Jackson---Bölüm 6

2.5K 147 85
                                    

        Bugün Jackson'la buluşacağız. Fazlasıyla gerginim. Sonuçta numaradan da olsa ilk eş cinsel sevgilim olacak. Ben heyecanla beklerken yanımda ki Yoongi hyung benden farksız değildi bütün planı o da biliyordu ve böyle gizemli action dolu işleri sevdiği için heyecanlıydı. Biz erken gelmiştik bu yüzden hala bekliyorduk.O sırada Jackson geldi. Aman Tanrım siyahlara bürünmüştü ama neyse ki o sarı saçları onu açıyordu. Siyah bir t-shirt siyah dar paça pantolon ve ters taktığı siyah şapkası gereğinden fazla yakışıklı görünüyordu. Ben gözlerimi ondan alamazken Suga hyungun elleri gözlerimin önüne geçmiş sallanıyordu. Gözlerimi Jackson'dan çektim ve Suga'ya baktım. 

" Sanırım fazla kaptırdın kendini Tae"

"N-ne kaptırması hyung"

" Jackson'a diyorum fazla daldın"

"Saçmalama hyung benim kimi sevdiğimi biliyorsun" 

 Biz bunları konuşurken Jackson gülmesini belli etmemek istercesine etrafa bakıyordu. Gerçekten ona fazla mı bakmıştım aman her neyse buraya gelme amacını biliyorsun Taehyung şimdi gidin ve Jimin'i kıskandırın.

"Her neyse Jackson söyleyeceğin bir şey yoksa  gidelim artık."

" Yok gidelim merak ettim ben de şu Jimin'i"

"Etme" 

"Peki Tae sakin hadi kalkın." dedi Suga Jackson neden Jimin'i merak ediyorsa hem adlarının baş harfi aynı rahatsız edici.

-----------------

   15 dakika sonra yurda gelmiştik ilk Suga hyung sonra da Jackson ve ben girdik. Herkesin gözü bizim üstümüzdeydi. Herkese sırasıyla baktım J-hope Jungkook Namjoon Jin ve asıl beklediğim kişi olan Jimin . Jimin'i gördüğüm an gözlerim dolmuştu ama intikam almak istercesine sırıtmaya başladım. Herkes şaşkınlıkla bakıyordu en sonunda Suga sessizliği bozdu.

"Arkadaşlar tanıştırayım bu Jackson V'nin sevgilisi."

   Herkesin gözleri mümkünmüş gibi daha çok büyümüştü bir kişi hariç onun gözleri dolmuştu Jimin. Şu an o kadar nefret doluydum ki sanki bu ben değilmiş gibiydim normal de ben Jimin'e kıyamazdım ama şu an bunu onun yüzüne vurmak istiyordum.

" Ne oldu Jimin?" Jimin bana baktı ve suratına sahte bir gülümseme yerleştirdi.

"Hiç sevgilin olmasına sevindim" dedi. Şu an ciddi olmadığına o kadar emindim ki.

 Herkes sırayla geldi ve Jackson'la tanıştı. En son da tahmin ettiğim gibi Jimin geldi.

" Merhaba Jackson ben Park Jimin Taehyung'un yakın arkadaşı."

"Tanıştığıma memnun oldum sevgilimin yakın arkadaşı Jimin." 

Jackson sevgilim kelimesini bastırarak söylemişti. Bu Jimin'in sinirlenmesine yol açmıştı ama belli etmiyordu. Sonrasında sessizce odasına çekildi. Ne kadar üzüldüğünü veya sinirlendiğini tahmin edebiliyordum ama ona acımıyordum bunu hak etti. Jackson üyelerle derin sohbete dalmıştı ve bende sıkılmıştım acaba Jimin ne yapıyordu onun yanına gitmeli miyim? Tae ne olursa olsun ondan şu an ne kadar nefret etsen de o senin en kötü zamanlarında yanındaydı şimdi sende onun yanında olmalısın. Bu düşünceyle ayağa kalktım ve Jimin'in odasına girdim. Jimin yatıyordu.

" Jimin? "

"....."

"Jimin uyudun mu?"

"......." 

Bana cevap vermiyordu ama uyumadığına o kadar emindim ki. Daha fazla üstelemedim ve içeriye geçtim. Jackson ve üyeler hala sohbet ediyorlardı çok iyi anlaşmış gibi gözüküyorlardı. Çok geçmeden Jimin içeriye geldi uyumadığını biliyordum ChimChim.

"Jackson kusura bakma fazla konuşamadık uykum vardı biraz uyudum."

" Sorun değil. Eee sen sevgilimi benden iyi tanıyor olmalısın anlat bana  bende biraz daha bilgi edineyim sevgilim hakkında." 

Sanırım bu sayede Jimin'in benim hakkımda ki düşüncelerini öğrenecekti.

" Hmm Taehyung tam bir uzaylı gibidir çok garip bir kişiliğe sahiptir ama iyi bir sevgili olabileceğini düşünüyorum çünkü gerçekten çok iyi biri ve çok iyi bir dost neredeyse 10 yıldır arkadaşız her sırrını bilirim onun ama seni sevdiğini hiç söylememişti." dedi Jimin konuya hemen atıldım ve Jimin'e cevap verdim.

" Her sırrımı anlatmıyormuşum demek ki ChimChim" dedim ve güldüm. Suratı düşmüştü ama yinede güldü. Benim çektiğim acının aynısını o da çekiyordu ve ben içimde Jimin'e karşı en ufak bi acıma duygusu beslemiyordum.

----------------------------------------------------------

Sonunda saatin geç olduğunu fark eden Jackson yurttan gitmeye hazırlanıyordu. Tam kapıda gidiyordu.

"sevgilim benimle aşağıya kadar gelir misin?" dedi bende tabiki kabul edicektim.

" Tamam hadi." dedim ona sevgilim diyemiyordum bu kelimeleri Jimin için saklıyordum. Şu an ondan nefret etsem de onu hala çok seviyordum. Jackson'la aşağı kadar indik taksiyi beklemeye başladık hiç konuşmadık. Taksi geldi arkadan Jimin'de geldi neden geldiğini soracaktım ki Jackson dudaklarıma yapıştı...

-------------------------------------------------------------------------

OY MAY GART işler daha da kötüye gidiyo asdfghjk.





95's LOVEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin