5 - " Sevgilim değil . "

174 13 14
                                    

Hepinize selamlar !! Yeni bir bölümle geri geldim . Normalde bu bölümü dün yayınlayacaktım fakat multide gördüğünüz videoyu yayınlayabilmek için bugüne kadar bekledim . Ama olsun bence güzel bir bölüm oldu . Umarım seversiniz .
Keyifli okumalar 📖 🖤

Multide SIĞINAK tanıtım filmi var ❤️

_______________________

Sabah uyandığımda saat sekize geliyordu . Beni kaldıran şeyse mis gibi omlet kokusuydu .

Ayağıma terliklerimi geçirip yüzümü yıkamak için merdivenlerden aşağı indim . Tam tuvalete doğru gidicekken mutfakta Deniz ' i görmemle tuvalet fikrini es geçip yanına doğru gittim .

" İlginç ." dedim . Omlet kokusu burnuma ilk geldiğinde kızlardan birisi yapmıştır diye düşünmüştüm ama karşımdaki kişi düşüncelerimi suya düşürmüştü .

" İlginç olan ne ? " dedi sanki çok anormal bir şey söylemişim gibi .

" Hem piyano çalıyorsun , hem yemek yapıyorsun , hem de kız kurtarıyorsun . Sence de şaşırmam normal değil mi ?

" Piyano çaldığımı nerden biliyosun ? " dedi kaşlarını çatarak .

" Dün odana girdiğimde görmüştüm piyanoyu , yani süs olarak kullanmıyorsan çalıyorsundur diye düşündüm . " dedim sofradan aşırdığım kaşar peyniri ısırırken .

" 15 yaşından beri çalıyorum . " dedi açıklama yaparak .

" Adam vurmuş biri olarak fazla kültürlü ve iyisin . " dedim .

" Bunu iltifat olarak mı almalıyım ? " dedi alayla .

" Dalga geçme , o tetiğe basmak öyle kolay değildir hem bir canı kurtarıp hem de birinin canını almaya kalkışıyorsun . Gerçekten , tuhaf bir adamsın . " dedim .

" Neyse , boşver şimdi bunları . Ben bizimkileri uyandırayım sende çatal ve bıçakları yerleştir . " biraz duraksayıp , tekrar devam etti .
" İkinci çekmecede . " dedi eliyle göstererek .

Dediğini yapıp çekmeceyi açtım ve içinden çatal ve bıçakları çıkardım . Hepsini sofraya koyduktan bir kaç dakika sonra diğerleri de yukarıdan aşağı inmeye başladı .

" Oo elinize sağlık , sofra müthiş görünüyor valla . " dedi Ali esneyerek .

" Deniz döktürmüş sabah sabah . " dedi ardından Ezgi .

Hepimiz sofraya geçince , derin bir sessizlik oluştu ve herkes yemeğine odaklandı .

" Deniz bize çok kahvaltı hazırlamazdı , senin gelişinle bir şeyler oldu . Ne oldu büyü falan mı yaptın çocuğa . " dedi Ela ( Kod Adı : lağım faresi kılıklı ) iğneleyici bir tonda .

" Ay çok sevdiysen merak etme daha ben daha buralardayım hazırlar sana Deniz yine . Yani en azından ben gidene kadar . Malum senin deyişinle Deniz benim için kahvaltı hazırlıyormuş ya . Korkma diye söylüyorum bir süre daha aç kalmazsın . " dedim gülümseyerek . Savaş şimdi başlıyor senin benim elimden çekeceğin var kızım .

Bunu söylememle beraber masadaki herkesin bana bakması bir oldu . Bende onların bakışlarına karşılık inadına yemeğimi yemeye devam ettim .

SIĞINAKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin