~3.deo

350 13 3
                                    

'Neočekivano iznenađenje'

~Nastavak:

-Nakon svih časova,otišla sam u veliku biblioteku škole.(Kao sa slike.)

Otvaram velika,teška vrata biblioteke

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Otvaram velika,teška vrata biblioteke.Kao po običaju,cela škola,u tišini,radi domaći,uči...Čim sam ušla,odmah sam se zaputila na moje mesto.(Kao sa slike)

Stvari sam stavila u policu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Stvari sam stavila u policu.Prilazim polici sa knjigama,gledam šta mi treba.U to ulazi čujem Emin glas.Okrećem se i vidim da je presrećna.

'Hej,Lunice moja'Tako mi inače tepa kada se desi nešto veoma dragoceno,vazno!Nasmejala sam se'Hej Emice,po tvom razigranom glasiću,predpostavljam da je nešto veoma vazno.'Zamsejala sam je.Ovo ponašanje mi je baš poznato.'LUNA SMUVALA SAM SE SA MRK-om!!!'Viknula je,odmah sam joj ruku stavila na usta.'ššš u biblioteci smo.Drago mi je baš zbog toga.'A zato se juče nismo čule telefonom.'Ovako,juče posle škole,prišao mi je i pitao me je da se prošetam sa njim oko 17.00,i ja sam naravno pristala.Skockala sam se savrseno i izašla sam sa njim i šetali smo se po gradu,uzivali i onda mi je priznao sve i pitao me je za vezu,naravno PRISTALA SAM,prvo sam mislila da sanjam...'Ona je govorila još svasta,mada nisam baš sve prpratila,jer je ponavljala to sve jedno 3 puta.Da to je ona kada se zaljubi...Nakon što mi je sve ispričala,sela je i ona i samnom je počela da uči.Nakon dobrih sat vremena,začula se vriska iz dvorista.Ja sam Odmah otvorila vrata terase i izašla da vidim.

Imala sam i šta da vidim,to je bio Đorđe.Oko njega su hrpa devojka,i neki tip.Taj tip stoji ispred Đorđa,i nešto mu histerično govori,dok ga Đorđe ignoriše.

Đorđe P.O.V

Simon me,i dalje nervira...Slučajno sam bacio pogled na jednu terasu od velike biblioteke,ugledao sam Lunu kako gleda naokolo.

U sledećem treutku,pogledi su nam se sreli.Viknuo sam njeno ime,a ona se nasmejala.

'Ideš na trening?' Upitala me je.Simon je tada prekinuo da priča,jer je svahtio da ga ignorišem i da me ne interesuje.Pogled sam vratijo ka njoj.'Da idem da se zagrejem.Doćiću gore kod tebe.'Nasmejala se ,onim njenim prelepim osmehom.'Ne,ja ću sići dole.'

*Znak mesecaWhere stories live. Discover now