Aripile aurii

25 4 0
                                    

Aripile scipeau in lumina orbitoare, reflectand nuante auri. Ochii mei priveau uimiti de frumusetea lor. Oare e un inger? m-am intrebat. Am inceput sa ma apropii cu pasi rari. Mi-a intins varfurile degetelor spre penele imaculate. Aproape le-am atins.

Atunci alarma asurzitoare a telefonului m-a adus la realitate.O alta zi de scoala. Prina zi din noul semestru ca sa fiu mai exacta. Dupa ce m-am imbracat si mi-am periat dintii am coborat la parter. Pe tejgeaua din bucatarie ma astepta un pachetel cu macare si un biletel pe care scris " Gustarea ta prefrata. Succes in prima zi!-Cu drag, Mama". Mama chiar stie cum sa ma inveseleasca. Deabea astept sa manac sandwich-ul cu curcan.

Dupa ce am luat autobuzul, am ajuns in sfarsit in fata liceului. Era plin de adolescenti, unii vorbeau in grupuri, altii megeau cu pasi grabiti, iar eu incercam sa gasesc singura faptura pe care o agreez, ma rog, uneori, adica prietena mea Jessie. Jessie e o fata de treaba, draguta, desteapta si mult mai sociabila decat mine. Are parul lung si castaniu si ochii verzi. In general toti baieti se holbeaza la ea.

Eu pe de alta parte aveam parul mediu, blond si ochii albastri,dar in general aveam eticheta de " tocilara care nu arata asa tocilara". Si eram okay cu chestia asta. Aveam note bune la scoala si invatam pentru a avea un viitor mai bun. Eram buna cam la toate materiile mai putin matematica, mereu imi da batai de cap.

In timp ce contemplam la sansele mele de a imi mari media la mate semestrul asta, am simtit pe cineva in spatele meu.

- Skyler! Iar visezi cu ochii deschisi? era meschina mea pretena care aproape ca mi-a provocat un atac de cord.

- Doamne, Jess! Nu ma mai speria asa! am excamat eu indignata.

- Okay, okay , dar esti asa amuzanta cand te sperii. Esti gata de un nou inceput?

- Wow, ce important faci sa para lucrurile. E doar un alt semestru.

- Si o sa fie si cel mai bun, o sa vezi. a spus ea entuziasmata

- Cum zici tu. am spus eu cu o voce neutra.

Clopotelui a sunat iar noi ne-am indreptat spre ora de geografie pe care o aveam impreuna cu Jess.

Dupa ce ne-am asezat impreuna in banca am asteptat ca profesoara sa isi faca aparitia. Domana Smith a intrat in clasa urmata de un baiat. Si nu orice baiat as putea spune. Am auzit-o pe Jess facand o exclamatie in soapta la fel ca majoritatea felelor din clasa. Trebuie sa recunosc ca baiatul arata genial. De la parul intunecat, si ochii patrunzatori la fel de intunecati, pana la corpul bine facut care se puntea observa sub tricoul alb stramt pe care il purta si geaca de piele.

-Buna ziua, elevi! Semestrul acesta vom avea un nou elev: Bleack Vanderwaal.Uite, te poti aseza in spatele lui Jessica si Skyler!

Serios? El chiar o sa stea in spatele nostru? Jess m-a inghiontit usor in umar. M-am uitat la ea si avea un zambet mare pe fata, apoi mi-am mutat atentia spre baiatul care a trecut de banca mea si s-a asezat in spate. Am putut simti un miros usor de parfum barbatesc si aproape ca m-am topit.

Ora a trecut rapid, profesoara povestind despre materia din semestrul asta in timp ce eu desenam plictisita in caietul meu de schite. Am incercat sa recreez aripile din visul meu si pot spune ca am reusit destul de bine. Arta era una dintre hobbi-urile mele. Era activitatea mea preferata pe langa citit, vizionat de filme, animeuri si altele.

Dupa ce clopotelul a sunat, Jess si-a scos ochii din telefon si s-a uitat la desenul meu cu gura cascata. Asa facea de obicei chiar daca unele desene aratau ca naiba. Uneori cred ca exagereaza asa din adins doar ca sa ma faca sa ma simt mai increzatoare si apreciam asta.

- Wow! Tu nu esti normala! a spus ea zambind

- O iau ca pe un compliment. am spus eu zambindu-i inapoi.

Atunci am simtit din nou mirosul de parfum barbatesc. Baiatul cel nou tocmai a trecut pe langa noi si am putut zari un zambet pe fata lui dupa care a disparut pe usa.

- Domnul "model de revista" tocmai ti-a zambit. A spus Jess cu mainile la tample.
- Cred ca ti s-a parut. Am mintit eu.
- Nu mi s-a parut. L-am vazut cum se holba la desenul tau cam toata ora.
- Serios? Am zis eu incercand sa imi ascund entuziasmul.
- Te-as minti eu vreodata? A a pus Jess facandu-mi cu ochiul. Iar eu m-am strambat la ea.

Holul era destul de aglomerant. M-am intreptat spre dulapiorul meu.Cand am deschis usa dulapiorului, o hartiuta mazgalita a cazut pe podea. Am ridicat-o si am citit ce scria : " ne intalnim in parcul scolii, in pauza de masa, trebuie sa iti spun ceva. -Anonim"

Biletelul chiar m-a pus pe ganduri si puteam spune ca eram putin speriata. Eram destul de paranoica si nu stiam daca ar trebui sa ma intalnesc cu persoana aceea in parc. Totusi ma rodea curiozitatea sa aflu cine era si ce vroia sa spuna intre patru ochii.

Urmatoarele ore au trecut destul de repede. La panz, i-am spus lui Jess despre biletel, in caz ca nu ma mai intorc, iar ea a tot indrugat ceva despre un adimirator secret.

Afara era destul de racoare, iar spre surprinderea mea parcul era gol. Dar era o fata care statea sprijinita de un copac. Dupa ce m-am apropiat am putut sa o recunosc. Era o eleva de aceeasi varsta ca mine, si aveam cateva clase impreuna. Daca nu ma insel, numele ei era Emily. Nu imi amitesc sa fi vorbit vreodata cu ea, dar era o fata destul de ciudata dupa parerea mea. Bretonul ei negru ii acoperea mare parte din ochii deaceea nu am reusit sa le aflu niciodata culoarea.

- Buna. am spus eu degajata incercand sa zambesc desi eram putin agitata.
- Buna! A spus ea cu o voce rece.
Apoi a urmat un scurt moment de tacere pe are l-am rupt eu.
- Vroiai sa imi spui ceva? am spus eu incercad sa imi mentin calmul.
- Oh, da. Sti...eu vreau sa...
Dupa un alt moment de tacere.
- Sa? Am continuat eu putin enervata de situatie.
- Sa iti rup oasele si sa iti spintec aripile, Harpie!

Bună! Acesta e noua mea carte. Sper sa va placa. Lasati un comentariu daca doriti un nou capitol. Multumesc. :)) ( Apropo capitolul nu e inca editat deci scuze pentru greseli)

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jun 30, 2016 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Aripile frânte- DescententaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum