*2*

5 0 0
                                    

(Killarna på bilderna )

Jag gick till mina föräldrar och de gav mig stor bukett med rosor. "Ååh gumman är så glad över dig. Tänk nu att du har ett år till och sen blir det college." Sa mamma och gav mig en kram och en puss på huvudet. Jag log och kramade henne. Pappa kollade på mig och håller ut armarna för att ge mig en kram, jag kramade pappa. "Jag är så stolt över dig,ett år till orkar du och sen slutar du skolan" viskar pappa. Jag gav honom ett leende som typ är tack-pappa-du-är-bäst. Sen åkte vi hem och där har de dukat fram tårta,champagne och bullar. När jag har väl myst klart med mina föräldrar så skulle jag sätta på mig kläderna och gå till Jamilla och Kiaras hus för att umgås och fixa lite mer och sen till festen. "Vi ses senare. Puss älskar er" sa jag och gick ut samtidigt och hörde från mamma "ses och ta det lugnt och kom inte hem sent" sen stängde jag dörren. Jag gick några hus ner för Jamillas/Kiaras hus ligger några 4 hus  bort men det är inte så långt bort. När jag var framme så knackade jag på dörren och ropade samtidigt. Kiara öppnade och ser hennes leendet är stort och tjöt "Amyy". Jag härmade Kiara fast tjöt svagt "Kiiaarrrra", hon himlade med ögonen och gav mig en kram och gick in. Jamilla är i duschen så vi båda två gick upp till deras rum. Ja de delar rum.
De har sminket framme och jag sminkade lite mer och satte på ett vinrött matt läppstift och satte på fylliga naturella lösögonfransar. Sen satte jag på sängen och sen kom Jamilla in och tjöt svagt. "Amyy boo.". Jag gav henne en kram och satt mig ner på sängen igen. Jamilla gick till deras WIC (Walk in Closet) och satte på underkläder och sen klänningen. Kiara är redan klar, vi måste vänta på Jamilla för att hon måste sminka sig och Kiara fönade hennes hår samtidigt hon sminkade sig.
"Såå hur tror ni att festen kommer bli?"frågar Kiara..hon som alltid frågar konstiga eller nyfikna frågor eller denna fråga är inte konstigt men hon är fett wierd jämför med Jamilla. "Jag tror det kommer bli as grym,killar,nya kömpizarr. "Sa Jamilla och stannade med  mascara och kollar på mig genom spegeln. Jag ler och får ut ett skratt. Sen börjar Kiara. "Vaad?" Frågade Jamilla och sen börjar skratta. Sen satt vi gapskratta i några minuter.

1 timme senare

Vi är framme vid festen. Vi hör hur musiken dunkar, när vi går in i huset så känner vi doften sprit och svett. Nästa alla var stupfulla och i hörnet så stod det folk hångla. Vi bara ler alltså ler som är typ okeej-det-är-fett-wierd. Vi gick till baren och beställde var sin drink. Vi beställde cider och sen var sin tequila shot med citron. "Okey vi kör på tre..två..ett" skrek jag för att musiken är för högt och vi shotade tequila och sen tog vi en bit på citron och våran ansikten bildades en min. "Hallå vi måste ta bilder guurls" sa Kiara och tog fram mobilen och tog några bilder.
"De här kommer vara lätt ute på instagram" sa Kiara och kollade på bilderna samtidigt så ler hon. Jag småskrattar och sen gick vi ut till trädgården där fanns det en jävla stor pool där folk badar. När jag kollar runt och ser några killar som jag har sett förut. Just det i bussen. De verkar ha kul!. Kiara såg att jag kollar på de så hon drog mig  till de.
Som klart så öppnar Kiara käften och börja prata med killarna.
"Tjena..ni verkar ha kul på festen" sa Kiara och fnissa lite. Jag och Jamilla himlade med ögonen och sen kollade en av killarna på mig och börjar le.
"Jag känner igen dig" sa ena killen och börja le. " nej det gör du inte" sa jag och låtsas som jag inte vet vem de är. "Jo det gör du!" Sa killen och börja skratta. Kiara och Jamilla kollade på mig nyfiken. Jag ger de en min berätta-sen . Som klart så förstod de vad minen betyder. Kiara skratta och ändrade samtal ämnet. " Ni svarade inte på min fråga" sa Kiara och ger de en sött arg min. "Du frågade inte du sa att det ser ut att vi har kul" sa ena killen med brunt hår. Jag skrattade och Jamilla skrattade också.
Kiara himlade bara med ögonen.
"Sorry men vi borde kanske presentera oss " sa den kille med glasögon och kollade på killarna.
"Mitt namn är Nate(killen med krulligt hår) och det här är Jason(med glasögon) och Alex(som har brunt hår fast rakt)
"Ja jag heter Kiara och det här min tvilling syster Jamilla and this is My best friend/sister Amy" sa Kiara och pekade på Jamilla först och sen på mig. Han med krulligt hår med gråblåaögon kollade på. Helt ärligt så är de fett snygga. Vi börja prata med killarna och bestämde ta en ny shot. Jag tackade nej för att vill inte bli full. "Kom igen Amyy en till bara" sa Kiara och gav mig en valpmin (underläppen puttat utåt). "Nej Kiara. Drick ni" sa jag och kollar bort. Jag gillar inte när folk övertygar mig att göra som jag inte vill. Kiara bara himla med ögonen. "Okey va så sur då..alright boys vi kör på ett..två..tre" sa Kiara och shotade och tog en bit citron och gjorde en min. Jag gillar inte när Kiara blir full då blir hon för galen och irriterande eller när hon tror jag är sur för att jag tackar nej! Jamilla tycker detsamma men hon tog endå en shot. Vi började dansa och sen känner jag hur nån tar på min hand och jag drog bort handen. Det är en kille som jag inte känner igen. "Kom jag ska visa dig nåt.." Sa killen och börja le äcklig. "Ööh nej..känner jag dig" sa jag och vände mig men killen drog handen och drog mig upp till ett rum. Han slängde mig i sängen och försökte klä av mig . Jag sprattla och skriker,han håller mina händer och sitter på mig.  Sen öppna nån dörren och ser det är Nate. Han slog honom i ansikte och puttade bort honom från mig och tog mig och gick ut. Vi sprang ner och letade efter killarna och Jamilla och Kiara. När  vi hittade de så sa Nate att vi måste dra. " varför så bråttom hem naty" sa Alex och fånar sig. Nate gav honom en blick som är typ kommer-du-inte-så-kommer-jag-mörda-dig. "Okey chill." Sa Alex och hans min började bildas till ugh-okey-då. Vi sprang ut och kollade bakåt och ser att killen och hans kompisar följer efter. Jag och tjejerna springer barfota för att vi kan såklart inte springa i klackar. När vi var långt bort från killarna så gick vi och satte oss i en brygga där vid sjön. Jag satt bredvid Nate och det är en awkward silence!
" tack" mumlade jag och Nate vände huvud mot mig och ler. Jag vände huvudet och ler tillbaka. Omg han är så snygg.

4 minuter senare

Jag och Kiara går hem och Jamilla stannade där borta längre. Jag får hjälpa Kiara att gå för att hon är full och vinglar när hon går och när som helst kommer hon ramla.
När vi är framme hemma hos Kiara så lämnade jag henne vid dörren. Hon gav mig en puss på munnen och kramade. Hon gör alltid det när hon är full;).
" Jag älskaaar dig bästis och godnatt" sa Kiara och öppnade dörren och ser hur sparkar  i väg klackskorna och stänger dörren. Älskar henne också. Jag skrattar och sen går jag hem.

När jag var framme så öppnade jag dörren och låste dörren och mina föräldrar tydligen sover så jag går upp försiktig till mitt rum.
"Gumman är det du" frågar mamma. Fan väckte de! " EEh jaah" sa jag . " okey godnatt" sa mamma la sig ner i sängen igen. Jag öppnar dörren till mitt rum och tog av kläderna och sover bara i trosor och lägger mig i sängen. Sen blir det svart...

{~Fuck IT, just do IT~}Where stories live. Discover now