Kapitel 27

2.3K 55 13
                                    

%#~%Tilføj mig på snap!%~#%
Anonym2233

Jeg smutter ind af døren og tager mit overtøj af. "Der er mad" siger mor ude fra køkkenet. Jeg går derud, og sætter mig på min plads. Kort tid efter kommer Karl, Krista og Thor, og sætter sig. Mor kommer med maden. Det er bare forårsruller. Jeg tager to, og putter soya på. "Hvad har du så lavet i dag DN?" Spørger mor. "Jeg var bare i klubben" siger jeg. "Hvorfor var du ikke sammen med Anthon nu hvor i er kærester?" Spørger Krista forvirret. Jeg kigger direkte op på hende. Først ser hun forvirret på mig, men så kommer hun i tanke om, at hun ikke måtte sige det. "Hvad snakker du om?" Siger jeg, og prøver at lyde forvirret, men jeg er mere nervøs. Jeg kigger hen på Thor, som kigger med store øjne på mig. "Haha der troede du lige jeg mente det" griner Krista. "Idiot" siger jeg og griner. Så bliver der stille igen. Vi spiser bare i tavshed nu. Jeg kigger hen på Thor. Han ser meget spekulerende ud. "Når glæder du dig til imorgen?" Spørger mor, og bryder tavsheden. "Selvfølgelig gør jeg det" siger jeg, og smiler. Imorgen er det min fødselsdag, og jeg glæder mig vildt meget! Først holder vi det for familie, og mors tætteste venner. "Kommer Anthon?" Spørger Thor. "Ja. Jeg inviterede dem" siger mor. Thor nikker, og kigger hen på mig, som om han forventer jeg reagerer totalt glad. Istedet smiler jeg bare til ham. Han smiler kort igen, og spiser videre. Der sker ikke rigtigt mere den aften. Jeg går i seng efter aftensmaden, og falder hurtigt i søvn.
________________________
Stil også lige spørgsmål på ask! :)
        Hedder: Julieholmbb
________________________
"I dag er det DN's fødselsdag. Hurra, hurra, HURRAAAAA" synger mor, Thor, Karl og Krista. Jeg sætter mig op. "Her" siger mor, og giver mig en gave. Jeg smiler, og pakker den op. Det er en iPhone 6s. "Ej tak mor!!!" Siger jeg, og giver hende et stort kram. Karl og Krista har en fælles gave. Det er en Ralph kjole jeg har ønsket mig. "Ej tak! Den har da været dyr?!" Siger jeg. "Den var på halv pris" griner de. "Tak" siger jeg, og de får begge et kæmpe kram. Så træder Thor frem. "Her" siger han, og rækker mig en lille firkantet pakke. Jeg smiler til ham, og begynder at åbne den. Det er sådan en af de der oplevelses pakker. Jeg har fået en, hvor det er et hotelophold en nat for 2 mennesker. "Så kan du jo tage en veninde med. Eller en eller anden anden person" siger Thor. Jeg kigger op på ham. "Tusind tak" siger jeg. Han får også er kram. "Nu skal du ikke tro det var fordi jeg ville give dig noget virkelig godt. Det var bare for at slippe for dig en nat" siger Thor. Mor, Krista og Karl griner. "Den er god med dig Thor" siger jeg. Han smiler til mig, og jeg smiler tilbage. "Jeg ved du elsker mig" fortsætter jeg, da vi er på vej ud i køkkenet. Mor har lavet pandekager, og belgiske vafler til morgenmad. Da jeg var lille, drillede Thor mig med at vores familie stammede af belgiske vafler, fordi far er fra Belgien. Han var 5 og jeg var 4. Det værste er at jeg troede på det. Vi spiser maden, og så smutter vi i skole. Jeg følges med Karl og Krista. Thor cykler på gymnasie, så ham følges vi ikke med. Skoledagen går hurtigt.

Vi har fejret min fødselsdag i skolen i dag, og folk har været henne og sige tilykke. Selv Lucas sagde tilykke til mig. Nu er jeg på vej hjem. Jeg er faktisk pænt hurtigt hjemme. Da jeg kommer ind af døren, kan jeg ikke se nogen. "Hallo?" Siger jeg. Lyset er slukket, så det tænder jeg. Jeg kan stadig ikke se nogen. Jeg smider min taske i gangen, og hænger mit overtøj. Så bevæger jeg mig ud i køkkenet. Pludselig tænder lyset, og en masse mennesker springer frem, og råber tilykke. Bagefter kommer de allesammen med gaver. Marianne, Mormor, Asta, Alma, Morfar osv. Til sidst kommer Anthon. Han giver mig et kram, ligesom alle de andre, men han hvisker mig dog noget i øret. "Jeg har også en ekstra ting. Men den får du imorgen" han rækker mig et brev, og så går han hen til Thor. Jeg ligger den hen til resten som ligger på bordet. Mor kommer hen til mig. "Thor har lovet at tage dig med i byen i aften" siger hun, og smiler. "Hvad med skole i morgen?" Spørger jeg. "Vi holder alle sammen fri i morgen, og laver noget sammen alle sammen" siger mor. "Jeg elsker jer" siger jeg, og krammer dem. "Hvornår åbner du gaver?" Råber Karl. "Jaja. Jeg gør det nu" siger jeg. Alle kigger på mens jeg åbner gaverne. De fleste har givet mig gavekort til butikker. Magasin, Weekday osv. Mormor og morfar har givet mig et stort fladskærmsfjernsyn jeg har ønsket mig, og Anthon har givet mig 300 kr.jeg er rigtig glad for det hele. Vi spiser aftensmad sammen, og hygger os meget. "DN er det ok Anth, Munke og Teo tager med i byen?" Spørger Thor. "Øøøh okay" siger jeg. Thor smiler og taler videre med Anthon. Jeg undrer mig egentlig lidt over, om de ikke også skal i skole, men det må de selv om. Efter vi har spist tager Anthon hjem for at gøre sig klar, og Thor og jeg gør os bare klar her selvfølgelig. Jeg glæder mig virkelig til i aften.

________________________
Heeeej alle mine dejlige læsere! Jeg har ikke skrevet i noget tid, da min mobil er gået i stykker. Rip. Jeg bruger nu iPhone 4 til den anden er færdig. Undskyld.

ANDRE END MIG DER GLÆDER MIG SYGT MEGET TIL FORÅRS TUREN SOM JO ER LIGE RUNDT OM HJØRNET?! Savner mine bois.

%~%#Tilføj mig på snap!#%~#%
Anonym2233

Min berømte storebror - CityboisWhere stories live. Discover now