Mi-ai lipsit nemernico

118 13 4
                                    

Ma simteam vie. Ma simteam eu.
Mi am permis sa imi iau liber de la restul orelor, plimbandu-ma prin oraş de bezmetică. Privirile se întoarceau in urma mea, neputând decât sa las la iveală un zâmbet viclean. Am intrat intr-o cafenea, şi m am asezat la cea mai îndepărtată masa. Priveam cu sila spre un băiat care se juca in părul unei fete, lăsându-i din cand in and un sarut scurt pe buze. Stramb din nas si ma ridic, cand vad ca sarutul lor se adânceste. Inainte sa ies, ma opresc la masa lor si dau cu piciorul in ea, făcându-i sa tresară.
-Vedeţi sa nu va înghiţiţi. A fost ultimul lucru pe care l am spus, inainte de a părăsi cafeneaua.
M am asezat pe o bancuta in parc si am inspirat adanc.. Eram obosită.. Imi era dor de cum eram înainte.. Nu de ce era, doar de cum eram eu. Mi am lasat capul pe spate si am lasat lumina soarelui sa imi mângâie chipul palid.
Am strans puţin din ochi, pierdand noţiunea timpului. Cand mi am deschis ochii, era deja seara. M am ridicat lenesa, mi am trecut mana prin păr și am inceput sa merg spre casa. Nu voiam. Practic imi taram picioarele.
Liniştea serii fu întreruptă de un grup de băieţi care veneau din direcţia opusa. "Doamne, te rog apara-i de mine. Nu am chef de nimeni în momentul asta".Dar, dorinţa mea nu a fost ascultată.
-Hopa.. Ce faci tu singurica la ora asta?  Ma întreabă cel mai inalt dintre ei, începând sa rasuceasca o suvita din parul meu rozaliu.Mi am lasat capul pe spate si am oftat zgomotos, tragand aer in piept.
Imi reiua poziţia si il surprins holbandu-se la pieptul meu. Ma strâmb si ii dau un picior in tibie.
-Ya. Ochii mei sunt aici. Ii fac semn catre ochii mei mari si verzi.
Il aud cum înjură ceva, apoi se ridica fiind ajutat de doi băieţi.
-Tarfa mica. Ridica unul dintre ei mâna la mine, si sunt gata sa ii sparg fata, dar mana lui este oprită. Se întoarce nervos catre cel care ii tinea strans incheietura, dar curajul ii dispare cand priveşte muntele de om din spatele lui.
Vrea sa ii dea un pumn, dar satenul ii prinde mana si i o răsuceşte la spatele, aruncadu-l la 4 metri depărtare. Începe o bataie frumoasa. Erau in total 6 băieţi. Lex i a tarat pe jos pe doi dintre ei, si cand a vrut sa se întoarcă si la ceilalţi, i a observat stand pe toti grămadă, cu mine deasupra lor, plictisita, aşteptând ca satenul sa termine si el.
-Acel moment cand te simţi inutil ca băiat, by Nana. Imi spune razand, dar tot ce primeste, era o expresie seaca si fadă. Ma ridic, apucandu-mi geanta de lângă unul dintre băieţi, făcându-l sa tremure cand m a vazut ca vin spre el, si am luat-o înainte.
-Nana! Il puteam auzi cum ma striga. Încercam sa il ignor pe cat posibil. Simt cum incheietura imi este apucata, si sunt întoarsă brusc.
-Asculta-ma dracului! 
-Imi provoci repulsie doar cand ma uit la tine. Sa te mai ascult, e deja prea mult.
Imi smucesc incheietura din mana lui, dar Lex ma prinde de umeri si ma întoarce forţat spre el.
-Habar n am cum a ajuns in patul meu. Iti jur! Stiu doar ca am baut foarte mult in seara aia, si cum stia codul de la mine de acasa, a intrat.. De atunci firtul s a rupt.
Ii dau o palma de toata frumusetea. -Esti chiar un nemernic. Nu ai de gând sa imi povestesti si momentul in care aţi făcut o ?!imi simteam vocea tremurand. Ultimul lucru de care sunt interesată, este de cum ai ajuns sa te culci cu ea. Ai facut o. Si punct. Nu exista justificare. Încearcă sa nu mai apari in fata mea de acum.
Au fost ultimele cuvinte înainte ca el sa imi elibereze mana.. O parte din mine implora sa nu imi dea drumul.. Dar a făcut o, chiar din acea seară .Ma întorc lent, si imi iutesc pasii, ca acesta sa nu imi audă suspinele.
*****
Mino era in fata casei blondinei. Imi intorc spatele, stergandu-mi lacrimile, imi trag nasul, imi dau de câteva ori cu mana prin par si ma indrept spre el. Deschid gura sa zic ceva, dar acesta ma opreşte. "Trebuie sa vorbim. "Imi spune, si ma ia de mâna.
Nici nu ma mai oboseam sa il opresc.
-Ce? Il intreb, cand ajungem in mijlocul parcului, in fata lacului.
-Lex nu a facut nimic.
Imi ridic privirea spre el, una care spunea tot. Daca ar fi ca ceea ce gandeam eu in acel moment sa fie difuzat la televizor, nu s-ar auzi de bip-uri.
-Despre ce dracu' bombani acolo? Il intreb, cu maxilarul incordat.
-Nu s-a culcat cu-
Dau sa plec dar ma apuca de mana si ma întoarce.
-Asculta-ma. Imi porunceste, fara sa tipe. Spre deosebire de a lui Lex privirea lui nu inspira milă, doar cruzime. Il stiam foarte bine, asa ca am decit sa ii dau o şansă.
-Iti dau 1 minut. Ai grija sa nu ma plictiseşti.
Ofteaza, in semn de "incapatanat-o".
-Cand Lex a ajuns acasa.. A început sa bea in prostie. Roşcata stia codul de la casa lui, asa ca nu i-a fost greu sa intre. Cand l a vazut asa, a încercat sa profite de situatie, dar el continua sa o refuze. L-a dus in camera lui, unde l a dezbrăcat, si ea s a îmbrăcat cu tricoul lui. Toata noaptea, tot ce a facut a fost sa iti rostească numele. Il priveam cu ochii mari,si înceram sa imi inec emotiile din glas.
-De unde stii?
~Mino povesteşte
Imi dau ochii peste cap inocent.
*Flashback
O trântesc pe roşcata de unul din zidurile din apropiere, privind o ameninţător.
-De ce m-ai chemat? Incepe sa se mataie, lipindu-se de pieptul meu. Zambesc scarbit si o imping la loc.
-Nu imi plac lucrurile uzate. Ii raspund scurt, facand-o sa pufneasca.
-Stim amândoi ca Lex nu s a culcat cu tine in seara aia. O fi el un bădăran, dar nu ar face asa ceva.
Iti dau o şansă. Gandeste-te bine. Trebuie doar sa imi povestesti ce s a întâmplat cu adevărat.
-Si daca nu?
Ma apropii de fata ei acoperită de un machiaj gros, si ii şoptesc la ureche.
-Chiar vrei sa afli?
~end of flashback
-Am eu metodele mele. Ii raspund pe un ton inocent.
~Nana povesteşte
Simteam cum o multime de fluturi se luptau in interiorul meu. Da. Luptau. Ce?
-Daca nu era beat mort, cine stie ce facea..
-Nana. Lex te iubeste. Crede-ma.
Imi indrept postura, si imi dreg glasul.
-Multumesc.. Mino. Ii raspund blajin. Dau sa plec dar acesta ma cuprinde intr-o imbratisare pe la spate.
-Ya.. Ii atrag atentia usor.
-E foarte greu pentru mine.. Doar câteva minute. Dupa o sa renunt la tot ce simt pentru tine, promit. Imi şopteşte cu un ton mieros, pe care nu l am mai auzit de la el până acum. Isi adânceste mai mult capul in scorbitira gâtului meu, mirosindu-mi părul.
Am stat asa cateva minute, până cand m a impins prieteneste.
-Gata! Dute. Imi spune usor.
Vreau sa imi intorc privirea, dar imi apuca capul, facandu-ma sa ma intorc din nou cu spatele la el.
-Nu te uita la mine. Doar dute.
M am îndepărtat greu, cu lacrimi in ochi. Inima mea era grea. M am oprit din drum, intorcandu-ma brusc. I am sarit in brate,ridicandu-ma pe varfuri,astfel plasându-i un sarut scurt pe frunte. Ii privesc expresia mirata, si ii ciufulesc parul, frăţeşte. Inca plangeam.
-Multumesc mult pentru tot. Pentru ca ai avut grija de mine cand nu a avut nimeni. Ca mi ai fost mereu alături. Esti o persoană importantă pentru mine. Ultimul lucru pe care vreau sa l fac este sa te randesc.. Imi pare asa rau Mino..
Imi pun mâna la ochi pentru a imi sterge lacrimile, dar mana lui mi-o ia înainte, ştergându-le cu degetul lui mare.
-Si eu iti multumesc. Pentru ca m ai invatat cum e sa iubesti, si sentimenul de a proteja. Nu stiu daca voi mai iubi o fata atat cat te am iubit pe tine. Dar voi încerca.
Ii zambesc dulce, si imi trag nasul.
-Acum ,chiar plec. Paa! Ii fac cu mana, afişând un zâmbet dulce.
Ma întorc pe calcaie si am ajuns sa fug, pana la casa sateanului. Am intrat ca o furtună, gasindu-l cu o pereche de pantaloni gri de training, si la bustul gol, cu un prosop in jurul gâtului si părul ud. Ma privea, speriat de moarte.
Ii zambesc si ii sar in brate, încolăcindu-mi picioarele in jurul bazinul sau,plansand un sarut dulce pe buzele lui.
~Lex povesteşte
Am prins o in brate, scapand prosopul, si savurandu-i aroma buzelor ei moi. Eram confuz ca dracu', dar nici nu ma mai interesa cum s a ajuns aici. Era la mine. In bratele mele. Mi a lipsit mirosul de rodie din părul ei ca vata de zahăr, matasos si des. Pielea ei fina si alba. Ochii aia verzi ca iarba proaspat tăiată, in care se citea bunătatea,curajul si  durerea din trecutul ei .Buzele ei dulci si carnoase. Zâmbetul seducator. Vocea amenintatoare. Corpul de felina. Calmitatea, cat si rarele ei crize de isterie. Imi lipsise ea.
~Nana povesteşte
Imi înfăşor degetele lungi predominate de unghiile ascutite si negre in părul lui ud.
Imi strânge coapsele, si ma lipeste de abdomenul lui bine lucrat. Imi arunca un rânjet pervers, si urca cu mine in camera lui, unde ma întinde pe patul lui moale, de acolo, presarandu-mi corpul cu mici sarutari.
-Mi ai lipsit, nemernico.

Rock Soul~The Baddest FemaleUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum