Invitatie la întalnire .

43 12 3
                                    

M-am asezat pe scaun stiind ca trebuie sa mananc repede ca sa pot sa ajung si la scoala . La fel cum ma asteptam Harry se aseaza langa Kim , dar incerc sa nu bag asta in seama cat timp el m-a invitat pe mine la o intalnire . Una adevarata ...

- Kim ! Exclam incercand sa ii atrag atentia , dar parea prea preocupata sa se holbeze la Harry .

- Da Sarra ? Intreba neluandu-si privirea de pe el ceea ce m-a facut sa rad .

- Harry te-a dus vreodata la o intalnire ? O intreb parand mai curioasa .

- Nu , dar cu siguranta vom merge . Imi replica ea intorcandu-se brusc spre mine .

Harry a zambit , dar fara sa mai poata sa se abtina a chicotit incet.

- Unde ? Pana la coltul strazii ? Imi fac curajul sa rad .

La inceput parea sa fie un chin sa il vad pe Harry in fiecare zi prin preajma lui Kim , dar pare mult mai usor acum . Ma simt mai in largul meu sa imi bat joc de ea si Harry nici macar nu se baga ceea ce ma ajuta .

- Wow Sarra ! Ce replica...eu zic sa iti faci un iubit . Pari cam incordata nu ti-ar strica daca te-ai interesa de viata ta personala . Imi replica fara sa isi ia ochii de pe mine , la fel cum facea cu Harry .

- Cred ca asta o sa si fac . Ii spun ridicandu-ma de la masa . Acum daca ma scuzi Kim , am o intalnire la care trebuie sa ajung .

Ii spun si incep sa merg nu inainte sa ii arunc o ultima privire lui Harry care a zambit .

Am urcat scarile spre camera mea si am tasnit spre dulap de unde mi-am scos o pereche de blugi negri si un tricou de aceasi culoare . Afara e frig si in niciun caz nu o sa ma imbrac in rochie pe vremea asta .

M-am incaltat cu o pereche de bocanci negri si mi-am luat geaca de piele incercand sa ma asortez cat mai bine cu Harry . Daca lui ii place negrul eu de ce sa am ceva impotriva acestei culori . Sunt mai buna decat Kim si fie ca aratam aproape la fel tot eu sunt mai normala .

O bataie in usa m-a facut sa tresar . Fara un avertisiment usa s-a deschis si pe ea a intrat Harry . Ma uitam la el in timp ce se indrepta spre birou cautand ceva , dar imediat ce l-a gasit s-a indreptat din nou spre usa si a incuiat-o cu mica cheie pe care o tinea acum in mana .

- Sarra ! Exclama el venind din ce in ce mai aproape de mine . Vrei sa vi la o intalnire cu mine ? Ma intreaba un ranjet dracesc aparandu-i din nou pe buze .

- As fi incantata . I-am raspuns stand pe loc in timp ce el si-a pus mainile pe soldurile mele .

M-a impins in spate simtind cum cad , dar in secunda urmatoare spatele meu s-a presat de slateaua moale a patului .

Am sfarsit stand intinsa pe pat cu un Harry peste mine. Fara sa gandesc i-am luat lantul de la gat intre degete si l-am tras spre mine. Harry si-a lipit buzele de ale mele , practic atacandu-le , pana cand a luat o pauza sa respire. Respiratia lui mentolata mi-a invadat narile si am inceput sa rad.

Harry si-a strecurat mana pe sub tricoul meu ajungand la capsele sutienului. Corpul meu vibra la atingerile lui si de fiecare data cand ii strangeam parul in pumni el gemea ceea ce ma facea sa zambesc involuntar.

O bataie in usa l-a facut pe Harry sa sara de pe mine si sa isi puna tricoul pe el. Stai , ce voiam noi sa facem aici? Eu...cu Harry? O nu!

-Sarra? vocea pitigaiata a lui Kim ma scoate din ganduri

-Ce vrei Kim? o intreb iritata.

-Lasa-ma sa intru , deschide usa asta! aud bubuituri de pe partea cealalta

-Si de ce ma rog as face-o? intreb cu sarcasm iar Harry practic rade de atitudinea mea cea noua dar vad ca ii place ceea ce ma face si pe mine oarecum sa ma simt altfel

-Nu-l gasesc pe Harry! A plecat cumva?

-Si ce-mi,pasa mie de-

Nu apuc sa-mi termin propozitia deoarece Harry se strecoara pe la spatele meu si ma lipeste de perete. Buzele lui ajung sa-mi sarute gatul iar eu ajung sa uit ca sora mea este la usa disperata cautandu-l pe Harry.

-Sti ca aceasta chestie pe care o am cu Kim , nu este adevarata! Am facut-o doar ca sa stau langa tine mereu , dar ma voi desparti de ea , sopteste tandru la urechea mea

-Mhmm , mormai atunci cand Harry imi musca lobul urechii

-Sarra , deschide usa sau o sparg! tipa Kim

Il imping pe Harry de pe mine si ii fac semn sa se ascunda undeva , cel mai probabil sub pat.

Bag cheia in usa si o deschid , dezvaluind o Kim mult prea furioasa careia cu siguranta o sa-i fac fata usor.

-Unde. E . Harry? spune calm

-Nu e aici ,dupa cum vezi! Uite Kim , nu-mi pasa de Harry , asa ca du-te si cauta-l , apropo ai grija sa nu se giuguleasca cu alta fata...zic si eu , spun si cu asta ii inchid usa in nas. O aud cum,maraie frustrata pe partea cealalta si eu chicotesc incet.

Harry iese de sub pat , cu o expresie a fetei ciudata.

-Ce a vrut sa insemne asta? ma intreaba apucandu-mi mana delicat.

-Am vrut sa scap de ea , voiai sa o invit inauntru? il intreb.

-Mm nu...spune zambindu-mi pervers.

Harry se apleaca si plaseaza un sarut pe varful nasului meu. Totusi , nu sunt inca sigura cu el si cu ceea ce este intre noi. Sper sa am grija , stiu ca Harry nu prea e cine pare a fi , si sper doar sa nu fie altceva.

The BlackmailUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum