Betrayed...

38 1 3
                                    

Door de lichte zonnestralen die mijn kamer in glipte werd ik gapend wakker. Het was heel stil in huis wat natuurlijk heel zeldzaam is. Ik zat op het puntje van me bed en begon me uit te rekken, sjokkend liep ik de douche in en keek mijn spiegelbeeld starend aan. Mijn lange lichtbruine haren deed ik in een knot. Mijn groen/blauwe ogen stonden vermoeid. Ik kletste wat water in mijn gezicht en stapte het bad in.

Na een half uur lekker gedoucht te hebben föhnde ik mijn haren droog. Ik verrichte het gebed en mijn telefoon ging af. Ik rende naar mijn kamer en zag dag het Israë was. Hey schat antwoordde ik hijgend. Hey lieverd hoorde ik Israë 'ik vroeg me af of je wat had te doen vandaag Inaya en ik wilden de stad in en een filmpje pakken'. Jaa tuurlijk antwoordde ik spreken we over een uurtje bij mij af? Jaa top tot zo, kus en ze hing op. Ik keek of ik verder nog wat berichten had en zag een appje van Brahim.

Ben vandaag druk schat, heb een deal overleg met Phillip. Ik zie je morgen Xx.

Ik negeerde het, laatste tijd was hij zo afwezig en maakte geen tijd vrij. Brahim, mijn vriend heeft wen eigen bedrijf genaamd BLC Revolutions.

Ik kleedde me snel om en koos voor een simpel outfitje:

Ik deed mijn zwarte veter sandalen eronder en rende de trap af naar beneden ik gooide nog snel mijn Dior sunnies  door mijn haar en toen ging de bel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik deed mijn zwarte veter sandalen eronder en rende de trap af naar beneden ik gooide nog snel mijn Dior sunnies door mijn haar en toen ging de bel.

Israeeeee god ik heb je zolang niet gezien knuffelde ik haar uitbundig. Jaa door jou trut! Mevrouwtje is te druk met Brahim antwoordde ze. Waar is Inaya vroeg ik, die kon niet komen die is weer te druk met Anass zei ze quasi verdrietig. Na wat nog gesproken te hebben pakte ik mijn auto sleutels en reden we naar de stad.

Zuchtend vielen we neer op een bankje,
Wil je nog naar film vroeg ik haar. Oh god nee je hebt me uitgeput met dat winkelen van je trut! Hahahahahah hou op dat moet je kunnen als vrouw zijnde! Israe? Jaa lina zei ze met een glimlach waardoor ik me op me gemak voelde. Brahim hé zei ik voorzichtig hij is laatste tijd zo afstandelijk en zegt dat ie te moe is om mij te zien. Israë keek bedenkelijk voor haar uit en zei na een tijdje, Misschien moet je nu even langs gaan op kantoor met wat eten of iets als hij druk is. Laat zien dat je er voor hem bent.

Ik glimlachte blij, ga je mee met me? Tuurlijk lientje voor jou alles. We bestelde wat eten en reden naar zijn kantoor. Het was hemels groot en Israë keek haar ogen zo wat uit😂
Knijp me riep ze plagend, we liepen het gebouw binnen en ging rechtstreeks naar zijn kantoor. Ik besloot niet te kloppen en deed voorzichtig de deur open.

Mijn hart begon tien keer sneller te kloppen het zweet brak uit. Mijn ogen die altijd glansde werden dof en vulde zich met tranen.
Er zat een dame op Brahim's bureau en zat haar zo wat te betasten.
Met trillende voeten liep ik naar binnen hij merkt mij niet op. Ik schraapte mijn keel en hij draaide zich om. Brahim? Zei mijn stem bibberend. Hij keek me geschrokken aan Eh lina dit is niet wat je denkt dat het is. Zijn blauwe ogen doorboorde mijne langzaam liep hij mijn kant op. Ik gooide het eten neer op de grond en rende zo snel mogelijk weg door naar de uitgang waar Israë zat te wachten. Tranen vielen over mijn wang en mijn ogen werden wazig. Israë kwam geschrokken mijn kant op. Lina! Riep ze geschrokken. Hij is vreemd gegaan en ik liet me vallen in de auto met mijn hoofd tegen stuur...

Dit is mijn eerste verhaal ik hoop dat jullie ervan gaan genieten. Tips zijn altijd welkom
XOXO

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 28, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Miss independent...Where stories live. Discover now