CEYHUN MENGIROĞLU

233 3 2
                                    


Modellik yaptığı dönemlerde büyük başarılara imza atan Ceyhun Mengiroğlu artık dizi oyunculuğu ile ekranlarda olacak. Yakışıklılığı ile özellikle genç kızların hemen dikkatini çeken ve Adı Mutluluk dizisinde Eren rolünü canlandıran Ceyhun Mengiroğlu modellik yapan ve sporla uğraşan bir isimdir.

Yapımcılığını Süreç filmin üstlendiği Adı Mutluluk dizisinin baş rol oyuncuları Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu ve Ceyhun Mengiroğlu oluyor.
Adı Mutluluk Dizisi Eren (Ceyhun Mengiroğlu) Kimdir
29 yaşında ve İstanbul doğumlu olan Ceyhun Mengiroğlu Şişli'de doğup büyüyen ve modellik yapan bir isimdir. Modellik dışında artık dizilerde rol almaya karar veren Ceygun Adı Mutluluk dizisinde Eren karakterine can verecek. Zengin ve varlık bir ailenin çocuğu olan Ceyhun Mengiroğlu babasının ısrarı üzerine ilk olarak Turizm ve Otelcilik okudu ama daha sonra bu bölümün kendisine ait olmadığını fark edince modellik yaptı.

Son olarak modellik dışında oyuncu olmaya karar veren yakışıklı oyuncu Ceyhun Mengiroğlu yakışıklılığı ve müsait vücut yapısı ile dizi oyuncuları arasında adı en çok konuşulan isim oldu.Adı Mutluluk dizisinde Eren karakteri ile karşımızda olacak.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 10, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ADI MUTLULUKWhere stories live. Discover now