Wat moet ik doen?

1 1 1
                                    

Ik loop door de gang op zoek naar mijn vrienden als ik opeens mijn foto uitgeprint op een muur zie hangen. Het is er niet 1 nee om de meter hangt er wel 1 links en rechts. Snel kijk ik om me heen zie niemand en scheur de foto's van de muur af zover dat lukte in 5 seconde en app mijn vrienden.

Ik: please iemand help mn foto is overal😭

Emma: Waar ben je?
Nora: Ik kom eraan❤️
Mark: Omg ik krijg hun nog wel

Ik: 1ste verdieping bij de kluisjes van de andere 3 mavo klas.
Luca: Moet ik een docent erbij halen?
Emma: We komen eraan💋
Nora: Owh ik dacht de 2de ik kom eraan ben er in 1 minuut!💗

Ik: Nee geen docent! We lossen dit zelf wel op we zijn geen kleuters meer!

Ik zie Nora aan rennen en stop mijn telefoon weg. "NORA HELP ME PLEASE!", roep ik. Ik zie Nora schrikken van al de foto's en rent meteen langs de muren en scheurt alles eraf.
"KATIE PAK DE PRULLENBAK!", hoor ik Nora roepen en ren zo snel mogelijk naar de prullenbak. Ondertussen komen mijn andere vrienden ook en proppen we alles in de prullenbak. Net optijd want er komt een docent langs en we doen snel of er niks is en lopen naar de aula.

"Je moet hier echt wat aan gaan doen Katie..", zegt Mark rustig. "Dit kan zo echt niet langer", volgt Emma snel.
"Mensen het is en blijft haar eigen keus of ze dat wel wilt. En het zou me niet verbazen als docenten het al gezien hebben.", zegt Nora rustig.
"Laat het nou maar, die mensen hebben geen leven!" Voeg ik na een stilte er maar aan toe.

We lopen naar gym toe, mijn favoriete vak kan ik altijd lekker mijn energie kwijt.
In de kleedkamer is het doodstil ik zit samen met mijn vriendinnen aan de ene kant om tekleden en de rest van de klas aan de andere kant.
We durven niks tezeggen wat als ze die foto's gezien hebben en lopen meteen de kleedkamer uit als we klaar zijn.
Onze docent staat tewachten en zegt lachend:" Zo dames 4 minuten dat is een nieuw record jullie zijn nooit zo snel!" We kijken elkaar even aan en dan zeg ik maar gauw:" ja we hebben er gewoon super veel zin in!" Ik zie dat Emma me aanstoot we lachen allebij, ik heb nog nooit zo iets sarcastisch gezegd bij gym. Natuurlijk hebben we er geen zin in, gym is hardstikke leuk maar we hebben absoluut geen zin om Joey tezien. Zodra ik dat denk zie ik ze de kleedkamer uit komen. 1 voor 1 op de volgorde zoals altijd.
Joey, Max, Stan, Brian en als laatste Kai.
Ze lopen naar Senna en Laura toe de 2 meiden van de "squad".
"Meneer gaan we vandaag turnen?, vraagt Joey lachend. Ik zie Senna en Stan fluisteren en dan zegt ze sarcastisch:" Mag ik dan even mijn telefoon pakken, Katy is echt een prachtig kind als ze serieus kijkt!" Ze beginnen allemaal telachen en de docent kijkt me aan maar ik doe alsof het me niks uitmaakt. "Nee, sorry deze keer niet we gaan vollyballen vandaag.", zegt hij dan rustig.
Zodra iedereen er is lopen we naar boven.
Zodra we de gymzaal in gaan houdt mijn docent me tegen. "Katy luister even, ik heb die foto's gezien op de gang. Wat vreselijk voor je, ik heb het al gemeld bij jullie mentor. Maar gaat alles wel goed met je?" Zegt hij als iedereen de gymzaal in was.
"Het gaat prima!", zeg ik en loop naar binnen.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 09, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

What's wrong with me? Where stories live. Discover now