7

2.6K 90 45
                                    

6 bölümü sabırla okuyan okuyuculara şimdiden teşekkürler.. +18 bölümler geldi..

Taehyung gözlerini açtığında hava yeni aydınlanmaya başlamıştı. Buraya geldiğinden beri 2 ay geçmişti. Burada yaşadıkları onu iyice buraya ait hissettirmekteydi. Yan ranzasında uyanmış çıplak ayaklarını yere basıp yürüyen delikanlıya baktı "Günaydın"

Gençler egzersizlerinden önce her zaman yaptıkları gibi yemekhaneye yöneldiler. Taehyung her zamanki yerine oturduktan sonra yanına oturan genç kıza rutin gülümsemesini sundu. Genç kızın giydiği sıfır kol tişörtten görünen kollarına baktı. Buraya geldiğinden beri çok zayıflamıştı fakat daha güçlü görünüyordu. Bir hafta önce uğraştıkları tüm deneyler sonuç vermişti. Birkaç gün önce yaklaşık 10 kişiyi depodan götürmüşlerdi. Taehyung onların nereye götürüldüğünü bilmiyordu. Geri dönmeyeceklerine de emindi. Şu an düşünebileceği tek şey kendi hayatıydı. O da öyle yaptı

Yemekten sonra egzersiz yapmaya gideceğini düşünen genç yeniden koğuşuna gönderilmişti. Rutin olarak yaptıkları faaliyetlerdeki değişikler gence yeni bir şeyler olacağını göstermekteydi. Bunu biliyordu Taehyung.

Yarım saat geçmişti. Taehyung yaptığı filtre kahvesini yudumlarken kapı açılmıştı. İçeri giren mavi gözler koğuşu taradıktan sonra Taehyung'a bakıp bir göz kırpması sunmuştu. Komutan ile arasındaki ilişkiyi çözmekte zorlanıyordu delikanlı. Kendisi hakkında bir takım planları olduğuna emindi fakat şu an yapabileceği tek şey beklemekti.

"Sıraya geçin" Komutan elindeki elmadan bir ısırık aldıktan sonra devam etti "İç çamaşırlarınıza kadar soyunun"

Taehyung için bu alışıldık bir durumdu. Boxerına kadar her şeyini çıkaran genç diğer çıplak vücutların yanında durdu. Komutan elmasından bir ısırık aldıktan sonra uzun boylu yapılı bir genci seçti. Askerler seçilen kişiyi koğuştan çıkarırken komutan yine uzun boylu güzel vücuda sahip genç kızı tutup askere verdi. Çıkmadan önce neşeli sesi ile söylendi "Bugün çok mutluyum!"

2 saat geçmişti. Giden gençler geri gelmemişti. Taehyung'un iki genç ile de pek sohbeti yoktu. Bu yüzden umursamıyordu. Endişe duyusunu kaybetmişti. Burada yaşadıkları ondan çok fazla şey götürmüştü. Kapı sesi gencin düşüncelerini böldü. İçeri giren genç kız terden sırıl sıklam olmuş halde ağlamaktaydı. Taehyung tüm gençler gibi genç kızın yanına geldi ve çömeldi. Elini genç kızın omzuna koyarken destek verici bakışları daha çok soğuk bir mermer gibiydi. Genç kız dolu gözleri arasından Taehyung' baktı "Onu öldürdüler.."

Koğuştaki gençler birbirleri ile kurdukları göz temasından sonra olanları genç kızdan dinlemek için beklediler. Genç kız hıçkırıkları arasında sadece bazı şeyler sayıklıyordu. Taehyung onun söylediği şeyleri kafasında tarttı "Söylediklerini yapmadık.. Onu anında vurdu.. ama.. bunu yapamazdım.."

"Taehyung!" Delikanlı duyduğu ses ile kapıya doğru döndü. Komutan onu başıyla yanına çağırırken bir yandan da konuşmaya devam etti "Yanına bir kız al.."

Taehyung az önce olanları kafasında tartarak Kainat'a baktı. Sonra başka bir kızı elinden tutarak sürükledi.

"Onu istiyorum.." Komutan sert bakışlarını Taehyung'a çevirdikten sonra Kainat'ı işaret etti. Delikanlı başka çaresi olmadığını biliyordu. Kainat yavaşça yanına yaklaştığında genç kız ile kısa bir göz teması kurup yürümeye başladı yakışıklı genç.

"Soyunun" Komutan iskemlesinde bacak bacak üstüne atmış bir şekilde oturmuş elindeki muzu yemekteydi. Genç kız üzerindekileri çıkarırken Taehyung da hızlıca soyunmuştu. Askerlerden biri genç kızın çıplak bileklerini birbirine bağladıktan sonra tavandan asılan ipe bağlamıştı. Genç kız kolları havadayken kendini oldukça savunmasız hissetmekteydi. Diğer bir asker ise Taehyung'u genç kızın hemen karşısında bulunan sandalyeye oturttuktan sonra ellerini arkada bağlamıştı. Delikanlı ne olacağını merak ederken tişört ve atletlerini çıkarıp genç kıza yaklaşan iki asker görmüştü. Dişlerini sıkan genç ayaklarını yere sertçe bastırdı. Bunca şeye dayanmıştı. Ne olacaksa, yine dayanabilirdi.

Köle Gemisi ~ Kim Taehyung +18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin