Il spionez..

31 3 0
                                    

       Ok, toata noaptea, nu am dormit niciunpic, m-am simtit oribil, si am avut un sentiment ca si cum eu as fi fost acolo, de 2 ori in acelasi timp. Trebuia sa merg la scoala, eram moarta, mergeam ca un zombie, abea puteam sa ma tin pe picioare ajung pe hol, si pic pe jos, am halucinati ca si cum as avea o flacara in fata mea, si apare el *-* sunt moarta, sunt pe jos, abea ma pot tine in picioare, si ma atinge... am un fel de.. viziune, e mult sange, sunt panicata:

-Ahm, esti okay? Ma ridica, el imi zambise si o luam la fuga spre baia fetelor.

     Incep sa ma retusez, am o vanataie pe genunchi, fml. Ies din baia fetelor.. verific daca e ok zona si il vad pe el care flirta cu o fata:

  -Hey, vrei sa mergem la un suc ceva?

Se uita ciudat la ea, si ii se micsorau ochii, era ciudat, dupa ea spune:

-Da logic! Dupa ii sare in brate. El se uita la mine, ma rusinez si ma duc spre sala de clasa.

*La suc*

    Dupa scoala, cum am spus, m-am dus sa-l spionez, era la un CLUB? Nu era la un suc, okay, asta era foarteee ciudat, adica toate fetele aveau decolteu sau nush, tot felul de rochii scurte etc, si dupa apar eu, eram imbracata cu niste pantaloni scurti cum sa zic, erau gen din blugi, si erau asa rasi ca si cum ar fi taiati, si un tricou gaurit dar nu era gaurit chiar oriunde in fine, merg in club era foarte naspa era prima data cand eram intr-un club, nu imi plac cluburile, si asta era un club cu camere de inchiriat, omg ;-;.

   (Ea era cu Adrian, doar ca la gat avea un pansament idfk, dar la club era imbracata muult mai diferit)

   (Ea era cu Adrian, doar ca la gat avea un pansament idfk, dar la club era imbracata muult mai diferit)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

       Ma simteam urmarita, desii nu vedeam pe nimeni sau nimic. Ei merg sa inchirieze o camera, care avea zavor la usa, adica gen, gaura aia de la usa prin care poti sa vezi ce se intampla in camera, wow, 0 intimitate, in fine, nu ma gandeam sa-i spionez wow, vreau doar sa vad cateva lucruri si dupa nu ma mai uit adica pnm, ar fi prea ciudat. Ma uit pe zavorul usii, iar Adrian ii scoate pansamentul de la gat si avea urme de colti, si se apropie de usa, incerc sa fug dar apare in fata mea, WTF.

- Mai, mai mai, cine e o bagacioasa?

-Ahm.... o sa-mi faci ceva? Cum a aparut in fata mea? Era un VAMPIR....

-Nu, doar un pic o sa musc din gatul tau, mna, imi e destul de foame, ma adoarme si ma trezesc stand pe un scaun, si imi muscase mana, auch, era un vampir care era cam insetat...

-Acum ca ai vazut prea multe.. ar trebuii sa mori.

-A, nu, nu te rog nu ma omora. Am inceput sa plang, simteam cum se scurgea sangele din mine si aveam cat mai multe halucinatii, 2 fete deschid usa si intra in camera... erau prietenele mele de la scoala! Care nu stiu cum, au venit sa ma salveze..........


No one knows....Where stories live. Discover now