Bölüm 39 O, Ryuu' ya karşı

4.4K 448 177
                                    

'' Evvvet beyler bayanlar! 19. Geleneksel Turnuvamıza hoş geldiniz! '' Konuşmacının bağırmasıyla izleyiciler alkışlamaya başladı. Turnuva devasa arenada yapılıyordu. İzlemeye gelen rahat on bin kişi vardı. Özel bir bölmede konuşmacının arkasında okul müdürü oturuyordu. Yanında İhtiyar Lo ve bir kaç elder vardı. Turnuva hakkında konuşuyorlardı. '' Lo senin de öğrencinin katıldığını duydum. Eğlenceli maçlar görebilecek miyim? '' Müdür gülümseyerek İhtiyar Lo' ya baktı. '' Merak etmeyin müdürüm. Benim öğrencim en iyisini yapar. '' İhtiyar Lo içten içe sırıtıyordu. Ryuu' nun iyi dövüşler çıkaracağına emindi.

Ryuu bekleme odasında oturuyordu. Konuşmacının yarışmacıları davet ediyorum sesiyle birlikte bekleme odasından çıkıp arenaya çıktı. Onunla beraber kırk kişi katılmıştı. '' Kuralları açıklamama izin verin. Öldürmek veya sakatlamak kesinlikle yasak. Elenenlere para iadesi yapılmayacak zorlamayın. Zil çaldıktan sonra on beş dakika içinde iki taraftan birisi üstün gelemezse dört vuruş yapılacak. Bu dört vuruşa kim dayanamazsa kaybeden taraf olacak. Şimdi herkes sıraya geçip bir numara çeksin. '' Ryuu sıraya geçti. Kağıdı çektiğinde 29 numara yazıyordu. Yani 30 numarayla yapacaktı. Ryuu çok az kişinin katılmasına üzülmüştü. Ama bir yandan da hak veriyordu. Hem katılma ücreti yüksekti hem ödül büyük bir şey değildi.

İlk maçta balık etli bir kıza karşı cılız birisiydi. Birisi 2. Seviye Doğal Kaynak Alemindeydi. Diğeri ise 3. Seviye Doğal Kaynak Alemindeydi. Sonuç belliydi. Kısa sürede kız kazanmıştı. İkinci dövüşte kısa sürmüştü. Üçüncü dövüş ise Toun' undu. Ryuu dikkatle izledi. Toun' un karşısında 8. Seviye Doğal Kaynak Aleminde kalıplı birisi vardı. Ryuu, Toun' un kazanacağına emindi. Çünkü onunda gücü kendisinden bir kaç seviye üstündekileri yenmesini sağlıyordu.

Dövüş başladığında Toun beklemeden saldırdı. Acımadan tekmeleriyle rakibini her yönden kıstırıyordu. Her tekmesi rakibini sersemletiyor karşılık vermesine izin vermiyordu. '' Yıldırım Tekmesi! '' Bağırarak tekniğini etkinleştirdi. Yıldırım Tekmesi dört ya da beş vuruşluğuna iki kat hızlanmasını sağlıyordu. Toun tekniğinde 3. adımı kavramıştı. Tekmeleri kırbaç gibiydi. Düz gelirken bir anda kıvrılarak yön değiştiriyordu. Rakibini dört hamle de yeneceğini düşünüyordu Ryuu. Ama tahmin ettiği gibi olmadı. İsmi Lkol olan genç bağırarak tekniğini etkinleştirdi. '' Altın Boğanın savunması! '' Bedeni altın rengine bürünürken boyutu iki katına çıktı. Toun' a baya yüksekten bakıyordu. Savunması da artmıştı. 

'' Şimdi nasıl karşılık vereceksin acaba? '' Tüm gücüyle Toun' a yumruk attı. Ama Toun diziyle tekmesine vurduğunda yüz ifadesi değişmişti. Çünkü Toun tepki hızını aşan tekmeleriyle yüzüne dört tekme indirmişti. Bilincini kaybederken geriye yıkıldı. Toun bilerek bilincini kaybetmesini sağlamıştı. '' Kazanan Toun! Ne güzel bir dövüştü. Sırada... '' Ryuu daha fazla dinlemeden sırasının gelmesini bekledi. Sıra ona gelene kadar ilginç bir dövüş olmamıştı.

'' 29. Sıra Ryuu Heart. Karşısında 30. sıra Plop Klöne. Kaynak seviyeleri olarak Ryuu Heart 1. Seviye Doğal Kaynak Aleminde. Plop Klöne ise 5. Seviye Kaynak Aleminde. Yerinizi aldıysanız başlayın! '' Ryuu dövüş başlasa da kıpırdamadan bekliyordu. İlk saldırı için rakibine fırsat vermişti. Plop Klöne alayla Ryuu' ya baktı. '' Senin gibi çöp birisi bana mı ilk saldırıyı bırakıyor? Eğer öldürmek yasak olmasaydı bil ki seni yok etmiştim. '' Ryuu kıkırdadı. '' Boşa konuşacağına saldır. Tek hamle de bitirmek sıkıcı oluyor. '' Ryuu' nun rahatlığı seyircileri şaşırtmıştı. Sonuçta aralarında dört seviye vardı. Rahat olması mantıksızdı. Şansına küsmesi gerekiyorken yaptığı da neydi? 

Plop Klöne sinirle saldırıya geçti. '' Dağ Adamının Yumrukları! '' Tekniğini etkinleştirerek on kat güçlenen yumruklarını savurdu. Ryuu karşılık vermeden yumrukların bedenine çarpmasına izin verdi. Her yumruk kaya gibi ağırdı. Ama Ryuu' yu bir adım bile geri götürememişti. '' Zaman kaybı. '' Gelişine geçirdiği yumrukla birlikte Plop Klöne yere yığıldı. Karşılık verememişti bile. '' Kazanan Ryuu Heart! Ezici bir mağlubiyet bu. Sırada... '' Konuşmacı devam ederken Ryuu bekleme odasına döndü.

Geriye kalan on maçta çabucak sonuçlanmıştı. Şimdi kalan yirmi kişi dövüşecekti. Ryuu tekrardan sırasını çekmeye gitti. Bu sefer 3 numara gelmişti. İkinci dövüşte yer alacaktı. O zamana kadar ilk dövüşü izlemeye karar verdi. İki kız dövüşüyordu. Birisi uzun bir kırbaç kullanıyordu. Son derece zarif ve güzeldi. Güzelliği göze çarpıyordu. Diğer kız ise aslında güzel olsa da yüzündeki ve bedenindeki kömürleşmiş yanıklar yüzünden acınası gözüküyordu. Seviyeleri eşitti.8. Seviye Doğal Kaynak Alemi. 

Kırbaçlı kız, silahını ustalıkla kullanarak rakibine saldırıyordu. Yanık kız ise hareketlerini önceden okuyarak kaçıyordu. Ryuu kırbaçlı kızın dövüş tarzına hayran kalmıştı. Her kırbaçını savuruşunda etrafında dönerek kovboy eteğini havalandırıyordu. İzleyen erkeklerin bağırışlarıyla birlikte daha da coşkulu davranıyordu. Ryuu sırıtarak izliyordu. Gözleri gerçek bir ziyafet çekiyordu. Met ve Milena' nın gözüne tüttüğü şu zamanlarda büyük lütuftu bu.

Dövüş uzun sürmüştü. Neredeyse on üç dakika. Ama kazanan kırbaçlı kızdı. Sahadan ayrılmadan önce kırbacıyla yere vurarak erkeklerin coşmasını sağladı. Ryuu sıranın kendisinde olduğunu biliyordu. Arenaya çıkmak için ayaklandı. '' Sıradaki dövüşümüzde ezici zafer kazanmış olan Ryuu Heart ile geçen senenin şampiyonu, gönüllerde taht kurmuş güzellik  Numle Munle arasında olacak. İki tarafta hazırsa başlayın! '' 

Ryuu rakibini gördüğünde şaşırmıştı. Az önceki kırbaçlı kız gibiydi giysileri. Ama daha büyük gösteriyordu. Muhtemelen kardeştiler. Ryuu karşısındaki güzelliğe şans tanımayacaktı. Onu kandırmak için bakan şehvetli bakışlara karşılık vermedi. '' Numarayı bırak ve saldır. '' Buz gibi sesiyle birlikte Numle Munle( y.n :ismi çok düşündüm evet :D ) sinirlenmişti. Resmen güzelliğini umursamamıştı. '' Seni ezicem pislik! '' Gücünü saldığında 10. Seviye Doğal Kaynak Aleminde olduğunu belirtmişti. Ryuu sadece sırıtarak özel baskısını kullandı. Numle Munle ses bile çıkaramadan yere yığıldı. Üzerine binen baskı konuşmasını bile engelliyordu. Ryuu baskısını biraz daha arttırdı. Taki bayıltana kadar. '' Kazanan Ryuu Heart. Dostlarım nasıl bir dahi böyle? 1. Seviye Doğal Kaynak Alemindeki gücüyle kendinden dokuz seviye üstünü yenmeyi başardı! '' 

Ryuu bekleme odasına geçmek yerine durarak Toun' un dövüşünü beklemeye başladı. Kısa süre de sıra ona gelmişti.  Karşısındaki kişi ise 1. Seviye Yeryüzü Kaynak Alemindeki gücüyle gelişim sahası öğrencisi Jolma Nloaun' dı./ y.n : vallah billah isim bulamıyorum/ Zor bir dövüş olacaktı. Ryuu ne kadar Toun' a inansa da emin olamıyordu. 

'' Şansıma sıçayım ama! '' Jolma Nhloaun küfredek sahneye çıktı. Tounla eşleşmekten memnun değildi. '' Pes ediyorum. '' Ryuu şaşırarak Toun' a baktı. Neden pes etmişti ki? Yoksa Toun' un bilmediği bir özelliği mi vardı? Ryuu kafasında bir ton soru dövüşleri izledi. Güzel dövüşler olsa da ilgisini çekememişti. Sıra üçüncü turdaydı. '' Yarışmacılar sahneye lütfen. '' Ryuu sıra çekmek için arenaya indi. On kişi kalmışlardı. Ryuu sırasını çekerek bekleme odasına döndü. On numarayı çekmişti. Yani son dövüş onundu. Dinlenerek sırasının gelmesini bekledi.

'' Sıradaki dövüşümüz ezici galibiyetiyle tanınmış olan Ryuu ve kendinden üstün rakibini pes ettiren dahi Toun arasında! ''

/Evet asıl önemli bölüme geliyoruz. Bir günde üç bölüm yazarak sınırlarımı zorladım ama değer :D

Ryuu mu kazanıcak Toun mu?

Yoksa yazar bir i*nelik yapıp ikisini de mi mağlup edicek?

Düğüne de az kaldı ha: )

İyi okumalar. beğenmeniz dileğiyle 

GrondiaTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang