5.Bölüm

806 56 4
                                    

ISABELLA’NIN GÖZÜNDEN ;

4 GÜN SONRA

‘’Bella!Hazırlan!’’diye teyzem bagırmaya başladı.Bugün cumartesi sabahı.İnledim ve yataktan kalktım.Buraya giyebilmem için birkaç kıyafet bırakmış.Bu iyi.

Şortumu ve gömlegimi giydim.Saçımı düzleştirmek için onun saç düzleştiricisini ödünç aldım.Biraz makyaj yaptım ve nerdeyse 4 ya da 5 dk aşagı kata kahvaltı için indim.

‘’Günaydın.’’dedim ve bir kase gevrek aldım.

‘’Günaydın,tatlım.’’diye geri cevap verdi teyzem.Oturdu kendi kasesindeki gevregini yedi ve kahvesini içmeye başladı.

Yemegimizi bitirdigimizde ben hemen telefonumu aldım ve arabaya dogru ilerleyip hastaneye gitmeye başladık.Saat daha sabahın yedisi….

Teyzeme hastane yemekleri igrenç oldugu için McDonalds’da durmasını söyledim ve Jason ve Katrina için bir şeyler aldım.Buraya hemen girdigimiz anda teyzem ve çalışanlar hemen selamlaştılar.

’’Oh,tatlım 5.kata gidebilirsin ve orda bekleyebilirsin.’’dedi.Başımı salladım ve 5.kata gittim.Burada her yerde oyuncaklar vardı.(Şuan hastaneler.)Toplamam gerektigine karar verdim.Oyuncakları oyuncak kutusuna,kitapları ise raflara yerleştirdim.Etrafta uyanık birisi var mı diye baktım.Hayır yoktu.Onları suçlamıyorum.Bugün cumartesi.Bu kadarına ben bile şaşırdım.

Katrina’nın odasına gittim.Rahatça uyuyordu.Onun rahatlıgını hemen bozmalıyım.Sadece şaka yapıyorum.Yani bunu demek istemedim.Ama onu gerçekten uyandıracagım.

‘’Katrina’’diye fısıldadım ve mırıldanıp ayısına daha da sıkı sarıldı.

‘’Katie uyan,benim Bella.’’dedim.Yavaşça gözlerini açtı ve bana yorgun bir gülümsemeyle güldü.

‘’Günaydın Bella’’uykulu bir şekilde konuştu.

‘’Günaydın bebegim’’Başını öptüm.’’Sana yiyecek aldım.’’dedim ve McDonalds çantasını açtım.Hızlı bir şekilde aldı ve bana sarıldı.’’Evet,işte şimdi tam enerjilisin.’’Şaka yaparak söyledim o da buna güldü.

‘’Hadi Drew’in odasına gidelim.’’dedi.

‘’Onun gerçek ismini biliyorum.’’diyerek belirttim ve onu aldım.

‘’İyi,tamam o zaman…Jason’ın odasına gidelim!’’diye düzeltti ve güldüm.

‘’Jason’ın odasınaaaaaaa!’’diyerek onunla beraber elimde yemeklerle koştum.Kapının önünde durduk ve onun horlama seslerinid duyduk.

‘’Hadi,tamam ona sürpriz yapalım.’’diye Katrina önerdi ve yere yattı.’’Yatagının altına saklan!’’dedi.Ayakkabılarımı çıkardık ve kapının oraya kattım sonra yavaşça onun yatagına dogru yürüdüm.Katie yemekleri kapının arkasına kattı.Uykulu bir şekilde Jason’ın yanına gitti,gözlerini ovuşturdu.

‘’Jason.’’dedi ve onun sırtına ulaştı.Jason inledi.

‘’Jason’’diyerek sızlandı ve bu sefer kolunu çekiştirdi.Gözlerini yavaşça açtıgını gördüm.Ve kendini yavaşça yukarı itti,bunu onun yatagının altında oldugumdan anlayabiliyorum.

‘’Hey,kedicik ne haber?’’diye mırıldandı ve kollarını gerdi.

‘’Daha fazla uyuyamadım.’’Katrina kaşlarını çattı.Jason kollarını ona dogru uzattı.

‘’Buraya gel.’’dedi .Dagılmış örgülü saçı ve yalın ayak ile onun yanına dogru gitti.Onu aldı ve onunla birlikte yorganın altına girdiler.Onu daha yakınına çekti ve ona daha sıkı sarıldı.Aynı bir aile kucaklaşması gibi.

You'll also like

No stories available.

          

‘’Bella’nın gelmesi için sabırsızlanıyorum.’’dedi ve Jason’ın kıkırdama sesini duydum.

‘’Bende’’dedi ve bu benim gülümsememe yol açtı.

‘’Bence o çok güzel.’’dedi.Wohhooaaa bir saniye bunlar planda yoktu!

‘’O tapılası derecede güzel.’’dedi.

‘’Ondan hoşlanıyor musun?’’diye sordu.Ah,Katrina kes sesini!

‘’Evet,o benim yeni kız arkadaşım.’’Birlikte ikisi güldü ve ben gözlerimi devirdim.

‘’Drew?’’diye sordu.

‘’Neden Jason’ın bir kızı güzel diye çagıracagına inanmıyorsun?’’Güldü.

‘’Çünkü Jason McCann böyle davranmaz.’’Aynı bir yetişkinmiş gibi ses çıkarmaya çalıştı.

‘’Evet degiştim.Yani evet şuan Drew’im.’’diyerek onu dogruladı.

‘’Justin iken çok eglenceli oluyorsun.Bella ondan hoşlanmadıgını sanıyor.’’dedi ve güldü.

‘’Ha.Biliyorsun utangaç birisiyim.’’

‘’Utangaç olman onu öpmene engel olmadı ama.’’

‘’Elimden gelen bir şey yok!O çok öpülesi!’’

‘’BooBear?’’(Bu ne demek bilmiyorum en mantıklı ‘’ayı Boo’’ oluyor.)dedi.

‘’Mmm’’diye mırıldandı.

‘’Neden ona bacaklarını göstermek istemiyorsun?’’

‘’Nedeni biliyorsun kedicik…’’dedi.

‘’Onlar sadece iz.Neden ona göstermiyorsun ki?Bella gerçekten sevimli ve iyi bir kız.’’Avvv

‘’Hahah,evet…ve bilmiyorum.Eger onları görürse belki benden hoşlanmaz?Ben muhtemelen bipolar bir aptalım.’’Bu söylediklerine gözlerimi devirdim.

‘’Neden bipolar oldugunu biliyor musun?Peki ya neden üç insan oldugunu?Ben o üç insanıda seviyorum.’’diyerek ona sarıldı.

‘’O üç insanda seni seviyor.’’diyerek onu başından öptü.Ayyyy!!

‘’İlaçlarını almalısın’’dedi ve bu Katrina’nın homurdanmasına yol açtı.

‘’Sende.’’

‘’Bende.’’Yatakta belli bir hareketlenme oldugunu fark ettim.

‘’Hey Bella büyük ihtimalle ayakkabılarını burada unuttu.’’Siktir.Katrina’nın minik ayaklarının yataktan atladıgını gördüm.Jason’ın koltuk degnekleri geldi ve sonra Jason’ın ayagını gördüm.Katie bana dogru baktı ve dışarı çıkmamı söyledi.Kapıya dogru ayakkabılarımı almak için giderken hızla arkasından beline kollarımı sardım.

‘’Katrina,hemen geri dönecegim.’’dedi.

‘’Ben burdayım’’dedi ve onun önünde durdu.Gülümsedi ve kollarını önünde çapraz yaptı.

‘’Uh..’’dedi koltuk dengekleri ile bir yana geçmeden önce.Kolunun altında yürüdüm.

‘’Hey.’’Gülümsedim.

‘’Günaydın güzellik’’dedi ve bana sarıldı.

‘’Günaydın ayı Boo(gene burada BooBear diyor)’’dedim ve güldüm.

‘’I-uhh..Ne kadar süredir buradasın?’’Sinirle boynunun arkasını kaşıdı.

‘’Katrina planın DIŞINA çıkana kadar buradaydım.’’Elimi Katrina salladım ve o da savunma amaçlı ellerini kaldırdı.

‘’Hey!Sana senden hoşlanıyor demiştim.Ve plan işe yaradı!Bak işte şaşırdı!’’dedi.

‘’Yani bunu duydun mu?’’Başını yere egdi.Kafamı evet anlamında salladım.

‘’Evet.’’

‘’Dinle.Özür dilerim ben—‘’sözünü tamamlamasına izin vermeden kestim.’’Sorun degil.’’Güldüm ve o da gülümsedi.

‘’Bir olaydan dolayı insanları yargılayacak kadar sıg bir insan degilimdir.Jason Drew McCann özelliklede seni çekici bulmaya başladıgımdan beri böyle olmaz.’’Ne dedigimi farkettigimde agzımı içime çektim ve kızardım.O ise kıkırdadı.

‘’Sen nas—Katrina ona söyledin mi?!’’

‘’Hayır!Tanrım neden herkes bölyle konularda beni suçluyor?’’Gücendi ve koltuga dogru gitti.Bizde güldük.

‘’Sakin ol Jason,bana bunu teyzem söyledi ve bence bu normal bir şey.Bu hayat.’’dedim.’’Ve sen bipolar aptal degilsin.Seni sadece tanıyalı 4 gün oldu ama şuan benim en yakın arkadaşımsın.’’Onun gögsünü dürttüm.’’Ve eger aptal olsaydın,sana McDonalds’tan yemek almazdım.’’dedim ve ona çantasını uzattım.Gülümsedi.

‘’Teşekkür ederim’’dedi ve boynumdan öptü.Birlikte koltuga ve yataga dogru ilerledik.

‘’Peki,o şuan senin kız arkadaşın mı?’’diye sordu Katrina.Kıkırdadım.Jason oturdu ve beni kucagına dogru çekti ve çenesini omzuma koydu.

‘’Evet,sana o benim kız arkadaşım demiştim.’’dedi ve beni boynumdan öptü.

‘’Evet,o benim erkek arkadaşım’’dedim.

‘’Gerçekten mi?!’’dedi.

‘’Hayır.’’İkimizde aynı anda güldük.

‘’Arkadaşlar öpüşmez.’’diye belirtti.

‘’Yakın arkadaşlar öpüşür.’’Döndüm ve Jason’ın boynundan öptüm.Biraz kızardı.Katrina başını salladı.Bu çocuk!Hahahah.

EVETTT.DAHA DÜN YENİ BİR BÖLÜM ÇEVİRMİŞTİM AMA OKUYUCU SAYISI YÜKSELİNCE BENDE HEMEN BUGÜNDE YENİ BÖLÜMÜ ÇEVİRDİM VE HEMEN PAYLAŞTIM AMA HAFTAİÇİ BÖLÜM GELİR Mİ,PEK SANMIYORUM.ÇÜNKÜ SINAVLARIM BAŞLIYOR VE LİSE 2 ÖGRENCESİ OLDUGUM İÇİN DERSLERİMDE BİRAZ AGIR.O YÜZDEN ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM.NEYSE YANİ BENİM SAGIM SOLUM BELLİ OLMAZ BELKİ GENE DAYANAMAYIP ÇEVİRİ YAPABİLİRİM ASDFGHJ NEYSE OKUYUP HEM VOTE YAPIP HEMDE YORUM YAPAN HERKESE ÇOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM <3333 GERÇEKTEN BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BU <3333 TEŞEKKÜR EDERİM <3 

Out Of My MindWhere stories live. Discover now