Hoofdstuk 16:

167 12 2
                                    

Pov Layla
Als ik wakker wordt zie ik dat Dioni op zijn buik ligt met zijn hoofd in het kussen. Ik moet meteen denken aan gisteravond wat een glimlach op mijn gezicht tovert. Ik stap uit bed en trek mijn ondergoed en shirt van dioni aan. Ik loop naar de kamer waar ik de vader van Dioni tegenkom "jullie ook goeiemiddag" zegt hij lachend. Ik kijk op de klok, 12:45 jezus. "Ja sorry" zeg ik half lachend "geef niet meis" ik pak mijn telefoon en zie een appje van mam

Mam🌸:ben vanmiddag werken. Moet invallen voor miranda vanavond thuis robert is om 15:00 xxx

U:is goed💋

"Ik moet gaan ik moet nog de honden Thuis uitlaten" "is goed meid" ik loop naar Dioni's kamer waar zijn shirt uitdoe en de jurk weer aan doe want ik heb niks anders😂 "Waar ga jij naartoe?" Ik kijk op en zie Dioni grijnzend naar me kijken "ik moet naar huis toe" "kun je nog niet even blijven" zeurt Dioni. "Nope" zeg ik lachend. Ik loop naar de badkamer waar ik nog mijn haren check. Dan loop ik naar het bed en geef Dioni nog een kus "zie ik je vanmiddag nog?" "Sorry babe ik ga repeteren met de jongens" "is goed tot snel" en dan loop ik zijn kamer en het huis uit

Eenmaal thuis aangekomen, loop ik gelijk naar boven en stap onder de douche. Als ik me daarna heb afgedroogd fohn ik mijn haren en kleed me om en zet een foto op insta (deze kleren heeft ze dan ook aan)

 Als ik me daarna heb afgedroogd fohn ik mijn haren en kleed me om en zet een foto op insta (deze kleren heeft ze dan ook aan)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Layla_Smith:chilling #lazyday

Officialdioni:my badgirl😍💍

EliseDJong:💜💜

Dioni_fanpage:❤❤

Ik sluit mijn telefoon af en loop naar beneden om de honden uittelaten. In het park laat ik ze los en Boyd en Sindy rennen meteen achter elkaar aan. Als Boyd een mega tak heeft gevonden pakt Sindy de andere kant en beginnen ze te trekken als 2 malloten. Als we bijna bij het einde zijn maak ik ze weer vast en loop ik richting huis.
Eenmaal thuis lopen Boyd en Sindy naar binnen en geef ze vers water, had een appje nog van mijn moeder gekregen dat ze al eten hebben gehad.
Ik ga op de bank zitten en besluit een film te gaan kijken. Even later gaay de bel, vreemd, Robert hoort nog niet thuis te zijn vast wel een verkoper. Ik loop naar de deur en open hem "luister eens- oh het spijt me ik wist niet dat Maria was verhuist" "is ze niet ik ben haar dochter" "is ze hertrouwd?" "mijn moeder heeft sinds kort een nieuwe vriend dus denk het niet" zeg ik lachend "maar moet ik iets doorgeven?" "ik ben Tom haar ex man" "pap?" hij knikt "ik kom een paar eigendommen ophalen die je moeder niet wilde delen...en laten we beginnen met jou." "wat?!" hij haalt een groot mes uit zijn zak "meekomen nu!" "e-een momentje ik pak even i-iets" ik ren naar binnen en haal mijn telefoon uit mijn zak en doe hem in mijn muts. als ik me omdraai voel ik een enorme steek in mijn buik. ik kijk ernaar en zie dat mijn eigen vader me heeft neergestoken. hij tilt me op en duwt me in de auto dan wordt alles zwart.....

wat zou er gebeuren?! en overleeft ze het wel?! ik heb morgen 3 uur uitval dus genoeg om te schrijven ;)

verliefd op een Youtuber💕 1&2 (ON HOLD)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu