Chapter 1

3 2 2
                                    

Pov Raine

'Hey, Margaret,' groette ik mijn baas,' Alles goed?' Ik pakte snel een koekje van de plaat dat Margaret vasthield. 'Raine..' zei Margaret streng. 

'Sowry,' zei ik met een volle mond,' gawt noet mehr gebowhren.' 'Dat hoor ik al 2 jaar,' zei ze met een zucht,' maar alles gaat goed lieverd. Wil je alsjeblieft checken of Matthew al gekomen is? Ik heb hem nodig.' Ik knikte en huppelde naar de keuken. 

'Hallo senõrita.' zei Matthew

'Het is Ola idiota,' en ik rolde met mijn ogen,' plus Margaret zoekt je.' 'Shit! Ik zie je zo.' en hij rende weg. Ik begon de muffins uit de oven te halen en ze te versieren. De pizzabroodjes zette ik ook alvast op de plaat. Ik liep naar de counter waar ik de koffie alvast klaarzette voor nieuwe klanten. 'Hey Raine, tafel nummer 2 heeft een nieuwe klant.' zei Matthew. Ik doe mijn schort om en loop naar tafel 2. 'Hallo en welkom bij Margie's Café. Wat kan ik voor u brengen?' Ik keek op van mijn kladblok en keek in de mooiste ogen ooit. Ik weet niet hoe lang ik zat te staren maar opeens was ik weer wakker. 'Hallo, is alles goed? Ik zeg al 10 keer dat ik een Frappuchino Chocolate wil.' zei de guy met de mooiste ogen ooit. Maar dat was niet alleen mooi, alles was gewoon wauw. Zijn kastanje bruine haar, zijn neus, zijn volle lippen en zijn gebruinde body was zo gespierd. 'Hey!,' en ik was weer back in reality,' Krijg ik mijn bestelling nog?'

'Komt eraan!' en ik liep terug naar de counter. Ik maakte snel een Frappuchino Chocolate en liep weer terug naar tafel 2. 'Hier is uw bestelling. Geniet ervan.' Ik liep zo snel als ik kon terug voordat ik weer begon met staren.

Maar dat betekende niet dat ik stopte met staren. Ik ging verder vanachter de counter op een veilig afstand. 'Hey, naar wie zit je te kijken?' vroeg Matthew. 'Niemand,' zei ik iets te snel,' en ook als was dat zo dat hoefde jij er niks vanaf te weten.' 'Oké, oké,' zei hij met zijn handen omhoog,' just checking.' 

Ongeveer anderhalf uur later vertrok Blue Eyes (zo ga ik hem noemen), maar niet voordat hij naar mij toe liep en een briefje van 10 gaf. Het is nu al inmiddels half 10 s'avonds over een kwartier moest ik thuis zijn. Maar Margaret moest eerder weg voor haar zoontje dus moest ik de boel afsluiten.

Ik deed net de deur op slot toen ik schoten hoorde. Als een mens met een normaal verstand schoten hoorde dan zou diegene meteen weer het café inrennen en de deur op slot draaien. Maar dan ken je mij nog niet in plaats daarvan rende ik naar mijn auto 2 blokken verderop. Ik rende zo hard dat ik een losliggende stoepplaat niet zag en onderuit ging. 

Ik sloot mijn ogen en wachtte op de val maar die kwam er niet. In plaats daarvan voelde ik 2 sterke armen om me heen. Ik deed mijn ogen open en keek recht in 2 blauwe ogen.

De mooiste blauwe ogen ooit..


Hey hey hey, dit is een boek dat ik graag een kans wil geven en ik hoop jullie ook. Ik vind het helemaal fantastisch als jullie comments achter willen laten om me te verbeteren. Ik vind het helemaal geweldig als jullie stemmen op een hoofdstuk. Veel plezier met dit boek.

xoxo GirlNamedStyles


Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Jul 20, 2017 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Café GirlTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon