Deel 1

408 18 3
                                    

Ik keek naar de klok en zag dat het 07:23 was, "M'n bus, m'n bus ik kom te laat" schreeuwde ik.

Ik zag m'n broer Amin scheef naar me kijken. "A ei, in die tijd dat je dat schreeuwde kon je je hoofddoek op doen en je bus halen" zei hij half slapend. Ik keek hem aan en rolde met m'n ogen, "Haaa, je weet dat ik gelijk heb, daarom doe je zo eng met die ogen van je" zei hij trots. "Ga ga een eind fietsen" zei ik geïrriteerd. " A ei, als jij niet opschiet mag jij straks fietsen" zei Amin lachend.

Ik wist dat hij gelijk had en besloot stil te zijn, ik rende naar m'n kamer en pakte m'n zwarte hoofddoek en laarsjes. "Ei van me, het is al 5 voor half" hoorde ik m'n broer geamuseerd zeggen. " A aghjoer (Berbers voor ezel) zit je zusje niet zo te plagen, anders ga ik jou plagen" zei m'n moeder terwijl ze hem een klap op z'n achterhoofd gaf. Ik lachte binnensmonds en keek mezelf voor de laatste keer aan in de spiegel, "goedgekeurd" zei ik lachend.

Ik rende als een speer naar beneden, "MAMA IK GAAA LOVE YOU, EN AMIN JE STINKT" schreeuwde ik hard. Ik gooide de deur dicht en liep snelwandelend naar m'n bushalte. Ik zag hem in de verte al aanrijden. Oké nu moet je rennen Maysarah dacht ik in mezelf. Ik rende naar de bushalte en zag dat de bus aan het wachten was, blijkbaar zag hij me rennen.

Ik stapte de bus in en zag een Marokkaanse man achter het stuur zitten. " Assalamoe Alaikom" zei die, "Wa Alaikom Salam, dank u wel dat u heeft gewacht" zei ik haast onverstaanbaar aangezien ik moe was van het rennen. Hij keek me vriendelijk aan, " Het was echt een moeite". Ik lachte naar hem en checkte in. De bus zat aardig vol, ik ging snel naast het raam zitten.

Plots begon het te regen en zag hoe de regendruppels tegen het glas aantikte.

De bus stopte bij een stoplicht, er stond een zwarte Audi precies naast mijn raam , ik zag dat de bestuurder mij de hele tijd aankeek, ik besloot er maar geen aandacht aan te geven. Nadat het stoplicht eindelijk op groen ging zag ik de auto opeens super hard gas geven en toeteren. "Opschepper" mompelde ik.

Na een klein half uur was ik eindelijk aangekomen op het centraal station. Ik stapte de bus uit en keek om me heen welke weg ik vandaag zou nemen. Toen ik me omdraaide schrok ik me dood. Ik zag de zwarte Audi van daarnet naast me geparkeerd staan en een jongen leunde tegen de auto aan. Gadverdamme wat had ik een hekel aan zulke jongens. " Sorry schoonheid mag ik wat vragen, zonder grap, kan je me vertellen waar xxxx precies is" zei die verlegen. Ik keek hem scheef aan, wat een loser dacht ik. "Luister, je hebt een TomTom dus val me niet lastig ja ?" zei ik nijdig. "Sorry hoor, jij bent zeker één van die hard to get meisjes, maar geloof me het gaat me lukken" zei die met een vieze blik. "Gadverdamme" mompelde ik binnensmonds.

Geen blik gunde ik hem en liep snel naar school, niet wetend dat deze jongen m'n hele leven zou gaan verpesten.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 16, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

GebrokenWhere stories live. Discover now