Hoofdstuk 5.

999 38 2
                                    

Jenna's POV

De volgende ochtend waren we al vroeg wakker. De ouders gingen een lekker zeedagje houden met zijn allen en wij gingen een feest voorbereiden.

Vandaag was het zover. Het jubileum van Chris en Ashley. Ze stonden al vroeg bij ons aan de deur en sleurde ons naar buiten. Het was al lekker warm buiten en wij stonden binnen in een ijskoud café. 'Ik wil vanavond de DJ hier hebben' zei Ashley wijzend naar een hoekje. Liam knikte 'Komt goed Ash'.

'Jen, ga je die jongen uitnodigen?' vroeg Dana. Ik haalde mijn schouders op 'Hoezo?' vroeg ik. 'Nou hij is leuk, miss vind hij mij ook wel leuk!' zei Dana. Mijn ogen werden groot 'Waarom zou hij jou leuk vinden? Hij vind toevallig al iemand leuk!' Ik had door dat ik mezelf versproken had. Ik had vanacht juist besloten dat ik alles voor mezelf zou houden.

'Luister Jen, ik weet al lang dat hij jou leuk vind! dat hoef je mij niet meer uit te leggen'. 'Nou dan, hou je smoel dan dicht over hem!'. 'Hem?' zei Dana pissig 'Alsof jij hem zo goed kent!'. 'Ja ik ken hem toevallig heel erg goed'. Schreeuwde ik kribbig. 'Die sukkel is blind als hij jou leuk vind'. Ik gaf haar een klap in haar gezicht 'Die sukkel heet Luke en hij is hardstikke aardig!'. 'Bitch...' zei Dana wrijvend over haar wang.

'Enough girls!' zei Liam. 'Ja' zei Chris 'Jullie gaan niet de hele avond lopen janken anders kunnen jullie beter thuis blijven'. Ik liep het café uit 'Ben al weg!'. 'Wacht nou!' riep Ashley en ze rende achter me aan.

'Jen!' zei Ashley. Ze zette me stil bij de ijsco. 'Je komt wel vanavond hé?'. Ik zuchte 'Ja, ik kom...' zei ik. Ashley knikte 'Super!' ze gaf me een kus op mijn wang. Ik lachte 'Ik ga even zwemmen' zeg ik. Ashley knikte en loopt terug naar het café..

Ik liep in mijn bikini richting het zwembad. Van dat zout werd mijn haar zo hard, dus ik besloot nu het chloor mijn huid te laten verpesten.

'Hee' hoorde ik toen ik naar het zwembad liep. Luke hield me tegen. Hij stond voor mijn neus met een hand op mijn shouder. 'Hee!' zei ik toen ik hem opmerkte. Luke lachte naar me. 'Sorry...' zei ik. Luke keek me vragend aan. 'Dat ik wegliep... beetje stom'. Luke lachte weer. Hij was zo cute als hij lachtte, elke keer zat er een kuiltje in zijn wang. Hij gaf me een knuffel en legde zijn beide handen op mijn blote rug. Ik legde mijn armen ook op zijn rug. 'Allang vergeten' zei hij

Luke trok zijn t-shirt uit. Hij had een sixpack en een v-hals, eigenlijk kon ik uren staren, maar dat zou hij opmerken. 'Ga je mee zwemmen?' vroeg hij. Ik knikte en hij draaide zich om. Zonder dat hij het wist sprong ik op zijn rug. Hij leunde iets naar voren en begon te lachen. Voor ik het wist ging er een galm door mijn oren heen.

Ik opende mijn ogen. Ik voelde een lichte prikkeling van het chloor in mijn ogen. Ik recht voor me uit. Luke zwom tegenover me. We hoorden elkaar niet, maar we zagen erkaar wel.

Hij pakte zacht mijn hoofd vast. Hij keek me onder water diep in mijn ogen aan. Ik weet niet wat er door me heen ging, maar ik vloog hem om de nek en begon hem te zoenen.

We kwamen boven water en ik kwam erachter dat mijn benen om zijn middel geklemd zaten. Luke had zijn handen weer op mijn rug liggen en keek me weer lachend aan. Weer kijk hij me heel diep in de ogen aan. Hij gaf me nog een kus en ging vervolgens op de rand zitten. Hij stond op en tilde me eruit.

Het warme water van de douche stroomde over mijn hoofd heen. 'Schiet je op!' Zegt Liam die met een harde klap op de douche deur slaat. 'Jaaa!' gil ik naar buiten. Ik kom onder de douche vandaan en kleed me aan voor het feestje.

Ik loop de badkamer deur uit en bekijk Dana's gezicht. Ze kijkt nog steeds zo bitchie als vanmiddag en ik kan er niet tegen dat ze altijd denkt dat ze beter is dan mij.

Ik keek naar Dana's gezicht en het eerzte wat in me opkomt is slet. Ze heeft een veel te kort jurkje aan en haar make-up is veel te veel en veel te dik. 'Heb jij haar zo opgedot?' vroeg ik aan Liam. Hij schoot in de lach en schudde zijn hoofd 'Ik vrees dat ze dat toch echt zelf heeft gecreërd'.

We lopen met zijn drieën richting het café. Ashley staat al buiten te wachten. 'Jenna!' gilt ze en ze trekt me aan mijn arm mee naar binnen. Liam loopt ook naar binnen. Maakt plaats en start de muziek.

We komen bij een tafeltje met allemaal mensen. We zien onze ouders drinken met de ouders van Chris en Ashley. Verder  was zo te zien de hele familie aanwezig en hadden ze vrienden uitgenodigd. Het hele café zat propvol.

We lopen door en Ashley schuift een smirnoff ice in mijn hand. 'Drink meid!' zegt ze. Ik lach naar haar en neem een slok. 'Hee!' zegt een meisje met een witte wijn in haar hand. Ze geeft me een hand 'Mia' Ik schud haar hand en zeg mijn naam. 'Jenna, mooie naam' herhaalt ze. 'Dit is mijn nichtje' zegt Ashley. Ik kijk haar aan en vervolgens kijk ik weer terug naar Mia. 'Je ziet het niet' zeg ik na 10 miniten staren. Ze lachen beide en dan zie ik de overeenkomst.... hun lach.

'Jij bent vast Jenna!, moet wel' zegt een jongen die zijn hand op mijn schouder heeft gelegd. Zijn haar is zwart en hij slist een beetje. Ik kijk hem vragend aan 'Ik ben Calum, Lukes best friend'. Ik knik 'Nice, waar is hij eigenlijk?'. Calum haalt zijn schouders op 'Maar ehm... wat vind je eigenlijk van hem?' vraagt hij. Ik trek mijn wenkbrauw omhoog 'Serieus, denk je dat ik dom ben ofzo, als ik dat zeg vertel je het natuurlijk weer aan Luke!' lach ik. Calum lacht vrolijk met me mee 'Zo waar, Nee maar serieus wat vind je van hem, ik hou mijn mond!'. 'Je moet het zweren Calum!' zeg ik met nogsteeds een big smile op mijn gezicht. Calum steekt twee vingers op 'Ik zweer het op mijn hamster'. Ik kijk hem aan 'Oke, Ik vind Luke ontzettend leuk, serieus, maar ik wil gewoon niet zo iemand zijn die zodra de vakantie afgelopen is gewoon weer vergeten word'. Calum lacht 'een keer Luke en je komt nooit meer van hem af!'.

Luke loopt op me af en geeft me een knuffel. 'Ik laat jullie even' zegt Calum en hij loopt gillend weg terwijl 'Ashton' door het café heenschreewd.

Luke komt tegenover me staan en bekijkt me goed. 'Je ziet er goed uit!' zegt hij lachend. Ik lach verlegen terug 'Dankje'.

'Ik vind je echt heel leuk' zeg ik uit het niks. Luke lacht 'Ja ik vind mezelf ook heel erg leuk'. Ik kijk hem eigenwijs aan en op dat moment geeft hij me weer een kus.

'Zijn we eigenlijk..... jeweetwel.... samen?' vroeg ik. Luke keek me voor het eerst serieus aan 'Zou je dat willen dan?' vroeg hij en mijn hart stond even stil.

--------------------

I know het is niet het beste hoofdstuk, maar het word nu beter:)

hope u like it:)

xxMe

It's Alright... - Beside You 2 (Luke Hemmings)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu