kez görmüştüm onu. Aynı okulda degildik ama takıld8ğım bir kaç arkadasımla aynı okula gittiği için bazen görebiliyordum komik tuhaf bir tip ama şirin biri pizza sevdiğine göre de kafa biri :) nedenini bilmediğim bir şekilde evinde kalmak istiyorum onun hakkında bir kaç planım var.

Kapı sesini duyunca düşüncelerimden sıyrıldım. "Ee hadi baslayalim" bu kadar hizli konsantre olacagini tahmin etmezdim, zaten bu kız hakkında tüm tahminlerim yanlış çıkıyo. Yavrum benim. "Tamam benim yaptıklarımı taklit et" kahkaha attı. Kaşlarım çatık bir şekilde ona bakmaya başladım. "Vallahamı?" karnını tutarak daha fazla gülmeye başladı. 'Anırma yı kes' diycem nedenini bilmediğim bir şekilde korkuyorum. "Taklit etme oyununda seni taklit etmem gerekiyo öyle mi? Aman sen olmasaydın ne yapardı bu dünya" iyice keyfim kaçtı benim ya kaşlarım bildiğin çatıkken felç geçirdi."kabul et bu espiri komikti" Ayağı kalktım ve ceketimi alarak kapıya yöneldim. "Hey oyun oynıycaktık hani" kapıyı açtım. Arkama dönmeden konuştum. "Verdiğim geçiçi rahatsızlıktan dolayı özür dilerim sen gülmene devam et ben gidiyorum" kapıyı sertçe vurdum.

Cemre'den

Durup dururken nr oldu ki? Tamam çok kotu bir espiriydi bana yapilsa hic takmazdım bile ama o farklı olabilir onu dusunemedim gidip özür falan mı dilesem acaba çok hojdur ama benena. Gitti iste ama neden tuhaf hissediyorum haaa ek tşört terliyorum yaa. Ek tşört ü çıkrdım. Neden içeri gittim sandiniz bu pislik tişört ünü falan cikarirdi akli sira iç camasirlarimi gorcek yavsak. Dışarıdan bir çığlık sesi geldi aman benena ama dur of ya biri 'cemre' diye bagirdi hic kalkasim yok amaaa. Herneyse kalkalaim bi bakalim. Kapıyı açıp ayağıma parmak aralarımı giyip çıktım. Yol boyunca yürümeye basladim. Yanliz önüme değilde yere baktigim için bayağı ilerdeki bana doğru kosan erkeği ve arkasındaki iki pitbul u da gormedim. Bi anda arkamı donup koşmaya başladım ama algılamam birazcik uzun sürdüğü için nerdeyse erkekle köpekler bana yetişmişti arkama bi bakış attığımda o erkeğin o olduğunu anladim 'lan daha çocuğun ismini bilmiyosun' diyen iç sesime kafa atasım geldi. Bizim su oğlan gazı kökledi ve tam arkamda koşmaya başladı daha da hizladi ve beni kucagina aldı. "Keşke su igrenc espiriyi yapmasaydın be canım" gulumsedim. Evime yaklastik ve evin bahçesine girip bahçe kapisini kapattik "indire bilirsin artık" tek kasini kaldirdi soluk soluğa konsutu "indirmesem olurmu" 'Piç smile' yaptı "indir beni" sesim oldukça ciddi çikmiştı. Anında indirdi. "Hadi eve girelim" kaslarını kaldırdı. "Peki sen bilirsin çok ısrar ettin" beni kolunun altına aladı. Tabessum ettim ve evin kapisini actim. "Hey sarı bana sakın alışma yanında olmadığımda beni arama diye söyledim" muzip bir şekilde güldüm. "Sen yanimda olma yeter" ilimizde tebessümle içeri girdik. Tam kapıyı kapatıyordum ki ayağını sıkıştırdı. "Bende seni özliycem" anlımı öptü. Iyk vıcık vıcık diyeceğim bir öpücük tabiki değildi sacmalamayın. Kapıyı açıp ilerlerken bir den arkasını dondu. "Tabi yarına kadar heh bu arda pizza ne zaman söylersen beni aramayi unutma bu arasa adım poyraz kaydedersi" göz unu kırptı ve kapıyı kapadı. Bi dakika numarasi bende yok ki ama. Kapiyi actigmda yoktu. Kapıyı geri kapadım ve karnımın beni sürüklediği mutfakta bakınmaya başladım. Çok acıktım ya ne soksam acaba miğdeme. Boş pizza kutularını görünce içim yandı. Toplayım bari. Hepsini teker teker elime alırken birisinin üstünde bir numara yaziyordu. Pek de sasirmadim bu numara kesinlikle Poyraz a ayitti nerden mi eminim numaranın tan altında bir not vardı.

Not: call me baby

Tebessüm ettim. "Geri zekalı"

Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra yb geldi ve oldukça uzun yazamaya çalıştım umarım beğenmişsinizdir sizi çok seviyorumbu ararda bundan sonra ne olmasını bekliyosunuz

A)Böyle devam edecek ve sevgili olacaklar

B)Yeni bir Erkek karakter gelicek

C)Yeni bir Kız karekter gelicek

D)bilmiyorum valla yazar sensin

Şans İşi #Wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin