51.

1.9K 101 13
                                    

Eindelijk weer een nieuw deel, sorry voor het lange wachten x
P.o.v Yassine.

Salma belt me, ze klinkt in paniek. Op de achtergrond hoor ik Dina schreeuwen en kreunen.
"Yassine, nu ziekenhuis. Nu nu. Dina is aan het bevallen." Ze hangt op. Uit paniek spring ik op mn scooter en rij snel naar huis.

Thuis pak ik snel de kleren die we hebben klaar gelegd. En rijd door naar het ziekenhuis.

Ik ren met een tas in mijn hand naar de balie. "Dina Mimouni."
"Kamer 301, 1ste verdieping."

Zo snel mogelijk ren ik naar boven.

"301, 301, 301, ja hier." Fluister ik tegen mezelf. Ik storm uitgeput naar binnen. Geschrokken kijkt iedereen in de kamer me aan. Salma is hier ook. Ik dacht dat zij en Dina ruzie hadden. Maarja het zal wel. Er staat een zuster met een baby in haar handen. Dina slaapt.

"Is dat onze baby?!" Vraag ik ongerust. Dina schrikt wakker en zegt; "Yassine hij heet: Marouane." Ik laat de tas vallen uit mijn handen en blijf verstijfd staan. Marouane, zo wou ik mijn kind altijd noemen. Omdat mijn vader heet ook zo, en mijn vader betekent veeeel voor me, heel veel.

Ik sta nog steeds met open mond te staren. Todat Salma opstaat en de kamer verlaat. Zo snel mogelijk loop ik naar Dina en kus haar op dr mond. Opgelucht plof ik neer op de stoel ernaast. Alles gaat goed. We lachen, geven Marouane zijn fles. Uit het niets komt iemand woedend binnen gestormd.

Heey, ik zat te denken aan een nieuwe naam voor dit boek maar heb totaal geen ideeën, hebben jullie ideeën voor een naam reageer alsjeblieft xx
Ohja n trouwens lees het nieuwe boek van MarokkaanseZ ❤️😛

Proberen hem te vergetenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu