Stroje

697 51 7
                                    

Z pohledu Sanse:
Chtěl jsem zavolat ostatním jak jim jde hledání informací v knihovně. Jenže pak jsem si uvědomil, že tu není signál. Najednou jsem slyšel zvláštní zvuky. Otočil jsem se a předemnou stálo něco bílého. Lekl jsem se toho a chtěl jsem zaútočit, ale v tom přišla Alphys a zahnala to pryč. "C-co to bylo??" zeptal jsem se jí. "Uhhh... umm... n-nevím..." sklopila hlavu. "Dobře..." řekl jsem podezíravě a odešel zpátky k mému stolu. *Tolik vzpomínek... tolik dobrých i špatných vzpomínek...* pomyslel jsem si a hledal další podrobnosti o stroji. Otevřel jsem další šuplík a v něm jsem našel fotografii. Byl jsem tam já, Alphys a ještě někdo, ale ten byl počmáraný červenou fixou a bylo tam napsaný 'Nezapomeň' "S-Sansi!! N-našla jsem nářadí! Mohly bychom to s-spravit." doběhla ke mě Alphys s kufříkem na nářadí. "Super..." řekl jsem a fotku schoval do kapsy.

***

Po 3 hodinách spravování sme se s Alphys rozhodli, že se půjdeme podívat za ostatníma. Teleportoval jsem nás do Snowdinu a zamířili do knihovny. "SANSI!! ALPHYS!!" vykřikl Papyrus šťastně. "Jop bro... heh... tak co?? Našli jste něco??" zeptal jsem se ostatních. "Já jo!" řekla Undyne a pozvala nás všechny ke stolu. Vzal jsem si od ní knížku a začal jsem číst. "Error - Error je někdo, kdo dokáže cestovat do různých dimenzí. Může posílat monstra kamkoliv se mu zachce. Nikdo přesně neví jak vypadá. Málo monster ho viděla pořádně." přečetl jsem to, co bylo v knize napsáno. "Wow... hele..
Sansi... ty jsi ho viděl, že??" zeptala se mě Alphys. "No... moc ne... heh..." zalhal jsem. "Škoda, protože kdybych ho zahlédla... ROZBILA BYCH MU VŠECHNY KOSTI V TĚLE!!!" zařvala naštvaně Undyne. Trochu jsem se lekl, protože Error je přece jen já... ale stejní nejsme... "DOBŘE... A CO TEDA BUDEME DĚLAT?? O ERROROVI UŽ NĚCO MÁLO VÍME... TAK CO TEĎ??" zeptal se Papyrus. "M-musíme opravit s-stroje... Sans by pak mohl zachránit Amy..." odpověděla mu Alphy. "Dobře... ale asi až zítra... je fakt pozdě a zítra budeme mít víc energie." zívla si Undyne a všichni souhlasili. Před knihovnou sme se rozloučili a šli sme domů.

-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/

Čauky!!
Tato kapitola je taková o ničem...
Chtěla jsem něco ze Sansova pohledu a toto se z toho zrodilo. xD
Ale příští bude zase o něco zajímavější!!
Tím myslím, že bude zase z pohledu Amy...
Jo a chci se hrozně omluvit, že dlouho nevyšla kapitolka...
Mám zabavenej mobil a teď se mi naskytla příležitost vydat kapitolu, takže nečekejte, že další bude nějak brzo...
bOI!

(*-*)Cake

My Story From Underground (Undertale + AU) [CZ] (DOKONČENO)Kde žijí příběhy. Začni objevovat