28

84 5 0
                                    

(3 maanden later)

----------------------------
Pov Touria
Rustig zit ik op de bank naar mijn favoriete programma te kijken niemand om me heen alleen ik Abella is bij Mvr Leijten ze is daar altijd ik moet haar altijd daar brengen van Samuel waarom weet ik niet maar jha het kan me niet schelen alleen als ze maar bij mij is. Ik voel me de laatste tijd alleen niemand komt naar me Jaylin heeft met Kaj, Aryan met Samuel, Fatima met Jai. Iedereen is gelukkig en ik ik zie mijn dochtertje alleen in de Morgend voor de rest niet het voelt net of ik geen kind had laatste had ik nog ruzie met Samuel omdat ik teveel thuis ben en niks doe wat kan ik er aan doen als ik snel moe word. hij zij ook dat niemand me wilt niemand me mag dat iedereen me haat dat ik geen kind waard ben ook zij hij dat Abella een betere moeder verdient dan een gekke moeder alle mijn vrienden denken dat ik gek ben ze zien me nooit buiten niemand weet buiten Joep en Fatima weten hoe ik me echt voel hoe ga ik nu naar buiten zonder iemand om me heen hoe ga ik Abella de wereld laten zien hoe haar moeder werkelijk leeft maar jha alles word toch van je afgepakt ofni met alle die gedacht voel ik me moe worden snel val ik in slaap.

Pov Fatima
Met papa zit te lunchen hoe ik wist wie de man was die bij ons kwam ik herkende hem van ergens maar wist niet van waar tot ik Foto's zag in Touria haar Kantoortje toen ze zo nodig Abella weg moest brengen. Ik ben blij dat ik papa weer zie met een glimlach op mijn gezicht luister ik naar wat hij me allemaal verteld dit is hoe het vroeger was maar zonder mama dan ik mis haar maar ik heb papa terug.

Pov Aryan 
Met een glimlach kijk ik toe hoe Samuel met Abella speelt eerst zat het me dwars dat hij een kind had maar het maakt niet uit zolang hij maar gelukkig is dan ben ik ook gelukkig nu ik er bij na denk ik moest vandaag werken maar ik kon niet ik had zon erg buik pijn ik moet is snel langs een dokter want dit kan ik echt niet meer aan, ik moet is binnenkort met Touria gaan praten kan ik het goed met haar maken.

Pov Jaylin
Vandaag ben ik bij Kaj. ik en Kaj zijn al 6 Maanden samen nooit gedacht dat ik een relatie met hem zou krijgen eigelijk was het alleen maar een droom voor mij om met hem te krijgen maar kijk dit allebei dol gelukkig met elkaar ik hou zo veel van deze jongen net hij als hij van mij hoe we er nu bij liggen gaan jullie denken een getrouwde koppel.




Enjoy💙

Me and my love ft Samuel leijtenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu