4.

470 13 0
                                    

Az elmúlt egy hétből 3 napot töltöttem még Sierránál.
Pénteken elmentünk megnézni a helyet ami élőben mégjobban tetszett mindenkinek így kibérelték. Brent szerencsére hazáért,így ő is láthatta azonban a szervezés minden más részletéből kivonta magát és menyasszonyára bízta. A közös otthonuk már csak a beköltözésre vár, amivel várnak az esküvő napjáig.
Szóval minden simán halad,a menyasszonyi ruha kiválasztva már csak a koszorúslányoknak szánt ruha hiányzik.

Ma viszont félretettem picit Sierra esküvőjét, és én megyek randizni.Randizni. A sráccal a Chanel új parfümjének forgatásán találkoztam, a neve Jason és...oké nem sokat tudok róla, de nem az ágyába bújok csak egy házibuliba hívott el. A bulit az egyik ismerőse tatja, és aztmondta nem szívesen érkezne egyedül és mivel nagyon kedvel engem arra gondolt elmehetnék vele.
Igent mondtam,úgy sincs jobb dolgom és rám fér egy kis szórakozás.

-Ne dobd le a bugyid egy vad felelsz vagy mersz közben, bébi!-kötekedik Sierra miközben a tükörnek támasztott telefonomon facetimeon csevegünk. Megforgatom a szemeimet majd egy kis highlightert teszek az arcomra és a kamerába vigyorgó barátnőmre nézek.
-Nem dugni megyek, Si! Ez csak egy buli!-állok fel majd a gardróbomba megyek kiválasztani az este viseli szánt ruhámat
-Jojo tudom te jo lány vagy, nem kötnél ki senki ágyában!-mondja és szinte biztos vagyok benne hogy megforgatta a szemeit.
Két ruhát a kezembe véve lépek a kamera elé és mutatm fel őket várva a válaszát
-A bal!-mondja mire felemelem a balkezemben lévő bézs színű lenge fazonú ruhát -Nem az a bal! Nekem bal!-tiltakozik hangosan mire elnevetem magam. Így a bézs ruhát visszaviszem a szekrénybe,majd a vállfán lévő bordót húztam fel.

Még egyszer végigmentem a derekig erő szőke hajamon a hajvasalóval majd beleléptem a fekete magassarkumba. Ajkaimon megigazítottam a bordós rúzst,ami elég durván hat viszont a szememen lévő kevés sminkkel pont egyensúlyban van.

A csengő abban a pillanatban szólal meg,hogy fekete Chanel kistáskámba dobok egy csomag rágót majd a rúzsom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A csengő abban a pillanatban szólal meg,hogy fekete Chanel kistáskámba dobok egy csomag rágót majd a rúzsom. Elköszönök Sierrától aki a lelkemre köti,hogy holnap hívjam és érezzem jól magam.

Az ajtóhoz tipegek miközben a telefonomat is a táskámba rejtem. A bejáratnál ott áll Jason. Nem vitte túlzásba, farmert visel egy feher pólóval míg én úgy kinyaltam magam mintha díjátadóra mennék. Mindegy. Aztmondják kiöltözni sosem lehet. Jason rövid szőke haja az ég felé mered, és nem is értem magam miért nem hoz lázba.

-Jól nézel ki!-dícsér meg miközben az autójához sétálunk.
-Köszönöm!-mosolygok rá majd beszállunk. Az út elején még beszélgetünk,kinek milyen napja volt és egyéb felettébb érdekes dolgok azonban a beszélgetés egy idő után lapossá válik ahogy a hangulat is. Maradtam volna inkább otthon sorozatot nézni.

Szó sincs róla,Jason nagyon rendes srác de valahogy nincs meg kettőnk közt az a kémia aminek kéne lenni. Legalábbis a részemről biztos.
-Kinek a partija is ez?-fordulok felé ezzel megtörve a csendet.
-Jack Gilinskiy-é, most költöztek ide a barátnőjével és vettek egy hatalmas házat!Nem viccelek, óriási !-néz rám a végén nevetve.

All that matters is you,Baby! -Cameron Dallas FanfictionWhere stories live. Discover now