Laten gaan of er tegen aan??

182 5 2
                                    

Hee! Dit is mijn eerste boek, ik hoop dat jullie 'm leuk vinden xoxo Sam 💕
Ik heb me laten inspireren door mijn mentor, zij heeft een jongen die ook in zo'n situatie zit weer naar school gebracht. Ik heb echt heel veel respect voor haar.

Mam! ROT OP! Je bent weer eens dronken!
Nwe.... Hoe... Kwom ... Je.... Erbwij?...
Je loopt te schoppen en te slaan in het wilde weg en je hebt mij geslagen!

...Ik ren naar mijn kamer...

Als ik in mijn kamer ben begin ik te huilen.
Waarom moet dit toch?? Ik sta er helemaal alleen voor, geen vriendinnen, geen moeder, een vader die in Groningen woont en die ik nooit meer spreek.
IK STA ER ALLEEN VOOR!
ik val huilend in slaap.

Als ik de volgende ochtend wakker word zie ik dat het licht is, ik kijk op mijn wekker: "Shit! Het is al half 9". Naja dan maar niet naar school, ze zullen me toch niet missen.

...ik loop naar beneden...

Shit! Mijn moeder is weer eens weg! Naja, het is haar eigen probleem. Ik pak een boterham en besmeer hem met pindakaas, er is toch niets anders. Ik doe tegenwoordig de boodschappen, mijn moeder haalt eigelijk alleen maar drank en drugs voor zichzelf, dat is de enige reden waarvoor zij naar buiten gaat. Waar zou eigelijk de wijn staan van mijn moeder?? Ik zoek alle kastjes door, ik zie geen wijn, (dat zal mama toch niet meer drinken, veel te licht) maar ik zie wel, Jack Daniëls. Ik schenk het in met een beetje cola, dat zie ik mama toch altijd doen, en drink het op. Ik schreeuw het uit! Ik krijg meteen helse koppijn. Ik neem nog een slok, weer helse koppijn. Als de helse koppijn over is voel ik me vrij en blij. Ik denk bij mezelf: niemand kan mij aan! Ik kan dit allemaal zelf aan! Ik ga niet meer naar school! Ze mogen allemaal optiefen! Een paar uur later voel ik me vreselijk, ik ben misselijk, heb hoofdpijn enz. Ik ga naar bed. Als ik de volgende ochtend wakker word krijg ik gelijk weer zin in Jack Daniëls. Zo gaat het een paar weken door: drinken, koppijn, blij zijn, kotsen, naar bed.

Mama is alweer terecht, ze was drugs aan t smokkelen, want ze had een doos met drugs bij zich. Volgens mij dacht ze dat ik het niet had gezien toen ze het mee naar binnen nam, dus wel. In de doos zat wiet, (in sigaretten vorm), cocaïne en heroïne. Ik pakte een sigaret en stak hem aan, ik nam een trekje *kuch kuch* en nog een *kuch kuch* ik voel me blijer en maak me minder zorgen. Zo gaat dit een paar weken, ik begin ook aan de coke en de heroïne. Tot dat na 2 maanden opeens mevrouw Diaz voor mijn deur staat, ik ben stoned. (Mevrouw Diaz is mijn mentor). O god! Bo! Wat zie je er uit! Je hebt denk ik al weken niet niet gedoucht!

Laten gaan of er tegen aan??Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu