Až do skonání světa!

1.3K 100 5
                                    


Harry:

Domem se rozezněl zvonek a než jsme se nějak vzpamatovali vracela se Gemma s rozjařeným obličejem. Koukali jsme na ni a čekali nějakou odpověď, ale to už do jídelny vcházel můj otec a koukal po všech. „Desi?" Vydechla máma a já vstal, abych se s tátou přivítal. Je pravda, že jsem ho dlouho neviděl. Jen jsme si volali, ale nijak často. „Tati." Objal jsem ho a máma nachystala další talíř. Táta si sedl a poplácal Louiho po zádech. „Ahoj Louisi, dlouho jsem tě neviděl." Louis si odkašlal a tiše pozdravil. „Tati, Louis si nevzpomíná, vzpomínáš, jak jsem ti říkal, že ztratil paměť?" Zašeptal jsem mu do ucha a on si rozpomenul. „Jsem Des, Harryho táta." Natáhl k němu ruku a Louis ji přijal. „Jsem Louis, Harryho kluk." Usmál se Loui a upil ze sklenice s vodou.

„Proč jsi přijel Desi?" Zeptala se máma, když bylo dojezeno. „Dlouho jsem vás neviděl a jsem obchodně na pár dní ve městě." Máma přikývla a uklidila talíře ze stolu. Táta se zvedl a upravil si oblekové kalhoty. „No nic, děkuji za večeři, ale budu muset jít." Máma souhlasně přikývla a na rozloučenou ho objala. Gemma na tátu skočila a nechtěla ho pustit. Když slezla, taky jsem ho objal. „Někdy se zase stav. Zítra jedeme vybrat nábytek, tak až budeš mít čas, můžeš se přijet kouknout." Dodal jsem a pokrčil rameny. „Jasně, to bych byl rád. Ještě si zavoláme." „Dobře, měj se." „Jojo, a rád jsem tě poznal Louisi." Usmál se táta a podal Louisovi ruku. „Já vás taky."

Louis:

Rozloučili jsme se s Harryho tátou a já se odebral do sprchy. Byl jsem strašně unavený. Rychle jsem se osprchoval a oblékl si Harryho vytahaný svetr a své boxerky. Šel jsem do pokoje a viděl Harryho, jak si zase čte. „Už zase?" Harry pokrčil rameny a usmál se. „Když od toho nejde odtrhnout oči. Musím to číst dál a dál." Vstal a šel taky do koupelny. Mezitím jsem vytáhl notebook a začal psát další příspěvek na blog. Všiml jsem si, že mám strašně vysokou sledovanost. Taky jsem si přečetl spousty komentářů, jak kladných tak i těch záporných. Ale z těch jsem si nic nedělal. Přece nemůžou být všichni stejní a všem se můj příběh líbil. Na pár komentářů jsem i odepsal a zaklapl počítač. Ulehl jsem a čekal na Harryho. „Nespíš?" Zeptal se potichu Harry, když o pár minut později přišel. „Ještě ne." Sedl jsem si a usmál se. „Nesu ti vodu." Zazubil se a podal mi sklenici. Upil jsem z ní, položil ji na noční stolek a vedle ní položil mobil. Harry zakroutil hlavou, uchechtl se a skočil ke mně do postele. „Budeš mi zase vyprávět?" Harry přikývl a čekal, až si lehnu k němu. „A co by jsi chtěl slyšet?" „Nevím, moc si toho nepamatuju. Co třeba náš první sex?" Začervenal jsem se, ale byl jsem si jistý, že to Harry nevidí. „Dobře. Když chceš. Jak jsem říkal včera, začali jsme spolu chodit, když jsem byl v polovině prváku. Ty jsi byl dost zásadový a chtěl jsi počkat, abys mi neublížil. Nejprve jsme se dohadovali, kdo bude nahoře, ale pak jsi přišel s tím, že nejlepší bude, když budu dole já a někdy časem ty. Čekali jsme až do prázdnin. Do té doby jsme se jenom mazlili, ale nic víc. Počkali jsme až máma s Gemmou nebudou doma a to se podařilo hned druhý týden v červenci. Jeli někam na chatu spolu a s máminýma kámoškama. Měl jsi na mě dávat pozor, protože tam byly celý víkend. Začalo to tak, že jsme se koukali na nějaký film. Ani nevím co to bylo. V polovině jsme se začali líbat a já si na tebe sedl. Věděl jsem, že to musím udělat v tu chvíli nebo nikdy. Polibky jsem sjel až k tvému krku. Když jsi vzdychl, věděl jsem, že už nemůžu couvnout. Přejížděl jsi mi po zadku a vzdychal mi do ucha. Začal jsem se ti otírat o rozkrok a ty jsi to nevydržel, vstal jsi i se mnou v náručí a odnesl jsi mě sem do postele. Položil jsi mě a začal jsi mě líbat. Navzájem jsme se svlékali, až nás od sebe dělila jen látka boxerek. Rukama jsi přejížděl po celém mém těle a nevynechal jsi jediný kousek. Pod tvými horkými polibky jsem se propínal jako luk a sténal slastí."

Harry:

„Začal jsi mi svlékat boxerky a já tobě. Měl jsem strach, protože to pro mě bylo poprvé. Stejně jako pro tebe, ale zdál jsi se mi jistější. Sklonil jsi hlavu k mému rozkroku a vsál celý můj penis do úst. Myslel jsem, že jen z toho vyvrcholím. Po chvíli jsi mě přetočil a začal jsi mě připravovat. Potom sis natáhl kondom a opatrně do mě zasunul. Nejdřív jsem myslel, že tě budu prosti, abys ho vytáhl a přestal, ale když jsem si zvykl a tolik to nebolelo, křičel jsem o víc. Vysunul jsi se ze mě a přetočil mě na záda. Koukal jsem se ti do očí a sténal tvé jméno. Byl jsi zapřený vedle mé hlavy a dělal mi tak neskutečně dobře, že jsem nechtěl aby to někdy skončilo. Celou dobu jsi mi šeptal, jak moc mě miluješ a nikdy nedopustíš, aby mi někdo ublížil. Obtočil jsem nohy kolem tvého trupu, abychom dostali lepší úhel a oba si to náramně užívali. Když jsme oba vyvrcholili, svalil jsi se vedle mě a ztěžka jsi oddechoval. Byl jsem unavený a chtěl jen spát. Ale ty jsi mě vzal do náručí a odnesl do koupelny. Mezi tím jsi vyhodil kondom a vlezl sis se mnou do sprchy. Umyl jsi nás a jen v osušce jsi mě zase donesl do postele. Přitáhl sis mě na svou hruď a hladil mě ve vlasech. S tichým miluji tě jsem usnul a nechal si zdát ty nejkrásnější sny. No a ráno jsem byl tak unavený, že jsme skoro celou sobotu proleželi v posteli. Taky to bylo proto, že mě bolel zadek a sebemenší pohyb mi dělal zle."

Louis:

Zahihňal jsem se a červenal se celou dobu, co mi Harry vyprávěl o našem sexu. Najednou do mě vjela nová energie a já začal Harryho líbat na krku. Vyhoupl jsem se nad něj a svlékl ho z trička. „Louisi." „Nic neříkej." Umlčel jsem ho a dál se věnoval jeho krku a následně bradavkám. Harry tišil vzdechy, protože ve vedlejších pokojích byla jeho sestra a mamka. Sjížděl jsem níž až jsem narazil na jeho boxerky a bouli v nich. Boxerky jsem pomalu stahoval, až byly úplně dole a celou jeho délku jsem si strčil do pusy. Momentálně to pro mě bylo poprvé. Ale podle vzdechů se mu to moc líbilo. Na chvíli jsem přestal a vysloužil si od něj zamračený pohled. Pokrčil jsem mu nohy a naslinil si dva prsty. Opatrně jsem je přiložil na jeho vstup a lehce zatlačil. Harry zavzdychal a nejprve se napnul, ale následně zase uvolnil. Přidal jsem třetí prst a opatrně ho roztahoval. Ani nevím, kde se to ve mně bere, ale jako bych to dělal automaticky. Když jsem usoudil, že je dost roztažený, nahnul jsem se nad něj a začal ho líbat. Sáhl jsem do šuplíku na jeho straně a vytáhl malý čtvereček, který jsem roztrhl zubama a nasadil si kondom. „Jak jsi věděl, že..." Nestačil to ani doříct, protože jsem do něj zasunul a počkal než si zvykne. Když se pode mnou začal kroutit, přirazil jsem. Harry se prohnul, když jsem narazil na jeho prostatu a zaskučel. Zapřel jsem se na loktech vedle jeho hlavy a líbal ho. „Miluju tě. A nikdy se na tom nic nezmění. Tentokrát to dodržím. Už ti nikdy nechci ublížit. Tolik jsi mi chyběl." Dodal jsem a ucítil na svém břiše tu známou tekutinu. Harry dlouze zasténal a kroutil se pod mými přírazy. Netrvalo dlouho a já Harryho následoval. Opatrně jsem se z něj vysunul a lehl si vedle něj. Hrudníky se nám nadzvedávaly a klesaly tak rychle, až jsem myslel, že mám infarkt.

Harry:

Louis vstal a vyhodil kondom do koše pod stolem. Byl jsem unavený, ale Harry mě chytil za ruce a já vstal. Nazí jsme šli do koupelny a vlezli si pod sprchu. Louis mě umyl mým sprchovým gelem a opláchl mě. Potom umyl sebe a pomohl mi ze sprchy. Zabalil mě do velké osušky a sebe rychle utřel. Doťapkal jsem do pokoje a odhodil osušku na zem. Lehl jsem si do postele a Louis mě následoval. Přitáhl si mě na hruď, stejně jako tenkrát a vískal mě ve vlasech. „Myslel jsi to vážně?" Zeptal jsem se se zavřenýma očima. „Co myslíš?" „To jak jsi říkal, že mě miluješ a že jsem ti chyběl." Teď jsem vzhlédl a koukal mu do očí. „Myslel, každé slovo. Začínám si vzpomínat na spoustu věcí a to jen díky tobě. Celé dva roky jsem věděl, že mi něco scházelo, ale nevěděl jsem co. Teď už to vím. Byl jsi to ty." Políbil mě na čelo a zase mě hladil. „Taky tě miluju." Uvelebil jsem se v jeho náručí a poslouchal tlukot jeho srdce. „Hazz?" Vzpomněl si na mou přezdívku. Zaradoval jsem se a zamručel na náznak, aby pokračoval. „Spal jsi s někým jiným po tom co jsem ...." „Ne. Věděl jsem, že se jednou vrátíš. Počkal bych klidně až do skonání světa." Objal jsem ho a vydával se do říše snů.


Poznámka autorek:

Ahojky, doufáme, že se vám tento díl líbil a že jsme uspokojily některé čtenáře (víte, jak je to myšleno, sami jste si o to psali :D ). No a tak je to tady. DXS :-*


Mr. BloggerWhere stories live. Discover now