5.Bölüm

3.8K 157 1
                                    

-Emily ve Ken şarkılarını söylemeye devam ederken Harry salona göz gezdiriyordu. Benim şaşkın bir şekilde açılmış gözlerimle yemyeşil gözleri buluştuğunda yüzünde bulunan salak sırıtış daha da yayılmıştı. Tamam nedense şuanda ona olan kızgınlığım geçmiş gibi geliyordu. Dudaklarımı oynatarak neden buradasın demeye ve onunda bunu anlaması için dua ediyordum. Eliyle sahneyi işaret ettiğinde Zayn Harry'nin yanında Lux'la ilgileniyordu. Gerizekalı Zaynie!

" Emily ve Ken'e teşekkürler. Şimdi sırada Edward... Harold Edward Styles. "

Herkes şaşkınlıkla sahneye bakmaya başladığı zaman kıkırdamaya başlamıştım. E yani Dünyaca ünlü Harry Styles okul balosunda şarkı söylüyor. Harry eline aldığı mikrofonu bana doğru salladıktan sonra arkadan gelen müzik sesiyle gözlerime odaklanmıştı. Tamam şuanda çok heyecanlı ve salak görünüyordum. Zayn ve Lux yanımdaki sandalyeye oturduğunda Lux'u kucağıma almıştım. Harry'nin kalın ama bir o kadar da mükemmel sesiyle tekrar gözlerimiz buluşmuştu.

"Aren't you somethin' to admire

Sen hayran olunmayacak bir şey misin

Cause your shine is somethin' like a mirror

Çünkü tıpkı bir ayna gibi parıldıyorsun

And I can't help but notice

Kendime engel olamıyorum ama dikkat ediyorum

You reflect in this heart of mine

Yüreğime aksediyorsun

If you ever feel alone and

Eğer yalnız hissedersen ve

The glare makes me hard to find

Parıltın beni bulunması zor yapar

Just know that I'm always

Şunu bil ki ben her zaman

Parallel on the other side

Seninle aynı yolda olacağım"

Herkes büyülenmiş bir şekilde sahneye bakarken bilin bakalım ne oldu? Harry sahnenin ucuna kadar ilerlemişti ve o anda önünden geçen pastanın üstüne düşmüştü. Tamam şuanda bende gülüyorum ve Harry Zaynle beni dövecekmiş gibi bakıyor. Lux Harry ve ben arka koltukta oturuyorduk ve Lux parmağıyla Harry'nin üstüne bulaşan pastayı yiyordu.

" Alexis artık gülmesen diyorum"

" Ama Harry gerçekten çok komiktin"

Lux'u kucağıma yatırıp neredeyse kapanacak olan gözlerine baktım. Harry hala bir şeyler fısıldıyordu arada bir dediklerine kulak versemde üstüme çöken yorgunluk hissiyle daha fazla tartışmadan gözlerimi kapamıştım.

-------------------------------

Odanın içini dolduran yanık kokusuyla gözlerimi açmış ve ardından tekrar uyumak için kapatacaktım ki kokunun daha da arttığını hissederek koşar adımlarla odadan çıkmıştım. Harry mutfakta fırından yükselen dumanlarla boğuşurken bende bir yandan pencereleri açıyordum.

" Harry neyi yaktığını öğrenebilir miyim? "

Yanaklarını şişirdiği havayı dışarı verdikten sonra elindeki yangın tüpünü masaya bırakmıştı ve bana yavru köpek bakışları göndermeye başlamıştı. Malesef Styles bu numaralar pek bende etkili olmuyor.

" Ben sadece sana cupcake yapıyordum yani sadece sana değil Lux'a bana sana.. ımm tamam saçmalamaya başladım. "

" Styles sakin ol ve bana buraları toplamamda yardım et "

Onaylar bir şekilde başını salladıktan sonra asılı duran önlüklerden birini bana yollamıştı. Başımdan pembe önlüğü geçirip yan odada bulunan bir kaç temizlik eşyası ile mutfağa geri dönmüştüm. Harry attığım süpürgeyi havada yakalayıp kocaman gülümsemişti. Gamzeleri kocaman gülümsemesini daha da büyüleyici hale getiriyordu.

" Sen neye bakıyorsun öyle? "

" Ben mi? Şey yüzünde un kalmış ona bakıyordum"

" Gelip temizlemek ister misin?"

" Bence bu işi kendi başına da yapabilirsin Styles"

-------------------------------

Yorucu bir temizlik zamanının ardından Harry pizza söylemişti ve şimdi de güzel bir film izleyeceğiz. Yani umarım güzel bir film olur. Lux tüm gün kreşte kaldığı için eve uyumuş bir halde gelmişti. En çokta onun bu huyunu seviyorum. Benim gibi uykuyu seviyor.

"Alexis geliyor musun? "

" Evet geliyorum Harry."

Elimde mısırlarla odaya girdiğimde gözleri parlamıştı.

" Ne o mısırlarıma mı bakıyorsun sen?"

" Onların hepsini sen yemeyeceksin değil mi? yani bende yiyeceğim? "

" Of salaklaşma Styles. Tabi ki hepsi benim"

We're Not Ready (Harry Styles FanFiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin