Bölüm-10 Yeni Kararlar

53 7 2
                                    

Arkadaşlar dediğim gibi erken yazdım. Yorum ve oylamada artarsa yine aynı şekilde erken göndermeye çalışacağım. İyi okumalarr. Multimedya Cenk

Selin'den

Babama ait Bodrumdaki bütün depolara Barışla beraber baktık ama hiç birinde ne Cenk'i ne de Cenk'e ait bir iz bulamadık. Büyük ihtimalle Barbaros denilen adam kaçırdı.

 Sonunda yazlık eve geldiğimizde kapının önünde yere yığılmış birini görmemle dondum kaldım. Daha sonra beynim geri geldiğinde koşarak kapının önüne geldim.

 Yerde yatan kişiye baktığımda Cenk olduğunu anladım. Cenk'in üzerine not bırakmışlar. Notta "Kusura bakma canım baban sözümü dinlemedi bende böyle uyardım. B" yazıyordu.

 Ne yani babam yüzünden arkadaşımı mı kaçırmış? Hemen Cenk'i hastaneye götürdük. Bir süre Barışla hiç konuşmadık daha sonrada zaten Cenk uyandı. 

"İyi misin? Kendini nasıl hissediyorsun? Bir yerin ağrıyor mu???" dedim hiç nefes almadan. "İyiyim, ya ne çok soru sordun öyle." demesiyle gülümsedi. Cenk aynı Cenkti işte.

 "Ya seni çok merak ettik" dedim Barışa bakarak. Barış cümlemi devam ettirdi. "Yaaa ne demezsin seni bir özledik bir özledik sorma!" dedi. Böylece ben hemen Cenk'e soru sormaya başladım.

 Biraz meraklıyım da. "Seni Barbaros denilen adam mı kaçırdı?? Sana ne yaptı?? Senden ne istedi? Seni nerede tuttu? Anlat işte beni merakta bırakma ayrıca bu soracağım soru daha önemli senin kaçırılmanla babamın bir ilgisi var mı???" diye sordum ve cevap vermesini bekledim ve en sonunda Cenk Bey ağzını açtı bakalım ne diyecek.

 "Selin baban kötü biri gerçekten ve evet onun yüzünden kaçırıldım. Beni bir depoya götürdüler. Barbaros denilen adam Pınar'ın babasıymış.

 Yani beni götürdükleri depo Pınarın öldürüldüğü yermiş. Neresi tam olarak adresi veremem öyle bakma bilmiyorum. Ayrıca sadece yumruk yedim abartılacak bir şeyim yok.

 Şimdi gidip doktorla konuşta çıkalım şu yerden." demesiyle hemen doktorun odasına doğru ilerlemeye başladım. Gerçekten babam katil miydi? Özellikle en sevdiğim arkadaşımı da o mu öldürdü yani. Nasıl bir adam bu ya.

 Hangi insan bunu yapabilir ki. Neyse daha fazla o adamı düşünerek kafa yormayacağım. "Olamaz" doktorun odası geçmişim.

 Hemen geri döndüm ve doktorla konuşup çıkış işlemlerini yaptık. Barış Cenk'i çıkarırken aslında Barış belki psikopat değildir.

 Bana bunu düşündüren en yakın arkadaşımın öldürülmesiydi. O zaman ben babamın yüzüne nasıl bakacağım? Nasıl o adamın -babamın- parasını harcayacağım? Olamaz İstanbul'a geri döndüğümde artık şirkette çalışmalıyım. 

Artık kendi hisselerimi değerlendirmemin zamanı geldi. Artık karşınızda pes etmeyen güçlü bir Selin olacak...

Senin İçindiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin