Capitolul 18

33 1 0
                                    

- Nu am de gand sa ma imbrac cu asa ceva! spuse Sam rastindu-se, aruncand hainele pe jos.

- Ce are? spuse Alexia ridicand lenjeria intima, rosie de jos. Este pentru misiune, spuse Alexia uitand-se la costumul din mana ei intorcand-ul intr-o parte si alta. Arata destul de sexi.

- Stiu ca este pentru misiune, dar nu vreau eu sa o fac. O sa trimitem pe altcineva si daca iti place chiar atat de mult de ce nu o faci tu?

-Pentru ca eu draga Sam am logodnic si demnitatea mea nu imi permite asa ceva.

- Normal. Cum sa il uit pe dragul tau de Dean, spune ducandu-si mainile la piept impreunandu-le. Iti mai spun inca o data eu nu ma imbrac cu asa ceva, sa fie clar, iesise grabita din magazinul cu obiecte sexuale, daca asa s-ar putea spune, lasand-o in urma pe Alexia.

Alexia lua lenjeria intima ducandu-se la caserie pentru a il cumpara. Cateodata stia ca Sam este o persoana mai grea de cap, ofta fiind prea depasita de situatie ca sa se mai chinuie cu asta, lasase totul sa se petreacă de la sine.

Sam pe de alta parte era prea rusinata sa poarta acel costum, daca putea fii numit costum. Treu bucăți de material lipite de corp. Adevarul era ca era prea rusinata sa poarte asa ceva si putin nervoasa. Ei ii placea sa fie umbra nu lumina cand venea vorba de misiuni, niciodata nu ii placea sa faca treaba fata in fata cu victima. In afara de seara de la hotel, cand "fata frumoasa" era plecata in alta misiune, asa ca nu avuse de ales si se imbraca ea cu rochia aia rosie.

Coborase din masina, era seara in Manhattan, trecuse deja o saptamana de la rapire. Se recuperase, nu mai bause, si era in cea mai buna forma. Se antrenase in fiecare seara de atunci.

Trantise cheile de la masina pe bolul de langa usa.

- Doamne fereste, mai speriat-ducandu-si mana la piept potolindu-si bataile inimi si respirand scadat. Ce naiba faci aici si cum de ai intrat? Mai presus de toate cum mi-ai spart sistemul de securitate, isi intoarse privirea spre panoul de securitate al casei de pe perete. Totul parand in ordine. Neintelegand isi intoarse privirea spre brunetul din mijlocul livingului.

- A fost destul de usor- se deplasase pana la canapea trantindu-se si urcandu-si picioarele pe masuta de cafea.

- Explica te rog, spuse Sam punandu-si mainile in san si dandu-si ochii peste cap.

- Cand ne-am intors se pe insula si am mers la sediul vostru am vazut in biroul tau niste chei pe masa, crezand ca o sa imi trebuiasca le-am pozat si am plecat. Simplu si usor, spuse facand semn cu mainile cum ca s-ar curata de praf.

Sam era nervoasa, pe tupeul sau. Nu ii venea sa ii creada vorbele, tocmai ii copiase cheile de la casa. Atunci ii trecuse prin cap un gand nu tocmai frumos,. Daca vrea sa jucam asa, atunci sa jucam asa isi spuse in gand.

- Lasam treaba cu cheile vreau sa stiu de ce esti aici.

- Am auzit de misiunea voastra "dansul". Si m-am gandit mai bine sa facem aceasta misiune impreuna.

- De ce as vrea sa fac aceasta misiune impreuna cu tine? Se intoarse si se tranti pe scaunul de langa semineu.

- Acum ca ne-am unit echipele, ar fii mai bine sa facem totul impreuna, spuse Nick cu o fata inocenta.

- Nu vrei sa faci misiunea, vrei sa te duci la clubul de streptease.

- Daca vream sa ma duc la clubul acela puteam sa ma duc si singur. Dar eu nu platesc ca sa primesc un show la mine fetele fac asta si pe gratis. Sam isi daduse ochii peste cap, daca ar exista un premiu narcisistul anului, tipul asta l-ar primi cu felicitări.

- Nu imi pasa ce faci, atat cat nu iti bagi nasul in treburile mele. Sunt obosita asa ca nu mai am chef de nimic, se ridicase urcand scarile, la jumatatea acestora oprinu-se se intoarse catre Nick, care nu isi schimbase pozitia. Cand pleci lasa cheile pe masa, ca sa nu aflu unde stai si sa iasa urat, se intoarse din nou continuandu-si drumul.
Auzise usa inchizandu-se, semn ca bărbatul decise sa plece. ,, Mulțumesc lui Dumnezeu.''- spuse Sam ducanduse în baie și lăsând hainele purtate pe coșul de rufe.
'' Cum pot eu sa rezolv misiunea aceasta, fără sa am prea multe bătăi de cap.''

Cold heartUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum